Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ

Υπαρχουν δημοσιευματα προσφατα ,που αναφερουν οτι σημανε συναγερμος στην ΕΥΠ, οταν εντοπιστηκε τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι, να παρακολουθεί και να καταγραφει, τις εγκαταστάσεις του Πενταγώνου...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΣΕ  ΕΠΙΦΥΛΑΚΉ  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

του ΣΠΥΡΟΥ ΠΡΙΦΤΗ

Το περιστατικό κρίνεται ως πολύ σοβαρό τόσο από την ΕΥΠ, όσο και από την ασφάλεια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι η...
δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, που γίνεται παρακολούθηση των εγκαταστάσεων του Πενταγώνου από τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι. 

Για αυτο το περιεργο συμβαν μαζι με την ΕΥΠ συνεργαζεται και η Αντιτρομοκρατικη, γιατι υπαρχει η υποψια οτι εμπλέκονται καποιες τρομοκρατικες οργανωσεις. Τον ισχυρισμο αυτον, τον ενισχύουν παλιοτερα περιστατικα παρακολουθησεις, διαφορων Κυβερνητικών Αξιωματούχων από τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι,οπως το περιστατικο σχετικά με το μικρό ελικόπτερο (μοντέλο) που έπεσε κοντά στο σπίτι του προέδρου των ΑΝ. ΕΛ. Πάνου Καμμένου .

Στην Αντιτρομοκρατικη τους εχει πιασει κρυος ιδρωτας, γιατι υποπτεύονται οτι καποια εγχωρια Τρομοκρατικη οργανωση, κανει δοκιμες σε καλα φρουρουμενες περιοχες οπως π χ ειναι το Πενταγωνο,η καποιο Υπουργειο, για να δουν κατα ποσο μπορουν να περασουν μη αντιληπτη απο τις Αρχες Ασφαλειας τον κτιριον, και δευτερον να ερευνήσουν τον χωρο που θελουν να στοχοποιήσουν ευκολα, χωρις τον κίνδυνο να τους εντοπισουν η αποκαλύψουν.

Ο προβληματισμος της Αντιτρομοκρατικης ειναι οτι τα ελικοπτερα (μοντελα), μπορουν να κατασκευαστουν ευκολα και απο ενα ατομο που εχει τη γνωση να κατασκευαζει αεροθουμενα μοντελα, χωρις να χρειαζεται να τα αγορασουν απο καποιο καταστημα, (το επικινδυνο ειναι οτι ευκολα αυτα τα αθωα ελικοπτερα μπορουν να μετατραπουν σε ιπταμενες βομβες) Εντωμεταξύ η ΕΥΠ εστιάζει την προσοχη της, στο αν πισω απο αυτο το περιεργο περιστατικο κρυβεται ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ δακτυλος, γιατι πρωτον δεν εχουν εντοπισει το ελικοπτερο μοντελο, πραγμα που σημαινει οτι ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο ελικοπτερο μοτελο,αλλα ειναι ενα εξελιγμενο Drone με εξελιγμενο οπτικοακουστικο εξοπλισμο, ολα αυτα τα στοιχεια συνηγορούν οτι δυσκολα ενα τετοιο εξελιγμενο Drone μπορούν να κατεχουν Τρομοκρατες.

Η υποψια πεφτει σε δαχτυλο τουρκικο λογω της προσφατης διμερής συμφωνία Ελλάδας και Κύπρου στην Έρευνα και Διάσωση. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα η Τουρκία να κορυφώνει την ένταση στην περιοχή της Κύπρου με την έκδοση οδηγίας προς ναυτιλομένους στις νότιες θαλάσσιες περιοχές. Η υπογραφή της ενοποίησης των χώρων έρευνας και διάσωσης Κύπρου Ελλάδας ειναι ένα πολύ σημαντικό βήμα αφού με τον τρόπο αυτό η Αθήνα για πρώτη φορά αγνοεί στην πράξη της παράνομες διεκδικήσεις της Άγκυρας στην μέση γραμμή μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας στο ύψος του Καστελόριζου.

Με την ενοποίηση του FIR έρευνας και διάσωσης Λευκωσίας-Αθηνών τα Κέντρα Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας και Πειραιά θα μπορούν σε ελάχιστο χρόνο να «επεμβαίνουν» χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες σε περιοχές όπου υπάρχουν περιστατικά και εφόσον υπάρξει αίτημα από την χώρα δικαιοδοσίας. Το μεγαλο ερωτημα ειναι οτι δυστυχως υπαρχουν ΔΙΑΡΡΟΕΣ απο μεσα στο Πενταγωνο,αλλα και στο Υπουργειο εξωτερικων,γιατι οι Τουρκοι ειναι ενημεροι εδω και καποιες μερες για την Συμφωνία κλειδί Κύπρου-Ελλάδας, και ετοιμαζουν μια δυναμικη απαντηση που ισως θα ειναι χειροτερη απο την κριση στα Ιμια!

Γι Αυτο χρειαζεται αμεσα να εντοπιστουν οι εσωτερικοι πληροφοριοδοτες διπλοι πρακτορες, απο την ΕΥΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου