Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

"ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ" Η ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

H «Dream Team» που θα αναλάβει τα ηνία... Τα νέα όργανα του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει ο Ευάγγ. Βενιζέλος. 

Την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ στο ηγετικό επίπεδο προχωρά ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την συνδιάσκεψη της περασμένης εβδομάδας και ενόψει του συνεδρίου, που θα γίνει το φθινόπωρο.

Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα Τετάρτη τη σύνθεση των προσωρινών οργάνων, που θα έχουν την ευθύνη για την πορεία του κόμματος έως το συνέδριο.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η σύνθεση της πολιτικής γραμματείας, η οποία θα αντικαταστήσει το πολιτικό συμβούλιο, το οποίο διέλυσε ο κ. Βενιζέλος μετά τις εκλογές του Μαΐου.

Η συμμετοχή και το ποιόν κορυφαίων στελεχών θα διαμορφώσει κατά πολύ... 


Και το κλίμα στο εσωκομματικό πεδίο και θα δείξει τις αντοχές συνύπαρξης του κ. Βενιζέλου με κάποια στελέχη, που ασκούν στο παρασκήνιο κριτική για τις κινήσεις του.

Ο πρόεδρος του κόμματος θα ανακοινώσει ακόμη την Οργανωτική Γραμματεία, που θα προετοιμάσει το Συνέδριο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συγκροτήσει και άλλα συλλογικά όργανα, που θα διαχειριστούν κρίσιμους τομείς της κοινοβουλευτικής και κομματικής δραστηριότητας, όπως η γραμματεία επικοινωνίας, καθώς και οι ΚΤΕ (κοινοβουλευτικοί τομείς εργασίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου