Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΜΩΡΟ

Την Κυριακή σας γράψαμε για μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν τζιχαντιστή (από το Ισλαμικό Κράτος) να έχει ρίξει ένα μωρό – κορίτσι στο πάτωμα, έτοιμος να το αποκεφαλίσει. Καταφέραμε και βρήκαμε τη φωτογραφία και την αναδημοσιεύουμε, καλύπτοντας με πίξελ το πρόσωπο του παιδιού...

Όπως έχει γίνει γνωστό, η φωτογραφία βρέθηκε από Κούρδους αντάρτες του YPG στο κινητό νεκρού τζιχαντιστή που πολεμούσε στην Κομπάνι. Οι Κούρδοι υπερασπιστές της Κομπάνι έχουν...
βρει πολλές φωτογραφίες με φρικιαστικά εγκλήματα τζιχαντιστών, ωστόσο, αυτή ξεπερνά και την πιο απεχθή βαρβαρότητα.

Υπενθυμίζουμε, από την προηγούμενη ανάρτησή μας, ότι υπάρχουν υποψίες ότι το μωρό αποκεφαλίστηκε με όλη την οικογένειά του επειδή ήταν Αλεβίτες.
Οι Αλεβίτες θεωρούνται αίρεση του Ισλάμ, οι ίδιοι πλέον αυτοπροσδιορίζονται ως ξεχωριστή θρησκεία. Οι θρησκευτικές τους αντιλήψεις είναι ένα μείγμα γνωστικών, πλατωνικών και μουσουλμανικών παραδόσεων, πιστεύουν στη θρησκευτική ελευθερία, στην ισότητα ανδρών και γυναικών, τιμούν τον Άγιο Γεώργιο αλλά και την Παναγιά.

Αυτή είναι η φωτογραφία με τον τζιχαντιστή να αποκεφαλίζει μωρό!

Πιστεύεται ότι η φωτογραφία του μωρού με το μαχαίρι στο λαιμό τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή. Φωτογραφίες από τον αποκεφαλισμού του μωρού δεν υπάρχουν, πράγμα που κάνει πολλούς να ελπίζουν ότι το μωρό μπορεί με κάποιο θαυματουργό τρόπο να γλίτωσε.

Η φωτογραφία κυκλοφορεί μέσω των λογαριασμών στο Facebook των Κούρδων μαχητών. Μάλιστα έδωσαν στο μωρό το όνομα Melek, που σημαίνει άγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου