Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΩΡΑ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Οι εξελίξεις στη Κύπρο είναι δραματικές… Η τουρκική προκλητικότητα «χτυπάει κόκκινο»… Και αν συνυπολογίσει κανείς την ανεξέλεγκτη – όπως όλα δείχνουν – τροπή που σηματοδοτείται…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Από τη δολοφονική δράση των ισλαμιστών του ISIL στη Μέση Ανατολή, αλλά και την εξέγερση των Κούρδων που σηκώνουν στις πλάτες τους την περηφάνια ολόκληρου του πλανήτη, πυροδοτώντας τη φωτιά του διαμελισμού στο μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η χώρα μας εισέρχεται πλέον για τα καλά στην κόκκινη ζώνη της διακεκαυμένης περιοχής του πλανήτη, και οι συνέπειες αυτής της εξέλιξης θα είναι όπως όλα δείχνουν ανυπολόγιστες.

Φωνές απερίσκεπτων, με προεξάρχουσα και αυτή τη φορά την αρθρογραφία του «ΒΗΜΑΤΟΣ», επιχειρούν να πείσουν πως η ανακοπή των πιθανολογούμενων αρνητικών εξελίξεων που ενδέχεται να προσλάβουν το χαρακτήρα πρωτοφανούς εθνικής τραγωδίας, βρίσκεται στην άρον – άρον προσέγγιση των «Δυτικών μας συμμαχιών».

Ολέθρια αυταπάτη…
Τα στρατηγικά συμφέροντα όλων αυτών των «Δυτικών μας συμμάχων», ουδέποτε ταυτίστηκαν με τις δικές μας εθνικές προτεραιότητες, διότι αυτές ευνουχίστηκαν από...
τις επιλογές των προσκυνημένων «ηγετών» μας. Αντίθετα σε κάθε περίπτωση η εθελοδουλία των ελληνόφωνων, ιστορικά οδήγησε σε εθνικές περιπέτειες και εν τέλει σε εδαφικό κατακερματισμό.

Οι «Δυτικοί μας σύμμαχοι» ιστορικά συμπαρατάχθηκαν και στήριξαν τους ισχυρούς και αποφασισμένους, κρεμώντας πάντα στα μανταλάκια και ελληνόφωνα ανδρείκελα, και σβήνοντας από το χάρτη κάθε φορά και ένα νέο τμήμα της εθνικής μας κυριαρχίας.

Διότι το πρόβλημα στη γεωστρατηγική, δεν αφορά μονάχα την ταυτότητα και τις προθέσεις εκείνων που επιλέγει κανείς να συμμαχήσει μαζί τους. Αφορά πρωτίστως στο με τι όρους συμμαχεί. Αφορά πάνω απ όλα στην ποιότητα και στην εθνική συνείδηση του πολιτικού προσωπικού που διαχειρίζεται κάθε φορά τις εθνικές μας υποθέσεις. Με λόγια απλά, ένας ραγιάς χρησιμοποιείται πάντ αως εργαλείο και ουδέποτε αντιμετωπίζεται ως ισότιμος σύμμαχος.

Δυστυχώς, και αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή που διανύουμε, πρόθυμα ανδρείκελα σφετερίζονται την πολιτική εξουσία του τόπου, και η ανάγκη της άμεσης ανατροπής τους, προβάλει ως μοναδική ικανή και αναγκαία συνθήκη για την αποτελεσματική υπεράσπιση της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

Κάθε άλλη συζήτηση που δε θα αναδεικνύει ως κυρίαρχο αυτό το κορυφαίο ζήτημα, θα οδηγήσει σε βαρύτατο τίμημα πληρωμένο με Γη και με αίμα.

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ?
    Περιμένεις να σε σώσει ο Καραμανλής και η κλίκα του που μας κατέστρεψαν? Επιτρέπεις σε ορισμένους σφουγγοκωλάριους να διαρρέουν ‘’κρυφά μηνύματα’’ του πιο ΑΧΡΗΣΤΟΥ και επικίνδυνου ‘’φονιά του ζωϊκού βασιλείου’’ ότι θα επιστρέψει σαν…σωτήρας του εαυτού του???
    Περιμένεις λαέ να σε σώσει ο Αντώνης με τα Βαγγέλη? Ή, ο Αλέξης με το Πάνο;
    Περιμένεις να σε σώσει ο ..Λαγός, ή ο Παπαδιάς???
    Λαέ τον Οκτώβριο του 2009, αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και να θεμελιώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
    *Όμως οι ’’αιρετοί φασίστες’’ της Ευρώπης μαζί με τους ντόπιους νταβατζήδες, αντελήφθησαν ότι οι νόμοι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση και η αποφασιστικότητα Παπανδρέου, θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για τα βρόμικα συμφέροντά του. Έτσι αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα μας.
    *Το ίδιο γινόταν κάθε μερικά χρόνια από το 1821 μέχρι και το 1981, τότε που η δημοκρατία συνέτριψε τον οργανωμένο εγκληματικό φασισμό του Αβέρωφ και των ‘’Μιχαλολιάκων’’ της νύχτας, και του μεσονυκτίου. Αυτούς τότε, αποφασιστικά , Ελληνικά και οργανωμένα τους απομακρύναμε.
    *Το ίδιο έγινε και το 41 με το δικό μας ξέσπασμα και την αγωνιστική μας πορεία της τιμημένης ιστορίας μας.

    *Σήμερα, ο Καραμανλής του Παυλόπουλου, του Ρουσόπουλου, του Παπαθανασίου, του Βουλγαράκη, του Μεϊμαράκη, του Προβόπουλου και ο Σαμαράς του τότε και πρωθυπουργός του σήμερα, μαζί με το πολιτικό συνονθύλευμα του χθες επιχειρούν τα ίδια.
    *Η ηγεσία της αριστεράς, διαρκώς εγκλωβισμένη και ανελεύθερη, χορεύει στους ρυθμούς της ‘’ξένης μουσικής’’ των αφεντικών.
    Μόνο μονιασμένοι και με λογική θα αντιμετωπίσουμε τους αιώνιους εχθρούς μας μέσα και έξω .
    ΜΗ ντρέπεσαι που τους άκουσες και σε πρόδωσαν.
    Τιμώρησέ τους σήμερα φέρνοντας στην εξουσία, αυτούς που αποδειγμένα μας ΕΣΩΣΑΝ και δεν μας πρόδωσαν.
    Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή