Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ή ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ??? ΜΑΘΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΠΑΤΗ

Ανάπτυξη: Το όπιο που συντηρεί την αποβλάκωση των λαών. Γι αυτό και όταν θα έρθει η στιγμή της αφύπνισης, η ανθρωπότητα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πιο εφιαλτική πλανητική τραγωδία... 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι χορογράφοι που την πλασάρισαν, ξέρουν καλά πως όσο οι λαοί ξημεροβραδιάζονται ευνουχιζόμενοι με μια φρούδα προσδοκία, οι ίδιοι (οι χορογράφοι) εξασφαλίζουν για τον εαυτό τους την απαραίτητη πίστωση χρόνου για να ολοκληρώσουν τον εφιαλτικό τους σχεδιασμό. Ας το πούμε λοιπόν καθαρά, φιλοδοξώντας να το κατανοήσει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας.

Η ανάπτυξη στην οποία φρόντισαν να εναποθέσουμε τις τελευταίες μας ελπίδες, είναι ένα όνειρο που δε θα ζωντανέψει ποτέ, αν το δέντρο του δεν ποτιστεί με αίμα, καταστροφή, και δε συνδυαστεί με τη δραστική ανασύσταση του γεωπολιτικού πάζλ που συνθέτει τη γεωγραφία του πλανήτη.

Και δε θα ζωντανέψει ποτέ, διότι ο κρίκος που την αφορά, είναι μέρος μιας αλυσίδας που έχει διαρραγεί, και που η επανασυγκόλλησή της προϋποθέτει συγκεκριμένα πράγματα.
  • Η ανάπτυξη προϋποθέτει πρωτίστως παραγωγή.
  • Η παραγωγή δεν μπορεί να υπάρξει αποσυνδεδεμένη από... την κατανάλωση.
  • Η κατανάλωση δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί με κοινωνίες στις οποίες κυριαρχεί η ανέχεια και η γενικευμένη δυστυχία.
  • Η ανέχεια δεν είναι κατάρα που αίφνης προέκυψε από τον ουρανό, αλλά μια συγκεκριμένη κατάσταση την οποία επέβαλαν τα ισχυρά πολιτικά και οικονομικά κέντρα του πλανήτη.
Και την επέβαλαν γιατί δεν είναι δυνατόν να συμβιβαστούν με αναιμικά τσιμπολογήματα, μιας και αυτό που επιδιώκουν είναι ραγδαίους ρυθμούς στην αύξηση των δικών τους κερδών και καθολικό επαναπροσδιορισμό των πολιτικών και οικονομικών όρων που θα τα διέπουν.

Αναρωτήθηκες λοιπόν ποτέ γιατί φρόντισαν να σου τσακίσουν το μισθό, να σου στερήσουν τη δουλειά, να πλιατσικολογήσουν την κοινωνική υποδομή και κοινωνική αποταμίευση??? Αναρωτήθηκες άραγε γιατί πειραματίζονται σε νέες μεθόδους χειραγώγησης και καθήλωσης των κοινωνιών, μετατρέποντας τις χώρες σε κολαστήρια για τους ίδιους τους πληθυσμούς τους???

Ό λόγος δεν είναι γιατί προσβλέπουν στο κέρδος τους, μέσα από τη μειωμένη ή την ανύπαρκτη αμοιβή σου. Το αποτέλεσμα γι αυτούς είναι απειροελάχιστο, κι αυτό που θέλουν είναι τη μεγάλη ψαριά και όχι το μαριδάκι. Μάθε λοιπόν πως…
Για όλους αυτούς, η μεγάλη επένδυση, δεν είναι η περικοπή του μισθού σου, αλλά η δυστυχία σου… Αυτό που κεφαλαιοποιούν είναι την ανέχειά σου...
 
Η γενικευμένη απόγνωση και το καθολικό οικονομικό βάλτωμα, είναι ο καταλύτης μέσα από τον οποίο σχεδιάζουν να πυροδοτήσουν  το μεγάλο ξέσπασμα, προκειμένου να δουλέψουν στο φουλ οι μηχανές που θα κόψουν την προσδοκώμενη πίτα.

Κατάλαβες λοιπόν γιατί όλοι αυτοί, όταν μιλούν για «ανάπτυξη», αυτό που κρύβουν είναι ένα δόλιο σχέδιο??? Μάθε λοιπόν πως αν τραβήξεις την κουρτίνα, η πρόταση που θ αποκαλυφθεί πίσω από τη γοητεία της λέξης «ανάπτυξη» με την οποία σε παραμυθιάζουν, λέει ολοκληρωμένα το εξής:

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο...

ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ.
    Ποτέ άλλοτε, στην πολιτική ιστορία του τόπου, δεν βρέθηκε ένας τόσος ΑΦΙΛΟΣ ανάδελφος. Ένας πολιτικάντης ‘’καριέρας’’, ένας συκοφάντης ‘’ύψους’’, ένας ΄ εφιάλτης από την λίστα των αξέχαστων.
    Σήμερα η Ελλάδα, υποφέρει, κινδυνεύει και ξευτελίζεται, γιατί ο Αντώνης αποφάσισε να περάσει την πόρτα που οδηγεί στο ανάθεμα, στην κατάρα, στον ξεριζωμό. Κατέστρεψε τα πάντα ! Ξεπούλησε ότι του είχε απομείνει και φόρεσε τη στολή του εφιάλτη και την κουκούλα του γερμανοτσολιά. Πίστεψε πως οι Έλληνες ΑΞΙΖΟΥΝ την εκδίκησή του. Πούλησε τα πάντα για να μας εκδικηθεί .
    Αυτόν έχουμε σήμερα. Τον εφιάλτη του χθες, σε ρόλο: ‘’ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΟΥΜΑΙ’’ !!!
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ:
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ, μια ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ και ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ αντιπολίτευση, που κατέβηκε και το τελευταίο σκαλί αυτοπροσβολής και αυτοσυμβιβασμού. Ο επαγγελματίας του δεκαπενταμελούς καφενείου, βρήκε σύμμαχο στον αγώνα για ΡΕΚΟΡ ύπνου, τον κουνημένο ταξιδιώτη του ‘’ψεύτικου καραβιού’’. Δύο άνεργοι μεγαλοκληρονόμοι του χρήματος, δυο ιδεολογικοπολιτικά αντίπαλοι , χωρίς κανένα σημείο επαφής και προγραμματικής σύγκλισης, συμβιβάστηκαν προφορικά και έγγραφα(?) να ξεχάσουν όλα όσα τους χωρίζουν( δηλαδή όλα) μέχρι να κερδίσουν τις εκλογές και μετά θα συζητήσουν για τα υπουργεία και τις θέσεις που θα πάρει ο καθένας.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά, και ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά , ΣΥΜΦΏΝΗΣΑΝ το ιδεολογικοπολιτικό …10% όλοι μαζί, να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια?? Οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και..ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!! Τι θα προσφέρουν, και τι μπορεί να σκεφτούν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε ένα μεροκάματο???
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ
    Ποιος είναι ο Πάνος, ο θρυλικός ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ των τελευταίων 200 χρόνων της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας? Ποιος είναι ο Πάνος, που ‘’ερωτεύθηκε’’ ο Σαρκοζί και τον τίμησε ως το μεγαλύτερο μυαλό , σε κιλά, στην ευρωπαϊκή ..μεγαλόνησο??
    Ποιος είναι ο Πάνος που ‘’έκλεισε’’ την Ελίντα Α.Ε ( ΙΖΟΛΑ-ΕΣΚΙΜΟ) και έφερε τη ΖΗΜΕΝΣ , σπάζοντας όλα τα ρεκόρ… αναγνωρισιμότητας ανικανότητας ως, Ο ! μάνατζερ της αποτυχίας και ΑΠΙΣΤΙΑΣ ; Γιατί τον κάλυψε η Νέα Δημοκρατία?
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ..ΑΛΕΚΟΣ!:

    ΑπάντησηΔιαγραφή