Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΑΡ: Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ

Ναι… Περί αυτού ακριβώς πρόκειται. Και αντί να σας σοκάρουν οι λέξεις – όπως γίνεται με τους κάθε λογής υποκριτές και τρομαγμένους ενόχους που προσπαθούν να κρύψουν την ενοχή τους πίσω από το νεφέλωμα του καθωσπρεπισμού – καλό θα είναι να τολμήσετε έστω για μια φορά να δείτε κατάματα την αλήθεια.


Ήταν μόλις 10 του Μάη, τέσσερις μόνο μέρες μετά τις πρώτες εκλογές που θα άνοιγαν την ταφόπλακα της Ελληνικής κοινωνίας, κι εμείς προειδοποιούσαμε για τρία πράγματα:

1.Ότι: «…Η επιλογή και το επικοινωνιακό «παίξιμο» του ονόματος του Φ. Κουβέλη, όχι μονάχα δεν είναι τυχαία, αλλά όλα δείχνουν πως είναι μια επιλογή επιβεβλημένη πιεστικά από εξωθεσμικούς και υπερεθνικούς παράγοντες.».

2.Ότι: «…Το παιχνίδι που παίζεται είναι ύπουλο. Και ο ρόλος των πρωταγωνιστών, θα είναι ίσως περισσότερο ατιμωτικός  και δόλιος, ακόμη και από το ρόλο που έπαιξε ο ΓΑΠ σε βάρος του τόπου.»...


3.Ότι: «Το κυρίαρχο αποκρυστάλλωμα μιας τέτοιας επιλογής, θα είναι να πλασαριστεί πως η ύπαρξη ενός μνημονίου υποταγής – με αυτές ή εκείνες τις υποσημειώσεις – αποτελεί αποκλειστικό μονόδρομο… Δηλαδή ολόκληρο το πολιτικό σύστημα θα κληθεί να προσκυνήσει επί της ουσίας το καθεστώς της κατοχής... Αυτό θέλουν... Το σπασμένο "τσαμπουκά" και το προκλητικό φασκέλωμα μιας κοινωνίας που έκανε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της πολιτικής της χειραφέτησης.
Και από την άλλη, η κυρίαρχη πολιτική τάξη που ξέρει να βλέπει μακριά, έχοντας εξασφαλίσει την προεγκεκριμένη επαναδιαπραγμάτευση, επί της ουσίας θα έχει ακυρώσει οριστικά και στην πράξη, ακόμη και αυτό το πολιτικά ανεπαρκές αίτημα της καταγγελίας της κατοχικής συμφωνίας… Θα έχει ταυτόχρονα δρομολογήσει την έμμεση δικαίωση των πρωταγωνιστών που την προσυπέγραψαν… Και όλοι θα έχουν συνομολογήσει ΚΑΙ τυπικά ΚΑΙ "οικουμενικά" το δικαίωμα των συμμοριών να βάλουν την Ελλάδα στο χέρι με τη βούλα και την «αριστερή» σφραγίδα ενός φιλόδοξου «αριστερού» Εφιάλτη.».

Αυτά λέγαμε τότε. Και για του λόγου το αληθές παραπέμπουμεΕΔΩ στη σχετική μας ανάρτηση… 

Και δυστυχώς για την πατρίδα μας επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.

Αυτή μας η προβλεψιμότητα, δεν είναι προϊόν ανερμήνευτων και προνομιακών ικανοτήτων.
Είναι αποτέλεσμα μιας αλήθειας, στην οποία από την πρώτη στιγμή επιμένουμε, πως η πολιτική κριτική, οφείλει να μην εξαντλείται στη «μόστρα» των ανθρώπων, αλλά να καταπιάνεται με την ίδια την ουσία της πολιτικής τους συγκρότησης.
Μόνο τότε θα παραμένει, ισχυρή, διαχρονική και σταθερά επιβεβαιούμενη.

Αυτό το δρόμο επιλέξαμε εμείς, τη στιγμή που οι «μαστόροι» της δήθεν «αποκαλυπτικής» ενημέρωσης, τάιζαν βελανίδια τους κατάφωρα υποτιμημένους αναγνώστες τους.

Ας έρθουμε τώρα και στην ουσία…

Οι πραγματικές προθέσεις αυτού του θλιβερού πολιτικού αποκόμματος που έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία του Σουλτανάτου και της Νέας Τάξης, δεν άργησαν να αποκαλυφθούν.
Σήμερα πια δε μιλάμε με εικασίες, αλλά με δεδομένα καταλυτικά, που βάζουν τη σφραγίδα τους στη ζωή μας. Μια σφραγίδα βουτηγμένη στο αίμα των συνανθρώπων μας και στο δηλητήριο του αποπροσανατολιστικού συμβιβασμού.

Η ΔΗΜΑΡ δεν υπήρξε η δύναμη που θα μπορούσε να ανακόψει τη λαίλαπα των δηλωσιών του μνημονίου. Υπήρξε το άλλοθι για την ευλαβική του εφαρμογή. Λειτούργησε σαν ύπουλη σουπιά που πριν τις ανακοινώσεις των μέτρων καταδυνάστευσης, σκορπά γύρω το μελάνι της για τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας, και μετά τις αποφάσεις των τριών Καρατζαφέρηδων εκτελεί χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου, επιχειρώντας να ρετουσάρει τον εφιάλτη με «Αριστερή» πινελιά.  
Ή μήπως νοιώσατε τη ζωή σας να βελτιώνεται με τη φαρσοκωμωδία των 11,5 δις και δεν αναγνωρίσαμε στη ΔΗΜΑΡ τη συμβολή της???

Η ΔΗΜΑΡ δεν υπήρξε η δύναμη ανάσχεσης στον εφιαλτικό κατήφορο, στον επικίνδυνο Καιάδα που σπρώχνουν τη χώρα. Υπήρξε ο καταλύτης και ο επιταχυντής μιας στοχευμένης εγκληματικής πολιτικής, που στέλνει στο κολαστήριο τη γεωπολιτική και την κοινωνική Ελλάδα. Υπήρξε ο τριτεγγυητής του ξεπουλήματος ονείρων, προσδοκιών, εθνικής περιουσίας, του πλούτου και της ελπίδας μας.  
Ή μήπως αντιστάθηκε στο έγκλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ και δε της το αναγνωρίσαμε???

Η ΔΗΜΑΡ δε λειτούργησε ως καταλύτης ανατροπής της εθνοκτόνου πολιτικής των μνημονίων. Λειτούργησε ως πλειοδότης στον εθνομηδενισμό που έσυρε τον πολιτικά άθλιο Σαμαρά καπηλευόμενη την ακόμη πιο άθλια προσωπική ματαιοδοξία του, σε πολιτικές εθνικής ήττας και υποταγής ακόμα μια στους εσωτερικούς πολιτικούς εφιάλτες. Εμείς πάντως δεν είδαμε να βγάζει από κανέναν τις κουκούλες. Αυτό που είδαμε είναι να φορά την κουκούλα ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και να «δολοφονεί» μια «επικίνδυνη ρατσίστρια» που θέλησε να σηκώσει ψηλά την Ελληνική σημαία, όταν κάποιοι προτίμησαν να την αφήσουν να αραχνιάζει στα μπαούλα τους.

Σήμερα το πολιτικό φίδι της ΔΗΜΑΡ, σαγηνεμένο από τη συμμετοχή του στην κυβερνητική εξουσία, βιάζεται να εκτελέσει το πιο ύπουλο συμβόλαιο σε βάρος του Ελληνισμού, στοχοποιώντας ευθέως τις αξίες του, τις παραδόσεις του, το φιλότιμό του, το πνευματικό και αξιακό του αποκούμπι. Ο γνωστός πολιορκητικός κριός που ακούειστο όνομα Ρεπούση, έπιασε ήδη δουλειά, με την ανοχή όλης της ΔΗΜΑΡ και φυσικά ολόκληρης της κυβέρνησης.  
Σωστά ή κάνουμε λάθος???

Απέναντι σε αυτό το ύπουλο πολιτικό εκτροφείο προκλητικών εθνομηδενιστών και πολιτικά προσκυνημένων αβανταδόρων της μνημονιακής πολιτικής, που αντιμετωπίζει τον Ελληνισμό και την πνευματική όσο και την «υλική» του κοινωνική περιουσία ως περιττό φορτίο, η απάντηση θα πρέπει να είναι και άμεση και καταλυτική.

Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να την αντιμετωπίσει ως πραγματικό και επικίνδυνο εφιάλτη που παρεισέφρησε στους κόλπους της, και τώρα την απειλεί ευθέως με γενοκτόνο και αξιακό αφανισμό.

Οφείλει να την αντιμετωπίσει ως τον υπ αριθμόν ένα κίνδυνο που προσκύνησε τον πολιτικό και εθνικό γενιτσαρισμό.
Ως έναν κίνδυνο που δεν πρέπει να του επιτρέψει με τίποτε να ανδρωθεί.
Ως έναν κίνδυνο την επικίνδυνη πορεία του οποίου οφείλει άμεσα να ανακόψει.

Το αίτημα της άμεσης αποπομπής αυτής της πολλαπλά επικίνδυνης συνιστώσας από την συγκυβέρνηση της ντροπής, θα πρέπει να γενικευθεί, να συνοδευτεί και από συγκεκριμένη πολιτική δράση, και φυσικά να αποτελέσει πρώτο στόχο των οπαδών όπως και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που οφείλουν να μην επιτρέψουν στη ματαιοδοξία Σαμαρά, να βάλει τον τόπο σε ακόμη πιο επικίνδυνα μονοπάτια.

Και αυτή η αποπομπή, όχι μονάχα δε θα πρέπει να ηρωοποιήσει αυτό το επικίνδυνο συνονθύλευμα, αλλά να το απαξιώσει εντελώς στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα πολίτη.


6 σχόλια:

  1. Και αυτή η αποπομπή, όχι μονάχα δε θα πρέπει να ηρωοποιήσει αυτό το επικίνδυνο συνονθύλευμα, αλλά να το απαξιώσει εντελώς στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα πολίτη.

    Πώς να το ηρωοποιήσει; Όλα τους έχουν γυρίσει μπούμερανγκ. Οι ιστορίες του Κούβελου με τις εκτάσεις στην Μαγνησία (2006) και την παράλειψη να δηλώσει το $ 1.000.000 στην δήλωση του "πόθεν έσχες" της γυναίκας του (Μπακογιάννη), που είχαν (κάκιστα) ξεχαστεί, κάνουν ξανά τον γύρο του διαδικτύου.

    Επίσης, το από 17/6/12 δημοσίευμα της Daily Mail, για τις ... "ολυμπιακές" business του Καπράλου, που κι αυτό πέρασε στο ντούκου στην Ελλάδα, επανήλθε στην δημοσιότητα.

    Ερωτηματικά εγείρονται για το ηθικό ανάστημα των ανθρώπων, που και την Ελλάδα εκπροσωπούν στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου και την Παπαχρήστου καρατόμησαν, στο όνομα της πολιτικής ορθότητας της ξεπεσμένης αριστεράς.

    Τελικά, με όλα αυτά, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αβαντάρουν την Χρυσή Αυγή. Έτσι το βλέπω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενα απο τα υπαρχοντα κομματα δεν ειναι πατριωτικο.
    Ολα στηριζουν αμεσα ή εμμεσα την προδοτικη και ματαιοδοξη τριαρχια...

    Τα δηθεν αντιμνημονιακα κομματα, αν ηθελαν,
    θα εβαζαν εμποδια στην κυβερνηση των προδοτων για να αποτυχει.
    Θα ξεσηκωναν τον κοσμο,
    Θα υπεγραφαν την μηνυση για Εσχατη Προδοσια,
    Θα ....
    Θα ....
    Ο κοσμος θα ενιωθε τον πολιτικο που θα ηταν διπλα του με πραξεις.
    Ο κοσμος θα ειχε ελπιδα.

    Ολα τα κομματα δυστυχως στηριζουν την κυβερνηση, ειτε αμεσα ειτε εμμεσα.
    Δεν υπαρχουν αντιμνημονιακα κομματα.

    Καποιο νεο κομμα πρεπει να αναδυθει.

    Τα ηδη υπαρχοντα ξοφλησαν κιολας. Ξοφλησαν μεσα σε 2 μηνες !!!

    Κριμα για την ΧΑ, που τωρα πρωτομπηκε στη Βουλη. Ο κοσμος ηλπισε...
    Δεν φτανει να συντηρεις την ελεημοσυνη-ζητιανια...
    Καλο ειναι απο το τιποτα, αλλα δεν ψηφιζεις ενα κομμα για την ελεημοσυνη.

    Η ελεημοσυνη δεν ειναι οραμα για την κοινωνια,
    απλα σε φερνει στο παρον για να δεις την καταντια στην οποια σε εριξαν οι προδοτες,
    και σε κανει να απελπιζεσαι για το μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >Καποιο νεο κομμα πρεπει να αναδυθει.<

      Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την λογική. Τι ελπίζεις, δηλαδή, από το νέο κόμμα; Για να σταθεί στα πόδια του, για να αβγατίσει, πρέπει να γίνει κι αυτό σαν τα άλλα. Δηλαδή, να παλιώσει, ώστε να λες μετά, πάλι νέο κόμμα κοκ.

      Τα κόμματα είναι η καταστροφή της Ελλάδας.

      Διαγραφή
  3. Περιγραφη:Αριστα,10.Αναλυση:Αριστα 10.Κριτικες:Αριστα 10'!Μπλα,μπλααα,μπλααα,οι χανοι παρακολουθουν ,τα προβατα ειναι στο μαντρι και καθενα απο δαυτα"νομιζει"οτι ποτε δεν θαρθει η σειρα του για λεπιδι...Ισως να πιστευει οτι θα την γλιτωσει γιατι εχει γκομενο το βοσκο...Κουνια που σας κουναγε.Κατα τα λοιπα,οι παραλιες γιοματες,οι καφετεριες τιγκα και η παραλιακη "στεναζει"...Κι ενας λαος εν δυναμει αποτελουμενος απο κιοτηδες του χειριστου ειδους,περιμενει το μανα απο τον ουρανο...Θα τα πουμε στην κολαση.
    ΥΓ:Κυριακοπουλε οταν εισαι σε φορμα"ΓΡΑΦΕΙΣ",απο τα 6.25!Αμα ομως σε πιασει το υστερικο σου με τη ΧΑ,...γαμα τα με κεφαλαια γραμματα,αδελφε μου!Καθ'οσον στην "τελικη"πιο σκληροπυρηνικος κι'απ'αυτους εισαι οταν...εχεις εμπνευση και...ζωγραφιζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε κυρ Φώτη τι το ήθελες το τρίο με τον χοντρό και τον Αντωνάκη; Μόνο μάτι κάνεις, άσε που θα φας καί το ξύλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ & Ο ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΟΡΑ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΡΑ ΑΤΕ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΑΛΑ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    Α ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΑΚΗ ΓΟΥΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή