Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ???

Συνήθως τα βλέπεις να στέκονται στην πρώτη σειρά σε δημόσιους αποκεφαλισμούς και σταυρώσεις που πραγματοποιούνται ως επί το πλείστον στη μαρτυρική Raqqa, προπύργιο της ISIL στη Συρία...


του ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΖΙΔΗ 

Πέραν τούτου θα τα δεις να παίζουν ποδόσφαιρο και διάφορα παιχνίδια με τα κεφάλια των θυμάτων. Επιπλέον τα παιδιά αποτελούν ζωντανή τράπεζα αίματος του...
Ισλαμικού Κράτους αφού χρησιμοποιούνται για μεταγγίσεις τραυματισμένων μαχητών της ISIL.

Μια άλλη αποστολή που έχουν τα παιδιά, είναι του αγγελιοφόρου. Πληρώνονται για να ενημερώσουν σχετικά ανθρώπους που είναι άπιστοι ή μιλούν δημόσια ενάντια στους τζιχαντιστές.

Τέλος, ως αναλώσιμα που θεωρούνται, εκπαιδεύονται για να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας. Πρόκειται για παιδιά των οποίων η ηλικία ξεκινά μόλις από τα 6 χρόνια, τα οποία μέσα από σκληρή και βασανιστική ζωή μεταμορφώνονται σε στρατιώτες της ISIL για το μέλλον.



Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία για το πόσα πολλά παιδιά βρίσκονται σε αυτό το καθεστώς, ιστορίες προσφύγων και αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και δημοσιογράφων δείχνουν ότι η κατήχηση και η στρατιωτική εκπαίδευση των παιδιών είναι πολύ διαδεδομένη στα κατεχόμενα της Συρίας και του Ιράκ.

Οι εκκολαπτόμενοι μαχητές της ISIL θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια ιδιαίτερα επικίνδυνη μακροπρόθεσμη απειλή επειδή φυλάσσονται μακριά από τα κανονικά σχολεία τους και αντ 'αυτού ποτίζονται διαρκως από την ισλαμική προπαγάνδα ώστε να αποκτηνώσουν κι άλλους και να τους πείσουν για την αναγκαιότητα του πολέμου και του θανάτου για το ισλάμ.

"Η τρομοκρατική ομάδα αρνείται σκόπιμα την εκπαίδευση για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο έδαφος που ελέγχει, και όχι μόνο αυτό, αλλά τους κάνουν πλύση εγκεφάλου", δήλωσε ο  Αντιπτέραρχος HR McMaster (ΗΠΑ) ο οποίος έχει επιφορτιστεί με την εξέταση μελλοντικών απειλών και σχεδιασμών τιου στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου