Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΩΝΗ??? ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ή ΘΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ???

Σαμαράς: Τα stress test των ελληνικών τραπεζών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία...

Σαμαράς: Τα stress test των ελληνικών τραπεζών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία
ΤΙ ΓΕΛΑΣ ΡΕ ΧΑΧΑ??? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των δοκιμασιών κεφαλαιακής αντοχής των ελληνικών συστημικών τραπεζών (stress test) εξέφρασε ο...
πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε γραπτή δήλωση του πρωθυπουργού «τα τεστ αντοχής των ελληνικών τραπεζών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Πλέον, βήμα- βήμα, πάνω σε στέρεες βάσεις, βγαίνουμε από την κρίση. Ετσι μόνον δημιουργείται μια νέα Ελλάδα και υπερήφανη και οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη. Αυτή την πορεία δεν επιτρέπεται να την ανακόψει κανείς».

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΙΡΑΙΩΣ EUROBANK ΚΑΠΟΥΤ ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ Η ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ Η ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΕΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΒΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή