Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε αναλογιστεί ποτέ πως θα μπορούσε να συμπεριφερθεί ένας ξεπεσμένος ρουφιανάκος εν μέσω μαύρης κατοχής, και ενώ θα συνειδητοποιούσε πως η κατοχική διοίκηση αποφασίζει να στηριχτεί σε κάποιο άλλο αποκούμπι για να ολοκληρώσει το έργο της???...



Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε τις απαντήσεις σας. Θα τον δείτε να επιχειρεί να πείσει τη μαμά αφέντρα...
πως οι αντικαταστάτες που επέλεξε, δε συνιστούν και τόσο επιτυχημένη επιλογή. Θα τον δείτε να παραληρεί σε έναν ξεπεσμό απίστευτο, υπονομεύοντας πλέον απροκάλυπτα την ίδια του την πατρίδα.

Θα δείτε το όνειδος των Ιμίων, τον ελληνόφωνο "κουκουλοφόρο" που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους δημίους του Κουρδικού λαού... να ξεπερνά κάθε όριο ξεπεσμού και αντεθνικής αθλιότητας...

Όμως το αμείλικτο ερώτημα παραμένει. 
Η ελληνική δικαιοσύνη, γιατί προσπερνά έτσι αυτή την αθλιότητα, και δε διατάσσει την άμεση σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του παράφρονα πολιτικού τσαρλατάνου???

Η ελληνική δικαιοσύνη, αυτή που έσπευσε να υπερασπιστεί την τιμή του πολιτικού προσωπικού - αν και το παζάρι με στόχο την παραμονή των ανδρεικέλων στην εξουσία είναι πασιφανέστατο - γιατί δε σπεύδει να υπερασπιστεί την υπόθεση της πατρίδας, από τη βρώμικη υπονόμευσή της που επιχειρεί στα πλαίσια συγκεκριμένου σχεδιασμού ένας αδίστακτος και επικίνδυνος εφιάλτης???

Η ελληνική δικαιοσύνη γιατί δε σπεύδει να στηρίξει την υπόθεση αυτής της πατρίδας, από τους πεμπτοφαλαγγίτες που την υπονομεύουν ανοικτά και απροκάλυπτα, αποδεικνύοντας έτσι πως παραμένει "ελληνική" και όχι απλώς ελληνόφωνη και προκλητικά ανεκτική απέναντι σε βρώμικα σχέδια κάθε λογής Εφιαλτών και Νενέκων???


Γιατί η ελληνική δικαιοσύνη δε σπεύδει να στείλει μήνυμα προς πάσαν κατεύθυνση, πως παραμένει αποφασισμένη και αμείλικτη, απέναντι σε κάθε εφιάλτη που στοχοποιεί ανοικτά την ίδια του την πατρίδα, απέναντι σε κάθε ξεφτιλισμένο ρουφιανάκο που δε διστάζει να ενταχθεί στο "μισθολόγιο" της κατοχικής διοίκησης, υπονομεύοντας ανοικτά την ίδια του  τη χώρα???

Το σχέδιο είναι βρώμικο. Και οι αθλιότητες του όνειδους των Ιμίων, δε συνιστούν πράξη αφελούς που έχουν το ακαταλόγιστο, αλλά πολύ συγκεκριμένες ενέργειες που υπηρετούν ένα βρώμικο σχέδιο σε βάρος της Ελλάδας, και για το οποίο έχουμε μιλήσει εκτεταμένα σε σχετική μας ανάρτηση με τίτλο:

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Είναι καιρός λοιπόν κύριοι δικαστές, να αναλάβετε επιτέλους τις ιστορικές σας ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου