Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙ???

Κάνοντας μπλογκότσαρκα, πέρασα από τη σελίδα της προεδρικής φρουράς και συγκεκριμένα επισκέφθηκα το αρχείο φωτογραφιών της και είδα την εικονιζόμενη αθλιότητα, της γύμνιας και της προσβολής.

Μπορεί να έστειλαν έναν λόχο ευζώνους, πιθανόν για έπαρση ή υποστολή σημαίας ή για κάποιον κυβερνοληστή. Αδιάφορο. Στη πράξη είναι ένας παρατεταμένος διεθνής διασυρμός της πατρίδας μας.

Τα τελευταία χρόνια, οι κυβερνοαλήτες και πολιτικοί απατεώνες και ληστές του κοινού ποινικού και ανεφάρμοστου δικαίου, αποτελείωσαν την ΑΚΡΟΠΟΛΗ και απογύμνωσαν τελείως τον βεβηλωμένο ιερό βράχο, από κάθε ίχνος αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Τα εργαλεία του άγριου εγκλήματος ακόμα εκεί, και απομεινάρια, λίγες ξεβράκωτες κολώνες. Υπεργιγάντιοι γερανοί, έτοιμοι να ξηλώσουν ότι ελάχιστο απέμεινε

Αυτοί, οι κυβερνήτες από το 1832 σιωνιστές, αυτοί οι αλήτες που προσάπτουν με ευκολία κάθε απατεωνιά τους και κάθε καταστροφή που αυτοί προκάλεσαν στον Χριστιανισμό... 


ΑΥΤΟΙ καταστρέφουν το πρώην υπέρλαμπρο μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, δια χειρός των εγκληματιών εγγονών και δισεγγονών τους, έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα!!!…

Ελάχιστοι τουρίστες χαζεύουν με απορία και πόνο τα ελάχιστα υπολείμματα. Κανένας δεν καταλαβαίνει, το γιατί αυτό που βλέπουν, δεν έχει καμιά σχέση με τα πλούσια διαφημιστικά!!!

Εκεί, μπροστά στο έγκλημα διαρκείας, τα ίδια πολιτικά καθάρματα, οι καταστροφείς του πολιτισμού μας, στέλνουν έναν λόχο ευζώνουν, να κάνει τί???
Να αποδώσουν τιμές σε τι??? 
Ο πρώην ιερός βράχος στέκει εκεί καταντροπιασμένος και ολόγυμνος. Κατασφαγμένος, κατακρεουργημένος. Βιασμένος!!! 
Τίποτα πλέον δεν θυμίζει το αγέρωχο μνημείο, που υπήρχε πριν από 60 χρόνια, πριν από 200 χρόνια!!! 
Ούτε λόγος για το Ελληνικό μεγαλείο, το προ χιλιετηρίδων…..

Γιατί δεν με ξενίζει, η πιθανότητα, να ισοπεδώνουν τα πάντα, για να φτιάξουν στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών??? 
Οι ίδιοι δεν είναι που έχουν μετατρέψει σε τζαμί, τα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών??? Την Εθνική βιβλιοθήκη??? 
Ποιοι είναι τελικά, αυτά τα καθάρματα, που κυβερνούν αδιάκοπα αυτόν τον βασανισμένο τόπο, τον κατακλέβουν αδιάκοπα και τον καταστρέφουν ολοκληρωτικά, από το 1832 μέχρι και σήμερα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου