Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Για να καταλάβει ο αναγνώστης το παιχνίδι που έχουν παίξει εις βάρος της πατρίδας μας οι τοκογλύφοι και οι ιμπεριαλιστές, αρκεί να σκεφτεί: 

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εξευτέλισαν ίσως το πιο διάσημο έθνος στον κόσμο, προσάπτοντάς του την κατηγορία του απατεώνα. Επιχείρησαν να απαξιώσουν έναν από τους πιο φιλόπονους και προκομμένους λαούς στον κόσμο, εμφανίζοντάς τον σαν τεμπέλη.
Έριξαν στην "πυρά" της δυσφήμισης έναν από τους πιο γενναιόδωρους λαούς της ανθρώπινης ιστορίας, εξαιτίας της απάτης του "μαγειρέματος" των οικονομικών στοιχείων, που οδηγούσαν στη ζώνη του Ευρώ.

Μιας απάτης, την οποία τη διέπραξαν διεφθαρμένοι από τους ίδιους πολιτικοί και αξιωματούχοι αυτής της χώρας. Πολιτικοί, οι οποίοι κέρδισαν εκλογές και θέσεις εξουσίας με τα χρήματα τα δικά τους. 

Αυτοί οι ψεύτες και οι υποκριτές, οι οποίοι σήμερα παρουσιάζονται σαν θύματα εξαπάτησης, είναι...


Αυτοί που διαλύουν την ελληνική κοινωνία με τα διάφορα Μνημόνια. Για λόγους κερδοσκοπικούς καταστρέφουν συνειδητά έναν λαό, που, όπως είναι φυσικό, δεν μπορούσε να έχει φυσική συμμετοχή σε αυτό το "έγκλημα" και την ίδια ώρα ανταμείβουν όσους συμμετείχαν. Όσους θα μπορούσαν ακόμα και να τους διώξουν ποινικά. 

Με την απάνθρωπη μέθοδο των συλλογικών, κατηγορούν τους άσχετους και την ίδια ώρα ανταμείβουν τους ενόχους των αποδειγμένων ατομικών ευθυνών.
Ολόκληρη η συμμορία των "καθηγητών" της Siemens και της Goldman Sachs προστατεύτηκε από τους "τίμιους" τοκογλύφους και δανειστές μας. 
Ολόκληρη η συμμορία των "καθηγητών", που "ξεγέλασε" τους τοκογλύφους, ανταμείφθηκε από αυτούς. Ο Σημίτης ακόμα και σήμερα προστατεύεται σαν ιερή "αγελάδα" της Νέας Τάξης. Όταν δεν βραβεύεται από τους τοκογλύφους, "αποθεώνεται" από τα ΜΜΕ της Διαπλοκής. 
Ο Παπανδρέου παρουσιάζεται σαν μέγας "στοχαστής" και του δόθηκε το βραβείο της quadriga. Τα μάτια του δεν ξέρει να βγάλει, σχολή "παραγωγής" ηγετών ονειρεύεται. 
Ο "ασκήσεις θάρρους" Γιαννίτσης εμφανίζεται σαν το εθνικό "κεφάλαιο", που είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο έθνος. 
Ο Παπακωνσταντίνου αναδείχθηκε ο αδιάφθορος Υπουργός ενός "διεφθαρμένου" κράτους. 
Ο Παπαδήμος όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε από εκείνους που "ξεγέλασε", αλλά προάχθηκε στη θέση του υποδιοικητή της ΕΚΤ. 
Ο Ράπανος "προήχθη" στη χρυσοφόρα θέση του Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας. Ο Ζάνιας έκανε "μεγάλη" πανεπιστημιακή καριέρα. 
Ο Στουρνάρας έβγαλε το "χαρτζηλίκι" από το ξεπούλημα της Εμπορικής Τράπεζας.

Η συμμορία της ΟΝΕ και των Ολυμπιακών Αγώνων
είναι αυτή, η οποία μας βύθισε στην αθλιότητα και σήμερα θέλει να κυβερνήσει. Η συμμορία των φυσικών παιδιών των δωσίλογων της κατοχής. Μας παραδίδουν στους Γερμανούς κατακτητές τα παιδιά εκείνων, οι οποίοι κάποτε απέτυχαν να το κάνουν.  Τα παιδιά των Χριστοφοράκων, των Αγγελοπουλαίων, των Λαμπράκηδων, των Πικραμένων, των Παγκάλων, των Μπενάκηδων, των Παπαδήμων, των Μπακατσέλων, των Παπανδρέου και των Μητσοτάκηδων. 
Αυτά παθαίνει ένας λαός, όταν δεν τιμωρεί όταν πρέπει τους προδότες. Οι προδότες επιβιώνουν και μετατρέπουν τα παιδιά τους σε γενίτσαρους, οι οποίοι θα επαναλάβουν αυτά, που οι γονείς τους απέτυχαν να φέρουν εις πέρας.

Ζούμε έναν εφιάλτη, τον οποίο κάποιοι μας επέβαλαν με τις πράξεις τους και τις προδοσίες τους....

ΕΑΜ Β΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου