Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΡΑ ΕΥΤΕΡΠΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΘΕΜΑ - ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΕΝΥΤΟ...

Και το λέω σε σένα κυρά Ευτέρπη μου που μοχθείς για τη ρουφιάνα τη νομιμότητα στην κατεχόμενη χώρα...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEqTmnc1MHoyRloJZLq926IeIpTEw9c_dB472KJn8lCFPtWDoihg
Το λέω σε σένα κυρά Ευτέρπη μου που έσπευσες αυτεπάγγελτα να ψαχουλέψεις τον κουμπαρά... Να του σπάσεις το κεφάλι (του κουμπαρά)... για να δούμε κι εμείς οι δύστυχοι τι έχει μέσα και ξερογλύφονται τα "ανταρτόπουλα" του λατρεμένου μας κοινοβουλευτισμού που...
καθημερινά δικαιώνουν το συνταγματικό τους ρόλο.

Το λέω σε σένα κυρά Ευτέρπη μου διότι δε μπορεί... εσύ που θεωρείς έγκλημα το χρηματισμό βουλευτή ο οποίος έναντι "ευτελούς" τιμήματος θα κληθεί να διασφαλίσει την πολιτική ομαλότητα στη χώρα, δε μπορεί να μη θεωρείς έγκλημα το βιασμό του Συντάγματος από τον πρωταγωνιστή της κατάλυσής του...

Ακου λοιπόν κυρά Ευτέρπη μου τι είπε πάλι εκείνο το χοντρουλό πράμα που περιφέρεται πέρα δώθε και σώζει τη χώρα, και που μόλις το είπε έμεινε σύξυλος ακόμη και ο πρωθυπουργεύων (ο Αντωνάκης καλέ)

«Δεν χρειάζονται - λέει το χοντρουλό πράμα - 180 βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος Μπορεί και με λιγότερους»
Και το αιτιολόγησε ως εξής:

Στο άρθρο 32 του Συντάγματος ορίζεται ότι στην τρίτη προσπάθεια εκλογής του Προέδρου απαιτούνται να ψηφίσουν για να βγει ο πρώτος πολίτης της χώρας η πλειοψηφία των τριών πέμπτων του ΌΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

 

Αν λάβουμε ως όλον τους 300 βουλευτές η πλειοψηφία είναι οι ψήφοι από τους 180
Όμως ο κ. Βενιζέλος θεωρεί ότι δεν είναι Δημοκρατικό να λογίζονται στο ΟΛΟΝ και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής γιατί είναι προφυλακισμένοι και κυρίως γιατί η εισαγγελέας δεν τους επιτρέπει να παραστούν στις εργασίες του Κοινοβουλίου.

Κατά τον .κ. Βενιζέλο δεν αποτελούν μέρος του ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ

 

Έτσι θα πρέπει να αφαιρεθούν από τους 300 και κατά συνέπεια τα τρία πέμπτα δεν είναι οι 180 αλλά 292 αφού στις φυλακές είναι 8 βουλευτές.
Με αυτά τα δεδομένα και εφόσον δεν αλλάξει κάτι μέχρι την ημέρα εκλογής Προέδρου απαιτούνται να ψηφίσουν υπέρ 175 βουλευτές.

 
Για πες μας τώρα κυρά Ευτέρπη μου τι ακριβώς σκοπεέυεις να κάνεις???
Θα δώσεις άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές για να σσκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα εντός του κοινοβουλίου, έτσι ώστε να τηρηθεί το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος και ταυτόχρονα να μην παραβιαστεί το "ΟΛΟΝ"???

Μήπως θα μεριμνήσεις κυρά Ευτέρπη μου, για την αντικατάσταση των προφυλακισμένων από τη λίστα των επιλαχόντων του συγκεκριμένου ψηφοδέλτιου (και πάντως όσως δεν κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση) προκειμένου τελικά να αποκατασταθεί το "ΟΛΟΝ" και μαζί του το κουρελιασμένο Σύνταγμα???

Ή μήπως σκοπεύεις να διατάξεις τη σύλληψη του χοντρουλού πράματος, που για πολλοστή φορά σχεδιάζει απροκάλυπτη πολιτική εκτροπή και βιασσμό του Συντάγματος, προκειμένου να εξασφαλίσει όπως - όπως την πολυπόθητη παραμονή του στην εξουσία???

Μήπως είναι  μια ευκαιρία κυρά Ευτέρπη μας, τώρα που η λατρεμένη μας δικαιοσύνη ευαισθητοποιήθηκε αυτεπάγγελτα με το δόλιο τον κουμπαρά των εθνοσωτήρων, να το μαζέψεις αυτό το χοντρουλό πράμα που καλεί ανοικτά σε πολιτική εκτροπή, έτσι γι ανα πιστέψουμε κι εμείς ότι σ αυτό τον τόπο η ρουφιάνα η δικαιοσύνη είναι αμερόληπτη και δε χαρίζεται πουθενά???

Τι λες κυρά Ευτέρπη??? (Με όλο το σεβασμό δηλαδή...)

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου