Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ

Και στους απατεώνες που ψεύδονται αμφισβητώντας την ύπαρξή της με τίμημα την ψήφο των αφελών... αλλά και στους γαλαζοπράσινους δωσίλους που την προσυπεγραψαν... 

Σοκ από την «κληρονομιά» Παπαδήμου στη νέα κυβέρνηση... 

Νερό, αέριο, λιγνίτης, δρόμοι και λιμάνια σε ιδιώτες! Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πωλήσεις δημόσιων οργανισμών, μείωση μισθών και συντάξεων, επιπλέον περικοπές στις παροχές υγείας, κατάργηση των φοροαπαλλαγών, αύξηση αντικειμενικών αξιών και τιμολογίων της ΔΕΗ. Η λίστα των όσων πρέπει να γίνουν μέχρι τον Ιούνιο δεν έχει τέλος. Το οικονομικό γραφείο του Λουκά Παπαδήμου κωδικοποίησε τις εκκρεμότητες και τις παρέδωσε σε κάθε υπουργό ξεχωριστά στο τελευταίο υπουργικό. Προκειμένου να παραδοθούν σε λίγες ημέρες στους διαδόχους τους.

Εξασφαλίσαμε τα σχετικά έγγραφα και δίνουμε απάντηση στο τι μας περιμένει μέχρι τον Ιούνιο...


Η λίστα περιλαμβάνει μέχρι και τη σύνταξη έκθεσης για την απόδοση του εκπαιδευτικού συστήματος, ανοίγοντας ίσως ένα νέο μέτωπο. Δυστυχώς, για όλους μας, περιλαμβάνει μόνο όσα μέτρα προβλέπονται στο μνημόνιο 2. Γιατί, υπάρχουν και τα θέματα των διαρθρωτικών αλλαγών, ωράριο, τράπεζες κοκ, που θα προσθέσουν κι άλλες «ειδήσεις» τις ερχόμενες εβδομάδες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η κυβέρνηση έδωσε 18 δισ. σε Εθνική, Πειραιώς, ALPHAκαι Eurobank και άφησε για μετά τις εκλογές τις αποφάσεις για Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Αγροτική.


Δείτε τη λίστα εδώ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου