Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ (ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν ΑΓΙΑΣΩ...


Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει αν πιστέψουμε τα δημοσκοπικά "ευρήματα" που εν πολλοίς διαπιστώνουν ότι η ανάδειξη του τρικολόρε δημίου, ισοδυναμεί με την έλευση του Μεσσία.

Αν αυτά τα ευρήματα... Αυτά τα περίφημα ευρήματα που ξαναείδαν το πρόσωπο του Μεσσία στον επίσης τρικολόρε Παπαδήμιο πρίν από κάμποσο καιρό...

Τελικά αυτά τα μακάβρια ευρήματα, έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάθε λογής τρικολόρε. Έτσι...
-Οι Έλληνες πολίτες (ξανα)δηλώνουν ικανοποιημένοι από το θεάρεστο έργο των δολοφόνων τους...
-Οι Έλληνες πολίτες ευγνωμονούν τους κλητήρες που έβγαλαν στο σφυρί τη δημόσια περιουσία.
-Οι Έλληνες πολίτες επιδίδονται καθημερινά σε λειτανείες ευχόμενοι μακροημέρευση στην κυβέρνηση των αδίστακτων κατσαπλιάδων που οδηγούν τον τόπο στην καταστροφή...
-Οι Έλληνες πολίτες ευγνωμονούν επίσης τον τρικολόρε θίασο που τους εξαπάτησε προεκλογικά και ξέχασε να συμπεριλάβει στις προγραμματικές της δηλώσεις το πυροτέχνημα της επαναδιαπραγμάτευσης. 

Πρόκειται για μια κοινωνία υπεύθυνων πολιτών που θέλουν να τηρήσουν στο έπακρο τις κατοχικές δεσμεύσεις που φέρουν στην ούγια τους τις υπογραφές των κοτζαμπάσηδων που μας κυβερνούν.

Το απολαυστικότερο όμως δεν το είδατε ακόμη...


Οι Έλληνες πολίτες, λίγο στενοχωρούνται - λίγο τόσο δα - από την αδιάλακτη στάση των τροϊκανών, αλλά όπως δείχνουν τα μακάβρια ευρήματα των δημοσκόπων...

Αυτοί οι Έλληνες πολίτες, κατά βάθος είναι αισιόδοξοι γιατί το πρόγραμμα της ...επιμήκυνσης κρίνουν πως θα έχει πετυχεσσά. 
Προφανώς σε κάποια επιμήκυνση του πέους θα προσβλέπουν οι τρισευτυχισμένοι συμπολίτες μας, διότι όσοι συνειδητοποιούν την άλλη επιμήκυνση, γράφουν μερικά τελευταία λόγια στους αγαπημένους τους και βουτάνε στο κενό από τα μπαλκόνια.

Παρ όλα αυτά, οι άθλιοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης συνεχίζουν να δημοσκοπούν... Έχουν το θράσος να δημοσκοπούν... Και κάποια έντυπα συνεχίζουν να παροαυσιάζουν ασχολίαστα τα δημοσκοπικά (μακάρβια) ευρήματά τους. Δείτε τα...

Σύμφωνα με τις νέες δημοσκοπήσει οι πολίτες φαίνεται να κρίνουν θετικά την πορεία της κυβέρνησης μέχρι τώρα και μάλιστα είναι υπέρ της εξάντλησης της τετραετίας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τη δημοσκόπηση, το 55,2% των ερωτηθέντων, αξιολογούν θετικά την πορεία της κυβέρνησης και μάλιστα το 55,6% είναι υπέρ η κυβέρνηση να εξαντλήσει όλη την τετραετία.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς κρίνουν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, το 42,2% των ερωτηθέντων απάντησει πως τις κρίνει θετικά έναντι του 41,3% που τις κρίνει αρνητικά.

Ιδιάιτερη σημασία όμως αξίζει να δοθεί στην ερώτηση σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις, μιας και το θέμα αυτό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις κι έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις. Το 62,7% των ερωτηθέντων απάντησαν πως είναι υπέρ των αποκρατικοποιήσεων και μόνο το 29,4& είναι κατά. Μάλιστα, το 62,7% κατακρίνουν τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών πάνω στο επίμαχο θέμα των αποκρατικοποιήσεων και μόνο το 30,9% αξιολογούν θετικά τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών.
Όπως προκύπτει λοιπόν από τη δημοσκόπηση, η κυβέρνηση φαίνεται να έχει με το μέρος της την κοινωνία ειδικά στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων για το οποίο έχει γίνει πολύ "θόρυβος".

Η στάση της τρόικας δε φαίνεται να δημιουργεί αισιοδοξία στους πολίτες, καθώς σύμφωνα με σχετική ερώτηση της MRB για τη REAL NEWS με το 26,4% να θεωρεί πως τελικά η τρόικα θα δεχτεί την επιμήκυνση, το 34% να θεωρεί πως θα δεχτεί αλλαγή κάποιων όρων του μνημονίου και το 32,6% να θεωρεί πως η τρόικα θα συνεχίσει να είναι σκληρή και δε θα δεχτεί καμία διαπραγμάτευση. Στην ίδια δημοσκόπηση, το 73,9% των ερωτηθέντων εμφανίζονται να ζητούν επανεδιαπραγμάτευση με οποιοδήποτε κόστος και μόνο το 15,5% να δεχτεί η κυβέρνηση τους όρους χωρίς διαπραγμάτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου