Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ IMPERIUM ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Ντελίριο έχει πάθει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και επιμένει, με το στανιό, ότι η Αμερική ανακαλύφθηκε από τους μουσουλμάνους μερικούς αιώνες πριν την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμβος...

Νέο ντελίριο Ερντογάν – Απαντά σε όσους τον κοροϊδεύουν για την ανακάλυψη της Αμερικής

Με μια μεταφυσική – αποκρυφιστική εμμονή επανέλαβε τις δηλώσεις του που είχε κάνει το Σάββατο στους θρησκευτικούς ηγέτες των μουσουλμάνων της Λατινικής Αμερικής ότι...
ο Κολόμβος βρήκε ένα τζαμί σε βουνό της Κούβας όταν πάτησε το πόδι του εκεί.
Όπως ήταν φυσικό, τόσο οι αναλυτές όσο και οι γελειογράφοι στην Τουρκία, τον πήραν στο ψιλό. Νευρίασε λοιπόν και τους απάντησε.

«Γιατί δεν το πιστεύουν και με κοροϊδεύουν; Γιατί δεν πιστεύουν ότι οι μουσουλμάνοι είναι ικανοί για τέτοιες ανακαλύψεις» δήλωσε προσπαθώντας να φουσκώνει την θρησκευτική υπερηφάνεια των μουσουλμάνων όλου του κόσμου.
«Δεν πιστεύουν ότι οι πρόγονοί τους έδωσαν τέλος στον Μεσαίωνα και τον σκοταδισμό και οδήγησαν στην Νέα Εποχή» συμπλήρωσε ο Ερντογάν.

«Οι δυτικές πηγές δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιερές πηγές γνώσης» επέμεινε. «Πρέπει να το τονίσω για άλλη μια φορά, ότι πέφτει μεγάλο βάρος ευθύνης στις πλάτες του υπουργείου Παιδείας και στο Ανώτατο Συμβούλιο Εκπαίδευσης. Μια αντικειμένική γραφή της ιστορίας θα πρέπει να καταδείξει την μεγάλη προσφορά της Ανατολής, της Μέσης Ανατολής και του Ισλάμ στις επιστήμες και την τέχνη. 

Ως Πρόεδρος αυτής της χώρας δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο πολιτισμός μας είναι κατώτερος από τον πολιτισμό άλλων χωρών» συμπλήρωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δίνοντας ουσιαστικά το εναυσμα να ξαναγραφεί η ιστορία του κόσμου με τις μουσουλμανικές ιδεοληψίες του στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας.


Σχετικά μας άρθρα...

ΤΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ IMPERIUM ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου