Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟ

Το πάζλ της απάτης έχει ήδη στηθεί και ο δρόμος για το κοινωνικό Ζάλογγο έχει ήδη ανοίξει...


Ανάδοχος: Η ευρωσυμμορία των αρπακτικών.
Εργολάβος έργου: Η συγκυβέρνηση των προσκυνημένων.
Εκπρόσωπος τύπου: Το Κουνέλι που απόδρασε από το στιφάδο του.

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ:
«Τα βρήκαν για τα μέτρα οι τρείς Καρατζαφέρηδες», μας ενημερώνει το Reuters.
«Όχι που δε θα τα έβρισκαν», σχολιάζουμε εμείς.
Ούτε ένα… ούτε δύο… αλλά 11,5 ολόκληρα δις ανακάλυψαν ότι διαθέτουμε οι εθνικοί μας «σωτήρες» και επιστράτευσαν, λεωφορεία, σχολικά, βοϊδάμαξες, αναπηρικά καροτσάκια και κυλιόμενα ανάκλιντρα, προκειμένου να μεταφέρουν τον άρτι αφιχθέντα θησαυρό των 11,5 δις, στα θησαυροφυλάκια της Γκεστάπο.

Που ήταν κρυμμένος ο θησαυρός που ανακάλυψαν αίφνης τα εθνικά μας καμάρια???...

Στις τρύπιες τσέπες των Ελλήνων πολιτών φυσικά. Στις συσσωρευμένες τους κοινωνικές αποταμιεύσεις. Σε κάποια ελάχιστα δικαιώματα που τους απέμειναν όπως  13ος και 14ος μισθός.

Η συγκυβέρνηση της ντροπής έχει στο κέντρο της προσοχής της τον εργαζόμενο άνθρωπο. Την  αυστηρή της προσήλωση σε αυτή την προγραμματική δέσμευση (προγραμματικού παρακαλώ χαρακτήρα) την απέδειξε και αυτή τη φορά. Στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού, και στην κορυφή της λίστας των θυμάτων, παρέμειναN και αυτή τη φορά οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων πολιτών…
Κουβέλης… Εγγύηση!!!

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
Για πρώτη φορά αυτή η κυβέρνηση αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά και με τους τραπεζίτες. Και όταν λέμε σοβαρά, το εννοούμε από κάθε άποψη. Άλλωστε με Κουβέλη στην κυβέρνηση, δεν παίζουμε μ αυτά τα πράγματα.

Το πρώτο σαφές και ξεκάθαρο δείγμα γραφής των πραγματικών τους προθέσεων, ήρθε λίγο πριν σκάσει μύτη το Σαββατοκύριακο. «Παρασκευή το βράδυ του φονιά» λέει ο ποιητής και ο δολοφόνος εξετέλεσε το συμβόλαιο τιμής που υπέγραψε με τα αφεντικά του. 
Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ τράπεζα, δηλαδή ένα κομμάτι αξιοσέβαστο του πραγματικού πλούτου της χώρας. Ένας πλούτος που δεν είναι πέτσινο χαρτί αλλά το όνειρο, η ζωή και το μέλλον του Έλληνα αγρότη, παραχωρήθηκε στο Mr. Sallas, μαζί με όλα της τα προικιά, από την συγκυβέρνηση που θα έσωζε τη χώρα από τα χέρια των πολιτών της. 
Δύστυχε Mr. Sallas Μόνος θα πληρώσεις άραγε τα έξοδα μεταβίβασης ή θα φροντίσουν οι καλοί μας «σωτήρες» για μια «έκτακτη εισφορά» προκειμένου να καλυφθούν οι πρώτες σου ανάγκες στο ξεκίνημα της …Αγροτικής σταδιοδρομίας σου???

Αυτά για αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλα θεάρεστα. Δεν είμαστε παρά μονάχα στην αρχή. Άλλωστε είπαμε…
Κουβέλης… Ο λόγος του συμβόλαιο!!!

ΠΡΑΞΗ ΤΡΙΤΗ:
O πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, (ο γνωστός Κουβέλης) τονίζει ότι η επαναδιαπραγμάτευση είναι μέσα στην προγραμματική συμφωνία, που θα εφαρμοστεί στο ακέραιο. Επομένως ανακουφιστήκαμε ως λαός και ως έθνος.

Μην κάνετε βέβαια το λάθος και τον ρωτήσετε τρία πράγματα, γιατί αυτό χαλάει τη μανέστρα. Ποια είναι αυτά???

1.Έχει χρονικό ορίζοντα αυτή η «επαναδιαπραγμάτευση», πέραν του οποίου θα έχει αποτύχει στο έργο της η εθνοσωτήριος τριανδρία??? Εδώ ο Κουβέλης θα κάνει απλά το …κουνέλι!!!

2.Έχει μίνιμουμ πρόγραμμα επιδιώξεων που συνιστούν κόκκινη γραμμή και πέραν της οποίας δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει η εθνοσωτήριος τριανδρία??? Εδώ ο Κουβέλης είναι γνωστό ότι θα κάνει και πάλι το …κουνέλι!!!

3.Ποιό κορυφαίο λαϊκό αίτημα θεωρεί ο ίδιος κόκκινη γραμμή για το οποίο δε θα ανεχθεί κανενός είδους υποχώρηση από τους άλλου δυο συνεταίρους και μάλιστα είναι διατεθειμένος ακόμη και να αποχωρήσει από τη συγκυβέρνηση της εθνικής συμφοράς???
Εντάξει Κουβέλη… Μην κάνεις το κουνέλι… Λέμε και καμιά μαλακία που και που για να περνά ή ώρα.

Οι πρώτες παρτίδες με τα κρεμμυδάκια θα φτάσουν σύντομα... Αλλά εσύ είσαι απαίσιος ακόμη και για στιφάδο. 

Περισσότερος Κουνέλης... ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

 1. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ", ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ "ΑΓΡΟΤΙΚΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Η "ΑΤΕ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΛΙΡΕΙ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ "ΠΕΙΡΑΙΩΣ" ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΑΛΑ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Η "ΠΕΙΡΑΙΩΣ". ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΣΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΟΙ, ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΩΝ ILLUMINATI, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΔΗΛΑΔΗ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΙΝΕΙ.
  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ :

  1. ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ "ΑΤΕ" ΣΤΗΝ "ΠΕΙΡΑΙΩΣ" ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΔΙΣ;
  2. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ "ΑΤΕ" & ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ; ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΩΝ, ΤΩΝ ILLUMINATI ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  3. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1929 ΠΟΥ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ", Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ & ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΥΠΩΝΕΙ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ & ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ...ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ (!) & ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ; ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ "ΕΛΛΑΔΟΣ"-ILLUMINATI-ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1929, ΜΕ 1,2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ 95% ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ-ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ! ΜΗΠΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ; ΑΝΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ & ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

  ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή