Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΤΩΧΕΥΣΕ... ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ???

Αυτό δε θα γινόταν έναντι οποιουδήποτε χρέους από ένα νοικοκυριό ή την μικρότερη έστω επιχείρηση??? Γιατί δε θα πρέπει να γίνει το ίδιο για τον πολιτικό θίασο που πτώχευσε τη χώρα και τον εαυτό του???

Τέσσερις κορυφαίες ελεγκτικές εταιρείες θα ερευνήσουν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, οι Εrnst&Young, Grant Thorton, PWC Office Location in Greece, KPMG και Delloitte

Στελέχη τους θα εγκατασταθούν στην Ιπποκράτους προσπαθώντας να διερευνήσουν πώς και γιατί η νέα ηγεσία του κόμματος βρίσκει «καμμένη γη» στα ταμεία. 

Σήμερα το ΠΑΣΟΚ οφείλει περίπου 125 εκατομμύρια ευρώ από δάνεια και άλλα 6 εκατομμύρια ευρώ από προμήθειες υλικών. Τα ποσά αυτά κρίνονται αστρονομικά από τη νέα ηγεσία του κόμματος και οι διεθνείς οίκοι θα αναλάβουν να συντάξουν και προτάσεις για το πώς το ΠΑΣΟΚ θα αποφύγει στο μέλλον τις σπατάλες του παρελθόντος που οδήγησαν σε υπερχρέωση και αδιέξοδο το κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τα Νέα οι τέσσερις εταιρείες θα ζητήσουν... 


Ενα συμβολικό τίμημα περίπου 10.000 ευρώ για το έργο τους. Η σύμβαση θα υπογραφεί εντός των ημερών και οι διεθνείς λογιστές θα ξεκινήσουν δουλειά από τις αρχές Αυγούστου.
Πηγές αναφέρουν ότι ο οικονομικός έλεγχος που διενεργείται στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ από το 2007 θα φέρει και πολιτικές προστριβές αφού οι ευθύνες θα αποδοθούν στην προηγούμενη ηγεσία και συγκεκριμένα στη διαχείριση από τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην γραμματέα του κόμματος Γιάννη Ραγκούση.

Πράγματι, την επίμαχη αυτή περίοδο αποφασίστηκε η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ από το ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη στο πολυτελές γυάλινο κτίριο της οδού Ιπποκράτους με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν στα ύψη τα έξοδα για την καταβολή ενοικίων.

Ταυτόχρονα θα ελεγχθεί η διαχείριση των τεραστίων κονδυλίων για την μετακίνηση ψηφοφόρων, για την επίπλωση του νέου κτιρίου, για τους μισθούς των έκτακτων συμβούλων και άλλα προφανή και αφανή έξοδα που επιβάρυναν υπερβολικά τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

  1. 1. Είναι αστεία όλα
    2. Τι θα πει συμβολικό τίμημα 10.000,00 Ευρώ ? Τι τους είναι οι εταιρείες αυτές ? Μήπως τα έχουν πάρει ήδη χοντρά για ΄΄ άλλα έργα ΄΄ τους ? Θα μας τρελάνουν ??
    3. Όποιος χρωστά, πληρώνει ! Να κατασχεθούν οι περιουσίες όλων όσων ήταν Βουλευτές, άρα και υπεύθυνοι. !!!
    4. Τι θα γίνει ? Τίποτε !! Θα κουκουλωθούν ακόμη μια φορά όλα και κόστος θα το πληρώσουμε εμείς !!! Κορόιδα είμαστε, καλά να πάθουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή