Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "πατρίδα" που εσύ οραματίζεσαι να σώσεις, δεν έχει καμία σχέση μ αυτό που αγαπήσαμε εμείς...

-Η πατρίδα που αγαπήσαμε εμείς θέλει το λαό της πρωταγωνιστή και όχι θυσιασμένς Ιφιγένειες στο βωμό των συμμοριών που υπηρετείτε...
-Η πατρίδα που αγαπήσαμε εμείς βρε απίστευτε, δεν έχει ανάγκη από υπουργούς που... Δεν είδαν... Δεν ξέρουν... και Δεν άκουσαν τίποτε για το θέμα της HOCHTIEF και των οφειλών της προς της Ελλάδα.
Σ όλους αυτούς, τους κυρίους HOCHTIEF, θα στείλεις τα πρωτοπαλήκαρά σου ανεκδιήγητε, ή θα εξαντλήσεις και πάλι τη χάρτινή σου μαγκιά στον μικροεπαγγελματία που οδηγείς στον αφανισμό???

Πάρτα λοιπόν χύμα βρε απίστευτε...



Πάρτα και τσουβαλάτα βρε υποκριτή...


Δείτε το μέγεθος της πολιτικής υποκρισίας....
Τι είπε στους Εφόρους ο υφυπ. Οικονομικών: «Δώστε τη ζωή σας και σώστε την πατρίδα»...

«Νυν ο υπέρ πάντων αγών» ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη προς τους προϊσταμένους των 30 μεγάλων ΔΟΥ και Τελωνείων της χώρας, που συλλέγουν το 80% των φορολογικών εσόδων.

Στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας που είχε σήμερα μαζί τους, ζήτησε εντατικοποίηση των ελέγχων και μηδενική ανοχή για υπαλλήλους που δεν λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο και το πνεύμα των καιρών.

Χρησιμοποιώντας δραματικούς τόνους, τους κάλεσε «να δώσουν και τη ζωή τους για να σωθεί η πατρίδα» στους επόμενους κρίσιμους έξι μήνες για το μέλλον της χώρας.

«Ξεχάστε τις άδειες το καλοκαίρι, γιατί αλλιώς θα βρεθούμε όλοι σε άδεια διαρκείας από τον Δεκέμβριο» τόνισε μιλώντας στους επιτελείς του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, θέλοντας να τονίσει πως τόσο η κυβέρνηση όσο και το μέλλον του δημοσίου τομέα θα κριθεί από τα αποτελέσματα της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου