Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

Χρειάστηκε να φτάσουμε στις παραμονές των εκλογών για να πληροφορηθούμε ότι στους εκατοντάδες παράνομους οίκους ανοχής που λειτουργούν με την...ανοχή της Αστυνομίας και του Δήμου Αθηναίων εργάζονται γυναίκες που είναι φορείς του AIDS.Κι όχι μία και δύο αλλά περισσότερες από δέκα περιπτώσεις εντοπίστηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ στις πρώτες 100 γυναίκες που ελέγχθηκαν. ( Μα καλά, ο κ. Λοβέρδος δε ήταν που φωνάζει μήνες τώρα για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του AIDS στην χώρα μας;)

Χρειάστηκε να φτάσουμε στις παραμονές των εκλογών για να λειτουργήσει το πρώτο Κέντρο Υποδοχής Παράνομων Μεταναστών χωρητικότητας κι ενώ δυο υπουργοί (Χρυσοχοΐδης- Βορίδης) μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια δημοσίως. ( Μα καλά, στη χώρα μας δεν λένε οι αρμόδιοι -χωρίς να έχουν και κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο βεβαίως- ότι ζουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες;)...


Χρειάστηκε να φτάσουμε παραμονές των εκλογών για να προφυλακιστούν ο Ακης Τσοχατζόπουλος, η σύζυγος και η κόρη του. (Μα καλά, χρόνια τώρα δεν βοά ο τόπος εδώ για τα Γερμανικά υποβρύχια, για τα αρχοντικό της Αρεοπαγίτου, για τις οφ σορ και πολλά ακόμα που σχετίζονται με το αυτοκρατορικό ζευγάρι;)

Παραμονές εκλογών επέστρεψε ο Μάκης Ψωμιάδης στην Ελλάδα από τα Σκόπια, καταδικάστηκε ο άλλος Ψωμιάδης (ο Παύλος) για την υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια και δόθηκε νέα παράταση σε 800.000 οφειλέτες του Δημοσίου να κάνουν ρύθμιση στα χρέη τους Για να μην πω για τον κ. Βενιζέλο που παραμονές εκλογών μας ενημέρωσε ότι αν το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα δεν πρόκειται να μας επιβληθούν νέοι φόροι, ούτε να γίνουν οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ενώ μέχρι το 2015 θα βγούμε και από το Μνημόνιο. (Μα καλά ο ίδιος δεν ήταν ο υπουργός Οικονομικών που συμφώνησε στα μέτρα με τα οποία θα χρειαστούν τουλάχιστον 8 χρόνια ακόμα για να πιάσουμε τον στόχο του χρέους ίσου με 120% του ΑΕΠ;)

Γενικώς, είναι ωραία η προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα. Σαν τα ωραία και έντονα όνειρα που τα βλέπουμε -λένε οι ειδικοί- λίγο πριν ξυπνήσουμε. Τι κρίμα που τελειώνει σε λίγα εικοσιτετράωρα.
Καλά ξυπνητούρια από Δευτέρα πρωί....

IEFIMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου