Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ Η ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ (ενίοτε και απούσα) ΚΥΡΙΑ ΕΥΤΕΡΠΗ

Πως γίνεται κυρία Ευτέρπη, να είσαι πανταχού παρούσα όπου το απαιτούν όοσι σφετερίζονται την εξουσία, και να είσαι πανταχόθεν απούσα αν πρόκειται για την κοινωνία και τα βάσανά στα οποία την καταδίκασαν???...



γράφει ο REPORTO

Αγωνιστικός αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα σχολεία απ' άκρο εις άκρον της χώρας και σε αρκετά από αυτά οι μαθητές προχωρούν σε μαχητικές καταλήψεις, ενώ...
μεγάλες μαθητικές πορείες διεξάγονται σε σειρά πόλεις, ξεκινώντας από την Αθήνα.

Η νεολαία, ο μεγάλος απών από τις λαϊκές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων (όχι και αυτές εντυπωσιακές), μοιάζει να επανεμφανίζεται κάπως στο αγωνιστικό προσκήνιο και στο στίβο των δρόμων.Είναι μια αναλαμπή οι πρόσφατες μαθητικές κινητοποιήσεις ή μια ελπιδοφόρα αρχή που μπορεί να βάλει τα θεμέλια μια νέας κινηματικής ανάτασης και κινηματικής ανατροπής;

Και ξαφνικά τα μαθητοδικεία αναβιώνουν. Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναμιγνύεται ενεργότερα στις εξελίξεις, με την Ευτέρπη Κουτζάμανη να ζητά την Τρίτη το απόγευμα από τους κατά τόπους εισαγγελείς «να μεριμνήσουν για την κανονική λειτουργία των σχολείων».

Η πανταχού παρούσα λοιπόν κ. Ευτέρπη, αφού φρόντισε πρώτα να αποκατατήσει την τιμή του πολιτικού συστήματος, επιδιώκοντας να το παραδώσει άσπιλο και αμόλυντο - με τη διαβεβαίωση ότι κανείς δε χρηματίζεται από τους λατρεμμένους μας εθνοσωτήρες - εν όψει και της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, αναλαμβάνει τώρα και την κάθαρση των σχολειών από τα "θρασίμια" που τολμούν να αντιστέκονται στον αφανισμό της δημόσιας εκπαίδευσης.

Αξιοπρεπέστατη όσο και αφηρημένη μας κυρά δικαιοσύνη... Στήριγμά μας εσύ στα δύσκολα... Λατρεμένη μας εγγυήτρια της αξιοκρατίας, της νομιμότητας, της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους, του πολιτεύματος κλπ... για εξήγησέ μας καλή μου...


  • Πως γίνεται εσύ να αποδίδεις άσπιλους, και την ίδια στιγμή κανείς να μην ασχολείται με Τσουκάτους και Μαντέληδες???
  • Πως γίνεται να μοχθείς για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και να θέλεις να τα απαλλάξεις από τα θρασίμια που την εμποδίζουν, και να μη δίνεις πεντάρα για την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων, που τα θρασίμια της κατοχής μετέτρεψαν σε κόλαση για τους φορολογούμενους πολίτες που σε πλερώνουν???
  • Πως γίνεται να ασχολείσαι λατρεμένη μας με τα θρασίμια που αντιστέκονται στην απόπειρα αφανισμού τους, και να μην ασχολείσαι με τα θρασίμια που ενώ πιάνονται να αντιγράφουν στις εξετάσεις, απολύονται οι καθηγητές που τους τσάκωσαν με τη γίδα στην πλάτη???
Πως γίνεται κυρία Ευτέρπη, να είσαι πανταχού παρούσα όπου το απαιτούν όοσι σφετερίζονται την εξουσία, και να είσαι πανταχόθεν απούσα αν πρόκειται για την κοινωνία και τα βάσανά στα οποία την καταδίκασαν???

Υ.Γ. Αλήθεια κυρία Ευτέρπη, τι έγινε με κείνο το πόρισμα που κρατά στο συρτάρι του ο κ. Βενιζέλος, συγκαλύπτοντας ένα έγκλημα και διαπράττοντας ακόμη ένα έγκλημα εκβιάζοντας τον πρώην πρωθυπουργό???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου