Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΝΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

Οι μισθοφόροι και κρυφοί σύμμαχοι των ΗΠΑ άλωσαν την κουρδική πόλη Κομπάνι, έπειτα από σκληρότατες μάχες τριών εβδομάδων με τις πολιορκημένες και φτωχά εξοπλισμένες κουρδικές δυνάμεις που υπερασπίζονταν την πόλη, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters...


Ήταν δυστυχώς αναμενόμενο. Οι ΗΠΑ μέσω φασιστικών καθεστώτων εξόπλισαν τους μανιακούς δολοφόνους και άφησαν επίτηδες τους ηρωικούς υπερασπιστές αποκλεισμένους, χωρίς καμία υποστήριξη. Ήταν όμως το θάρρος των σχεδόν άοπλων νέων παιδιών, ανδρών και γυναικών, που...
Στοίχισε ακριβά στα καθάρματα που καπηλεύονται το Ισλάμ. Παράδειγμα γενναιότητας και αυτοθυσίας η μόλις 19 χρόνων Ceylan Ozalp που αυτοκτόνησε με τη τελευταία σφαίρα, για να μην πέσει ζωντανή στα χέρια σαδιστών μακελάρηδων.

Το έγκλημα ήταν προμελετημένο: Οι ΗΠΑ εξόπλισαν δήθεν "κατά λάθος" τα μισθοφορικά κτήνη. Οι ΕΕ επέτρεψε σε "εθελοντές" να συγκεντρώσουν χρήματα, υλικό και προσωπικό, ώστε να ενισχύσουν τους πληρωμένους φονιάδες. Η Τουρκία έκλεισε τα σύνορα και απέτρεψε στους Κούρδους που ζουν στα εδάφη της, να επέμβουν.

Το σχέδιο της CIA δουλεύει περίφημα: Ο ISIS προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στα γεράκια. Γι αυτό άλλωστε κι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους Αμερικανούς στρατιωτικούς. Αποκεφαλίζουν αμάχους ή εθελοντές ανθρωπιστικών οργανώσεων. Μάλιστα οι πράξεις των φανατικών είναι βούτυρο στο ψωμί των φανατικών χριστιανών και ακροδεξιών, συμμάχων του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων. Διπλά κερδισμένοι δηλαδή οι πλουτοκράτες του "χριστιανικού" κόσμου.

Έπεισαν μάλιστα αυτοί που έχουν θεό το χρήμα, αυτοί που σκοτώνουν για λύτρα, μέρος του Ιρακινού λαού, που υπέφερε τα πάνδεινα από τον Αμερικάνικο στρατό κατοχής, ότι είναι δήθεν αντιστασιακοί! Μόνο που οι επιθέσεις τους δεν βλάπτουν "περιέργως" καθόλου τα συμφέροντα των ΗΠΑ - Ισραήλ. Επιτίθενται όπως και πριν κατά του Άσαντ και των Κούρδων συμμάχων του, που όλοι γνωρίζουν ότι αποτελούν στόχο των ιμπεριαλιστών.

Έτσι οι ΗΠΑ παρακάμπτουν Ρωσία και Κίνα βρίσκοντας πρόφαση την τρομοκρατία που οι ίδιες στηρίζουν. Με αυτό το πρόσχημα αθετούν την Συμφωνία που οι ίδιοι αναγκάστηκαν να κάνουν. Προδίδουν τους ειλικρινείς Κούρδους για Χάρη των στρατιωτικών της Τουρκίας.

Η Τουρκία με αφορμή αυτά που γίνονται στα σύνορα της μπορεί να διαπραγματευτεί με τους αφανείς της συμμάχους, το ISIS, και κυρίως να επέμβει στρατιωτικά με σκοπό τον έλεγχο εδαφών. Για να διώξει αυτούς που τόσο καιρό εφοδίαζε!

Η Κίνα και η Ρωσία παρακολουθούν ιδιαίτερα ενοχλημένες. Η Κίνα μάλιστα θεωρεί, ότι τα τόσο τα γεγονότα στο Χονγκ Κογκ όσο και η προπαγάνδα για τον ηγέτη τις Βορείου Κορέας, είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού γι αυτό που συμβαίνει στην πλούσια σε Πετρέλαιο περιοχή. Και είναι σίγουρο ότι οι χώρες που πλήττονται από την πολιτική των ΗΠΑ θα αντιδράσουν και μάλιστα γρήγορα.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Μάλιστα οι μειονότητες κατανοούν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά τον αγώνα μέχρις εσχάτων. Με σχιζοφρενείς δολοφόνους, βιαστές παιδιών, και μισθοφόρους βασανιστές η μόνη σου επιλογή είναι να τους κόψεις πρώτος το ξερό τους κεφάλι. Η νίκη θα είναι τελικά με το μέρος της ανθρωπότητας και όχι των κτηνών - δούλων των ΗΠΑ και των αυταρχικών σεΐχηδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου