Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Πίσω από την περίφημη φιλολογία περί της δήθεν επικείμενης «εκδίωξης» του ΔΝΤ από τη χώρα, αυτό που κρύβεται επιμελώς, είναι η πρόθεση μιας χούφτας προσκυνημένων δωσίλογων, να χρησιμοποιήσουν έναν άσφαιρο επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, προκειμένου να παραδώσουν και τις τελευταίες γραμμές άμυνας που θα οδηγήσει στην πλήρη κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ναι η κυβέρνηση παίζει όντως ένα παιχνίδι επικίνδυνο, με μοναδικό στόχο την πολιτική της επιβίωση, και έχοντας χάσει κάθε έννοια του μέτρου για το γεωπολιτικό και οικονομικό εφιάλτη στον οποίο παραδίδει τη χώρα που μίσησε και το λαό της που τον δολοφονεί.

Παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα και την απέλπιδα προσπάθεια από μερίδα του τύπου να εμφανίσουν τους σφετεριστές της πολιτικής εξουσίας ως έναν θεσμικό οργανισμό που διατηρεί έστω και στοιχειωδώς την πρωτοβουλία των κινήσεων, η αλήθεια είναι πως το τιμόνι της χώρας έχει αφεθεί στα χέρια μιας επικίνδυνης πολιτικής εταιρείας δουλοφρόνων και προσκυνημένων, που ανακατεύουν πολιτικά βοθρολύματα με αποκλειστικό στόχο να τονώνεται η βιομηχανία του αποπροσανατολισμού, προκειμένου να παραμένει στο απυρόβλητο το σχέδιο του κατοχικού εφιάλτη.

Τμήμα αυτής της επικοινωνιακής χορογραφίας είναι και η φιλολογία περί της δήθεν απόφασης της συγκυβέρνησης να...
«εκδιώξει» από τη χώρα το ΔΝΤ για να παραδοθεί απερίσπαστα στην «αγκαλιά» των Ευρωπαίων εταίρων.

Αυτός ο θίασος, είναι ανίκανος να εκδιώξει ούτε καν τους θρασύτατους υπαλληλίσκους αυτών τους οποίους προσκύνησε, πολύ δε περισσότερο δε διαθέτει κανένα ηθικό ανάστημα να απαιτήσει τίποτε από τους ίδιους τους διεθνείς συμμορίτες.

Αυτός ο θίασος, χρησιμοποιείται σαν άβουλο πιόνι σε παιχνίδια που άλλοι σκηνοθετούν, και αυτό που επιχειρεί είναι να διαχειριστεί επικοινωνιακά τη δουλική κατρακύλα του, επιδιώκοντας να την εμφανίσει ως διαχειριστική επιτυχία.

Με ή χωρίς το ΔΝΤ, η χώρα έχει ήδη παραδοθεί στο κρεβάτι του γεωπολιτικού Προκρούστη και διαμελίζεται με την ελληνόφωνη κυβέρνηση στο ρόλο του πιο ταπεινωμένου συνεργάτη των δημίων του τόπου.

Η θλιβερή Ελλάδα, και οι τρισάθλιοι Τσολάκογλου που την κυβερνούν, δεμένοι πισθάγκωνα με τις υπογραφές της προσωπικής τους ταπείνωσης, περιορίζονται απλά στο να παρακολουθούν την καταστροφή της, και ντοπαρισμένοι με το δηλητήριο της απύθμενης δουλικότητας, επέλεξαν απλά να χειροκροτούν πολιτικές, επιλογές και επικυρίαρχους, που οδηγούν τον τόπο μας στο διαμελισμό και το λαό στην καθολική δυστυχία.

Πίσω λοιπόν από την περίφημη φιλολογία περί της δήθεν επικείμενης «εκδίωξης» του ΔΝΤ από τη χώρα, αυτό που κρύβεται επιμελώς, είναι η πρόθεση μιας χούφτας προσκυνημένων δωσίλογων, να χρησιμοποιήσουν έναν άσφαιρο επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, προκειμένου να παραδώσουν και τις τελευταίες γραμμές άμυνας που θα οδηγήσει στην πλήρη κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου