Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ... ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Κι αυτή ακριβώς είναι η κατάντια σ ένα πολιτικό σύστημα που έχει καταντήσει σούργελο στους κάθε λογής εκβιασμούς των συμμοριών.


Η μαγκιά της προεκλογικής "επαναδιαπραγμάτευσης" αποχωρεί με γρήγορους ρυθμούς, και παραχωρεί τη θέση της στο νεοσυμβιβασμό των προσκυνημένων.

Την ίδια στιγμή, οι υποκριτές της υποτιθέμενης "σωτηρίας" της πατρίδας, επιστρατεύοντας την πιο ακραία και απάνθρωπη διαστροφή, θα βομβαρδίσουν με καινούρια εξοντωτικά πρόστιμα τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων.

Εκεί φτάνει ο "νομικός τους πολιτισμός" για τον οποίο είναι ευγνώμονες τα απανταχού λαμόγια και η διεθνής των εγκληματιών και των δολοφόνων...
Εκεί εξαντλείται η "ανωτερότητα" του κράτους - δυνάστη, που ξέρει να νομοθετεί όχι για να προστατεύει αλλά για να εκδικείται τον πολίτη του...
Εκεί επιβεβαιώνεται γι ακόμη μια φορά, η πολιτική αθλιότητα των διαχρονικών σωτήρων της ρεμούλας, της λαμογιάς, της κοινωνικής απανθρωπιάς και εθνοκτόνου εχθροπάθειας.

Και δεν υπήρξε ούτε ένας σ αυτό τον επικίνδυνο τρικολόρε θίασο που να πει το εξής απλό:...


"Για να υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα, προφανώς υπάρχουν πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τα ήδη εξοντωτικά ασφάλιστρα που καθηλώνουν την Ελληνική αγορά. Και ένς πολίτης που αδυνατεί να πληρώσει το εξοντωτικό ασφάλιστρο, γιατί θα πρέπει να επιβαρυνθεί και με επιπλέον πρόστιμο για την ανέχεια στην οποία τον έχουμε καταδικάσει???"

"Και τι προτείνεις"... Θα πει κάποιος, αφού ως γνωστόν η "εξυπνάδα" περισσεύει στη χώρα της πολιτικής υποκρισίας...

Το εξής απλό απαντώ:
1. Να φροντίσει πρώτα το κράτος - δυνάστης να ασφαλίσει τα δικά του ανασφάλιστα οχήματα. Και...
2. Να αφαιρέσει τις πινακίδες των ανασφάλιστων οχημάτων των ιδιωτών, αν αυτό για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η δημόσια ασφάλεια, και όχι το πλιάτσικο στην πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί.

Ένα κράτος λοιπόν το οποίο ανάγει τα πάντα στη λογική των προστίμων, δεν είναι κράτος που νοιάζεται για τους πολίτες του. Είναι ένας μηχανισμός πλιατσικολόγων στα χέρια μιας πολιτικής συμμορίας που μισεί το λαό της, και το μόνο για το οποίο νοιάζεται, είναι για τη φυσική του εξόντωση. τελεία και παύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου