Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ - ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο πόλεμος που οδηγεί στην διχοτόμηση της Τουρκίας ξεκίνησε από το Γκαζιαντέπ. Την ακριτική πόλη που βρίσκεται στα σύνορα με την Συρία, όχι πολύ μακριά από την Κομπάνι...

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2014/10/paidi-tourkiki-astynomia-1-240x200.jpg

Αυτό που είδαμε στις γειτονιές σε «πειραματικό στάδιο» στην Κωνσταντινούπολη, όπου οι Γκρίζοι Λύκοι βγήκαν με ρόπαλα, τώρα παίρνει άλλη διάσταση όπως...
βλέπετε και στις φωτογραφίες σοκ. Εκατοντάδες μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης βγήκαν στους δρόμους του Γκαζιαντέπ και κυνηγούν να σκοτώσουν και σφάξουν τους Κούρδους.

Και το κατάφεραν. Τρεις Κούρδοι είναι ήδη νεκροί. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκίας οι Γκρίζοι Λύκοι και η θεοκρατική σέχτα των φανατικών μουσουλμάνων που είχαν προαιώνιο πόλεμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον ίδιο σκοπό.Να σκοτώσουν τους Κούρδους.

Αν οι Κούρδοι ήταν το ίδιο έθνος με τους Τούρκους θα μιλάγαμε για εμφύλιο πόλεμο. Τώρα πια μιλάμε για πόλεμο που οδηγεί στην διχοτόμηση ή στον θάνατο.

Εν τω μεταξυ οι φονιάδες της τουρκικής αστυνομίας, σκότωσαν με ιδιαίτερα φρικιαστικό τρόπο δωδεκάχρονο Κούρδο...

Ο Μπασίρ Ρεμεζάν (Bashir Remezan), 12 χρονών – Κούρδος, σκοτώθηκε την Πέμπτη από την Τουρκική Αστυνομία μεταξύ της Νίσιβης (Nusaybin) και της Καμισλί (Καμισλό -Qamishlo, όπως τη λένε οι Κούρδοι).

Για την ακρίβεια, Νίσιβι και Καμισλί είναι η ίδια πόλη που η μισή ανήκει στην Τουρκία και η άλλη μισή στη Συρία, είναι δηλαδή ακριβώς πάνω στα σύνορα. Το τουρκικό κομμάτι είναι η γνωστή μας Νίσιβι και από την ιστορία, υπήρξε κέντρο του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού και το συριακό κομμάτι της πόλης λέγεται Καμισλί.

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2014/10/paidi-tourkiki-astynomia-2.jpg

Οι φωτογραφίες του παιδιού αναρτήθηκαν στο twitter και τις έχουμε καλύψει με πίξελ. Όπως μπορείτε, ωστόσο, να αντιληφθείτε το παιδί έχει βαθύ τραύμα στον λαιμό. Τους Κούρδους, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα τους σκοτώνουν είτε το Ισλαμικό Κράτος, είτε η Τουρκία, μέχρι να αποκτήσουν το δικό τους κράτος για να ζήσουν ελεύθεροι…

antep 1

antep 2

antep 3

antep 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου