Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ???

Με το που κατατέθηκε η μια και μοναδική σοβαρή και ολοκληρωμένη πρόταση νόμου για την κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, άρχισαν να αποσύρονται οι μάσκες των υποκριτών, και να αποκαλύπτεται το υποκριτικό πρόσωπο των πρωταγωνιστών της "αντιμνημονιακής" αθλιότητας.


Τι λέει λοιπόν σε ευθεία ανάγνωση η στάση του ΣΥΡΙΖΑ που καλειται πλέον χωρίς περιστροφές να τοποθετηθεί απέναντι στην πρόταση νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ???

Ότι λένε διαχρονικά οι κάθε λογής μπαγαπόντηδες, που στηρίζουν την πολιτική τους διαδρομή στην απροκάλυπτη πολιτική εξαπάτηση των ψηφοφόρων.

Στην οριστική κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με...


"Ολίγην από μνημόνιο και ολίγην από κατάργηση..." ή αλλιώς... "Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ".

Μόνο που σ αυτούς τους ελεεινούς της πολιτικής, θα πρέπει κάποιος να εξηγήσει πως... 
-Η πολιτική καθαρότητα και η νηφάλια αποφασιστικότητα, δεν οικοδομείται με πείσματα αλλά με θέσεις κρυστάλλινες και αποφασιστικές.
-Η καθαρή πολιτική θέση και στάση, δεν επιδέχεται νοθεύσεις με συστατικά που τις αφυδατώνουν από το ουσιαστικό περιεχόμενό τους. Δεν ρίχνεις το γάλα στη μαγιά αλλά τη μαγιά στο γάλα αν θες να τροποποιήσεις τη φυσική του υπόσταση.

Επομένως, η μνημονιακή μαγιά μέσα στην "αντιμνημονιακή" σαλαμούρα, δε θα καταστήσιε τη μαγιά "αντιμνημονιακή". Θα χαλάσει όλη τη σαλαμούρα.

Τα πράγματα είναι απλά, και η πολιτική εξαπάτηση την οποία και προεκλογικά επεχείρησε (και προσωρινά απέδωσε) το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαφέστατη και δεδομένη. Προειδοποιούσαμε γι αυτό. Για δείτε ΕΔΩ.

Η τραγική ειρωνία ιδού πως γράφτηκε:
1.Αν και η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να εξαπατήσει ήταν προεκλογικά και διαφαινόμενη και δεδομένη, η πολιτικά ανίκανη ηγεσία του ΚΚΕ, αντί να σπεύσει να την αποκαλύψει προεκλογικά μπαίνοντας μπροστά με συγκεκριμένη ατζέντα στις πολιτικές διεργασίες, οδηγήθηκε στην απαράδεκτη και αυτοκτονική αυτοακύρωση της ψήφου που διεκδικούσε, με το γνωστό σε όλους εκλογικό αποτέλεσμα. Προειδοποιούσαμε. Αλλά ποιός μας άκουγε??? Για δείτε ΕΔΩ.

2.Τώρα όλοι σφάζονται για τη λαγνεία της Ευρωζώνης. Οι μεν καταγγέλοντας (και σωστά) τον κακό της εαυτό, και οι δε την εμφανίζουν ως θέσφατο το οποίο κανείς δε δικαιούται να αγγίξει.
Μόνο που η Ευρωζώνη οδηγείται στην αυταδιάλυσή της από τους ίδιους της τους κατασκευαστές, και μάλιστα με τους δυσμενέστερους για τους λαούς όρους. Και όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα έχουν μείνει και οι μεν και οι δε με το πουλί στο χέρι.

Μα τι λες θα πει κάποιος... 
Και πως είναι δυνατόν να προχωρήσει το οικοδόμημα στην Ευρώπη χωρίς την ολοκλήρωση - ενοποίησή του??? Η απάντηση είναι σαφής:

Καλώς ήρθατε στη μαύρη δικτατορία των τραπεζιτών... Καλώς ήρθατε στην κόλαση της Παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Για όσα λέγαμε παραπάνω στα περί ΣΥΡΙΖΑ, δείτε το ρεπορτάζ που ακολουθεί από την iefimerida...

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το κόμμα του θα υποστηρίξει εν μέρει την πρόταση που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των Μνημονίων. Θα την στηρίξει, όπως είπε, στο βαθμό κατά τον οποίο το σχέδιο του Περισσού αφορά συγκεκριμένους εφαρμοστικούς νόμους.

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε πως ήδη το κόμμα του έχει καταθέσει αντίστοιχη πρόταση νόμου για τα ζητήματα της μετενέργειας και του κατώτατου μισθού.

Κατά τα άλλα, όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί με τη συνολική τοποθέτηση του ΚΚΕ για τα θέματα της κρίσης, γιατί, όπως είπε, ο Περισσός συνδέει τη διέξοδο από αυτήν «με ζητήματα που είναι έξω από το δικό μας στρατηγικό προσανατολισμό, όπως αυτό της απομάκρυνσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα κρίνουμε πώς θα έρθει αυτή η πρόταση νόμου και θα υποστηρίξουμε βεβαίως ολόθερμα εκείνα τα σημεία στα οποία μπορεί να υπάρξουν κοινές απόψεις».
Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια της κυβέρνησης να εξοικονομήσει πόρους ύψους 11,5 δισ. ευρώ, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι επί δυο χρόνια εφαρμόζεται, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η ίδια συνταγή: Οι τεχνοκράτες της Τρόικας «έρχονται, ακτινογραφούν και δεν είναι ικανοποιημένοι -γιατί είναι προδιαγεγραμμένο εκ των προτέρων ότι δεν είναι ικανοποιημένοι σε σχέση με την επίτευξη των στόχων».

Και επειδή δε διεκδικούμε το ρόλο του μετά Χριστόν προφήτη, δείτε τί λέγαμε τόσο ΕΔΩ όσο και ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου