Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ - "ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ"...

Πρόκειται περί παρεξηγήσεως, κυρίες και κύριοι. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι ναζί και η Χρυσή Αυγή «είναι το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα» που «σέβεται τη δημοκρατία» και «δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό»...

Και ιδού η απόδειξη...


Τέτοιοι ήταν πάντα οι νεοναζί. Θρασύδειλοι προκλητικοί και ασυγκράτητοι, όταν το γενικό κλίμα ευνοεί την τζάμπα μαγκιά. Κλαίουσες Αρσακειάδες όταν το...
γενικό κλίμα τροποιείται έστω και κατ ελάχιστον. Πρόθυμποι να αποκυρήξουν ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό προκειμένου να γλυτώσουν. Αυτούς ψήφισες ως αβτισυστημικό αποκούμπι. Τι δεν κατάλαβες???

Τα παραπάνω δηλώνει ο ίδιος ο φερόμενος υπαρχηγός Α’ της Χρυσής Αυγής, σε συνέντευξη του στον φιλοχρυσαυγίτικο ιστότοπο «bankingnews» προσπαθώντας αποκηρύξει ό,τι μετά από τόσα χρόνια δράσης της εγκληματικής οργάνωσης δεν αποκηρύσσεται, εν όψει της επερχόμενης δίκης. Ο Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει μεταξύ άλλων αντιχιτλερικός και θύμα του συστήματος.

Και ολίγον αντικομμουνισμό έτσι για να έχουμε την εύνοια του συστήματος" εμείς οι αντισυστημικοί...
Αποκηρύσσει τον ναζισμό, αποκαλύπτει τον μάρτυρα Γ και ποιοι δολοφόνησαν τη ΧΑ» είναι ο τίτλος του θέματος. Και η πρώτη ερώτηση που του γίνεται είναι: «Έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές από ελληνικά και διεθνή μέσα η Χρυσή Αυγή ως μια νεοναζιστική οργάνωση που υμνεί τον ναζισμό και τον Χίτλερ. Ειδικά εσάς πολλές φορές σας έχουν αναφέρει ως υμνητή του ναζισμού. Είστε ναζιστής κ. Κασιδιάρη;»

Και η απάντηση Κασιδιάρη: «Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί είναι υβριστικοί. Η Χρυσή Αυγή είναι το εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα που πιστεύει στην Δημοκρατία. Είμαστε οι επίγονοι αυτών που αντιστάθηκαν στην γερμανική εισβολή. Το καλοκαίρι του 2013 με είχαν κατηγορήσει ότι διαθέτω ένα τατουάζ και κάποιοι άρχισαν τα σενάρια ότι είμαι υμνητής του τρίτου Ράιχ. Το παράδοξο όμως είναι ότι ακριβώς αυτό το σύμβολο, ακριβώς το ίδιο, υπάρχει στον τάφο της Αμφίπολης, το οποίο είναι βαθιά ελληνικό, υπάρχει σε πολλά σημεία της Ελλάδος όπως στην Αρχαία Ολυμπία. Επομένως όλοι αυτοί οι συνειρμοί που κάνουν τα κανάλια με στόχο ξεκάθαρα επικοινωνιακό είναι απλά ανόητοι. Η Χρυσή Αυγή είναι το ελληνικό εθνικιστικό κίνημα και δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό».


Σε όλη τη συνέντευξη ο Ηλίας Κασιδιάρης αλλά και ο δημοσιογράφος φαίνεται να ξεχνούν τα αμέτρητα φωτογραφικά και γραπτά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης αλλά και σύσσωμη η ηγετική της ομάδα (Μιχαλολιάκος, Παπάς) ήταν και υμνητές του Χίτλερ και νεοναζί. Υποστηρίζει δε ότι όλα αυτά είναι μια σκευωρία των κυβερνώντων.

Φωτογραφία από το Έθνος
«Είμαστε ενάντια όσων διέπραξαν εγκλήματα πολέμου, μέσα σε αυτούς είναι ο Χίτλερ, αλλά είναι και ο Στάλιν να μην είμαστε μονόπλευροι. Είμαστε κατά του ναζισμού, είμαστε κατά του Στάλιν και κατά όσων εισέβαλλαν στην πατρίδας μας που τιμούμε. Η Χρυσή Αυγή είναι κοινοβουλευτικό κόμμα που σέβεται την Δημοκρατία» λέει μεταξύ άλλων ο Κασιδιάρης που στις 20 Απριλίου του 2011 στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής υπέγραφε άρθρο στο οποίο χαρακτήριζε τον Χίτλερ «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή», «οργανωτή ενός προτύπου κράτους» και «στρατηγική ιδιοφυΐα».

Αναφορικά με τη δίκη ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστηρίζει ότι το «κατηγορητήριο Ντογιάκου είναι μια δικαστική απάτη» και «οι 800 σελίδες του κατηγορητηρίου δεν παρουσιάζουν κανένα στοιχείο, μα κανένα». Αναφέρεται μάλιστα σε μάρτυρα Γ’ - τον οποίο στη συνέχεια ο δημοσιογράφος κατονομάζει - ο οποίος υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή είχε οργανώσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. «Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, απλά μια μαρτυρία ενός μάρτυρα Γ’ που υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή οργάνωσε την δολοφονία Φύσσα και όλη η ηγεσία του κόμματος γνώριζε το σχέδιο αυτό» υποστηρίζει ο Κασιδιάρης κατηγορώντας τον εν λόγω μάρτυρα ότι λέει ασύστολα ψεύδη κι ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής όπως ο ίδιος υποστηρίζει. Χαρακτηρίζει επίσης την δολοφονία Φύσσα στημένη υπόθεση λέγοντας ότι «η δολοφονία Φύσσα ήταν η δολοφονία της Χρυσής Αυγής».

Για τις υπόλοιπες εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής η ερώτηση γίνεται ως εξής: «Όλα αυτά που σας καταμαρτυρούν, π.χ. ξυλόδρομοι αλλοδαπών και πολλά άλλα τι έχετε να πείτε;». Η ερώτηση δεν στριμώχνει φυσικά τον Κασιδιάρη με συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής απαντά: «Αν επικαλείστε τις εικόνες που ρίξαμε ορισμένα χαρτόκουτα αλλοδαπών, θα σας πω ότι ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια, δεν ήταν σχεδιασμένο. {...}Αν θέλετε να το πω αδίκημα, θα το πω αλλά δεν ήταν σοβαρό αδίκημα σε σχέση με τις κλοπές των πολιτικών εις βάρος της κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας».

Όταν ερωτάται περί αυτοκριτικής απαντά: «Έχουμε κάνει άπειρα λάθη» όμως «άλλο να γίνονται πολιτικά λάθη και άλλο εγκληματική οργάνωση {...} Πολιτικά λάθη κάναμε πολλά αλλά δεν κάναμε εγκλήματα». Τέλος αναφορικά με τη ΝΔ υποστηρίζει: «Η ΝΔ προσπάθησε να κάνει την Χρυσή Αυγή, όπως το ΛΑΟΣ, απόλυτα ελεγχόμενη. Κάτι τέτοιο είδαν όμως ότι με την Χρυσή Αυγή δεν γίνεται. Ήθελαν να μας βάλλουν στην κυβέρνηση, αυτό ήταν το σχέδιο της ΝΔ, όπως με τον Καρατζαφέρη».


Και για όσους δεν κατάλαβαν τι σημαίνει πραγματικό παληκάρι, τι σημαίνει να είσαι μάγκας στα πραγματικά δύσκολα, τι σημαίνει να μην αρνείσαι τον εαυτό σου, να σέβεσαι και να τιμάς τα ιδανικά σου, το βίντεο που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό...


Οι άνθρωποι αυτοί δικάστηκαν, καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν από το κράτος των δωσιλόγων, δηλαδή από τους προγόνους των σημερινών πατριοκάπηλων νεοναζί.

Να γιατί κάποιοι τίμησαν τη διαδρομή τους ως αγωνιστές, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι την ατίμαζαν ως δωσίλογοι και κουκουλοφόροι. 

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου