Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Να πως σε χρησιμοποιούν για να βλέπεις το αθώο παιχνίδι του κατασκευαστή και όχι το Δούρειο ίππο και τον προδοτικό εφιάλτη

Οι εθνομηδενιστές της κουκούλας που καταστρέφουν αγάλματα και εκκλησίες, που μισούν θανάσιμα την ιστορία και  τον πολιτισμό μας,  που δε διστάζουν προκλητικά όσο και πρόστυχα να ταπεινώσουν ακόμη και τη σημαία μας…


Δεν είναι καθόλου διαφορετικοί… Δεν είναι καθόλου καλύτεροι… Από τους κουκουλοφόρους της Κατοχής, από την ταγματαλητεία και τους προσκυνημένους, από τους αγαπητικούς των ναζί, δηλαδή από τους δωσίλογους, που σήκωναν το δάκτυλο και κατέδιδαν αγωνιστές, και που δε δίστασαν να πλαισιώσουν τα στάγματα υποστήριξης της κατοχικής δύναμης στην Ελλάδα.

Η απόφαση για το GREXIT, προφανώς συνοδεύεται και από μια παράπλευρη σκοτούρα, κι αυτή είναι η ενδυνάμωση των εθνικιστικών και ακροδεξιών κινημάτων στην Ευρώπη. Το πραγματικά ανησυχητικό όμως, είναι ότι παράλληλα επαναδιατυπώνονται και ενδυναμώνονται και πάσης φύσεως αφορισμοί.

Ο πατριωτικός λόγος στοχοποιείται… Κι αυτή η βρώμικη προσπάθεια οργανώνεται και προωθείται από τα σκοτεινά κέντρα του υπερσυντηρητισμού… Πρωτοστατεί στην κλιμάκωσή της ένα ετερόκλητο συνονθύλευμα ανεγκέφαλων… Και δυστυχώς εμφανίζονται να συνοδοιπορούν σ αυτό τον κατήφορο και τμήματα αφελών, νεότευκτων στην πολιτική, που επειδή πρόκαμαν να μάθουν πέντε πράγματα, νομίζουν πως έμαθαν τα πάντα, και ξιφουλκούν πρόχειρα, επιπόλαια, απερίσκεπτα μα πάνω απ όλα επικίνδυνα για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Πρόκειται στη συντριπτική τους πλειοψηφία, για θύματα εγκλωβισμένα στις συμπληγάδες μιας ύπουλης επικοινωνιακής καταιγίδας, για την οποία...
ενώ δεν κατάλαβαν τίποτε για τις πραγματικές της προθέσεις, εμφανίζονται να καταπίνουν αμάσητα τα απόνερα της πνευματικής της βρωμιάς.

Πρόκειται για τμήματα του πληθυσμού, που παρασύρθηκαν από τον ψευτοουμανισμό του εθνομηδενιστικού λόγου, πίσω από τον οποίο καμουφλάρεται επιμελημένα η μειοδοσία, ο συνειδητός μισελληνισμός και η ρευστή έως ανύπαρκτη εθνική συνείδηση αυτών που τον ενστερνίζονται.

Πρόκειται για τμήματα του πληθυσμού, που δεν κατάλαβαν, ότι οι νεοναζί και τα ακροδεξιά γκρουπούσκουλα που τους στεγάζουν, στην εποχή της νεοταξίτικης παγκοσμιοποίησης, δεν είναι κατά κανόνα αυτοφυή. 

  • Είναι δημιουργήματα  του νεοταξίτικου εθνομηδενισμού…
  • Συνιστούν το λειτουργικό alter ego του…
  • Ανδρώθηκαν στο έδαφος των μειοδοτικών πολιτικών…
  • Χρησιμοποιούνται ως τοξικός χώρος μέσα στον οποίο δηλητηριάζονται για να απαξιώνονται και κυρίως για να ενοχοποιούνται τα αγνά και άδολα πατριωτικά αιτήματα, ο αγνός και άδολος εθνισμός ως πρωτογενής ιδεολογία των λαών σε κάθε πατρίδα.

Στη χώρα μας, το κυρίαρχο φορτίο της εθνομηδενιστικής αντίληψης το επωμίστηκε κυρίως η νεοταξίτικη «Αριστερά», και σε αυτό το στρατόπεδο σύρθηκε σταδιακά το σύνολο σχεδόν των πρωταγωνιστών του πολιτικού συστήματος που συστρατεύτηκε με τις κορυφαίες επιλογές της παγκοσμιοποιητικής ελίτ του πλανήτη , και η ακροδεξιά συμμορία της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελεί παρά δικό τους δημιούργημα.

  • Την τροφοδότησαν με το λίπασμα των εθνοκτόνων τους πολιτικών επιλογών…
  • Της εκχώρησαν τα πατριωτικά αιτήματα από τα οποία οι ίδιοι δραπέτευσαν για να τα δηλητηριάσει και να τα ευνουχίσει στο μαυροζούμι του εθνικισμού…
  • Της εξασφάλισαν ζωτικό χώρο για να ταυτιστεί με αυτά, ώστε να πείσουν πιο εύκολα την κοινωνία να αποστασιοποιηθεί από αυτά, να ντρέπεται να τα υιοθετήσει και εν τέλει να τα μισήσει…
  • Την «κυνήγησαν» και την «κατεδίωξαν» επικοινωνιακά, όχι για να στοχοποιήσουν τους νεοναζί αλλά τα συνθήματα που τους παραχώρησαν για να κακοποιήσουν…

Και αφού κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν εν μέρει την ανεξέλεγκτη δράση της, της εξασφάλισαν και πάλι δικαίωμα στη φωνή, για να αποτελεί το χρήσιμο μπαμπούλα τους και κυρίως το πλυντήριο της μειοδοσίας και της ενοχής τους.

Ο εθνομηδενισμός λοιπόν όπως και ο νεοναζισμός, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. 
  • Είναι οι συμπληγάδες ευνουχισμού της πολιτικής σκέψης… 
  • Είναι το επικίνδυνο χωνευτήρι που επιδιώκει να φυλακίσει την πατριωτική αφύπνιση… 
  • Είναι το χρήσιμο πολιτικό δίπολο των νεοταξίτικων επιλογών, που συνεργάζεται, αλληλοσυμπληρώνεται και το πρώτο που στοχοποιεί είναι το μυαλό του ελεύθερου πολίτη.
Ο εθνομηδενισμός και ο νεοναζισμός, συνιστούν ένα επικίνδυνο τακίμι, που επιβιώνει και αναπαράγεται πάνω στο έδαφος της αφέλειας των ανθρώπων.
  • Ο εθνομηδενισμός και ο νεοναζισμός, είναι το ίδιο ένοχοι… 
  • Είναι το ίδιο επικίνδυνοι… 
  • Δηλητηριάζουν το ίδιο τοξικά τα μυαλά των ανθρώπων… 
  • Μισούν το ίδιο και οι δυο την πατρίδα, την ελευθερία, την αδούλωτη σκέψη, την περήφανη στάση.
Ο εθνομηδενισμός και ο νεοναζισμός είναι εξ ίσου επικίνδυνα τερατουργήματα  για τις κοινωνίες σε βάρος των οποίων επιβιώνουν.

Οι εθνομηδενιστές της κουκούλας που καταστρέφουν αγάλματα και εκκλησίες, που μισούν θανάσιμα την ιστορία και  τον πολιτισμό μας,  που δε διστάζουν προκλητικά όσο και πρόστυχα να ταπεινώσουν ακόμη και τη σημαία μας… Καθώς και σύμπασα η πολιτική σαβούρα που τους απενοχοποιεί, τους εγκωμιάζει, ερωτοτροπεί μαζί τους και εν τέλει τους αθωώνει…

Δεν είναι καθόλου διαφορετικοί… Δεν είναι καθόλου καλύτεροι… Από τους κουκουλοφόρους της Κατοχής, από την ταγματαλητεία και τους προσκυνημένους, από τους αγαπητικούς των ναζί, δηλαδή δηλαδή από τους δωσίλογους, που σήκωναν το δάκτυλο και κατέδιδαν αγωνιστές, και που δε δίστασαν να πλαισιώσουν τα τάγματα υποστήριξης της κατοχικής δύναμης στην Ελλάδα.

Γι αυτό και μία πατριωτική κυβέρνηση, δε μπορεί παρά να έχει ως πρώτιστο και αδιαπραγμάτευτο στόχο, να καταστήσει ιδιώνυμα αδικήματα και το νεοναζισμό αλλά και τον εθνομηδενισμό, ως δυο όψεις του ίδιου ύπουλου νομίσματος, που δρα εχθρικά και ύπουλα στις παρυφές της κοινωνίας αλλά και στο επίκεντρο της πολιτικής.

Θα επανέλθουμε σ όλα τούτα, γιατί όσοι αφελώς επιμένουν στην εύκολη χρήση της ταμπέλας και της πολιτικής απαξίωσης... 
  • Θα πρέπει να μάθουν πως η αφέλεια, μετατρέπει το χρήστη της σε θύμα της πολιτικής και όχι σε πρωταγωνιστή στη ζωή του.
  • Θα πρέπει να μάθουν πως ο εθνικισμός είναι το δηλητήριο μέσω του οποίου επιχειρείται να στοχοποιηθεί ο πατριωτισμός στην πράξη, και ο εθνισμός στην ψυχή και στην αντίληψη των ανθρώπων.
  • Θα πρέπει να μάθουν, πως τα αιτήματα και τα συνθήματα που άπτονται του εθνισμού των ανθρώπων (που σημαίνει σεβασμός όλων των εθνών) και του πατριωτισμού και της ανησυχίας των κοινωνιών, δεν είναι ένοχα εκ της ταυτότητάς τους. Η δολιότητα τα ενοχοποιεί, η δολιότητα τα απαξιώνει.
Όπως επίσης θα πρέπει να μάθουν, πως αιτήματα και πρωτοβουλίες που εμφανίζονται ως αυτονόητες, ουδέτερες, ουμανιστικές και αθώες, δεν μπορούν να αποσυνδέονται από τις πραγματικές προθέσεις των εμπνευστών.

Και θα πρέπει επιτέλους να τα μάθουμε όλα αυτά, γιατί αυτό που μετατρέπει το αθώο παιχνίδι του κατασκευαστή σε Δούρειο ίππο και εφιάλτη, δεν είναι η μορφή του, αλλά οι μη ομολογημένες προθέσεις του εμπνευστή.

Κρατάτε λοιπόν μια πισινή, και μη τσιμπάτε εύκολα σ όλους αυτούς που επιχειρούν να σας χρησιμοποιήσουν ως κοινωνικό άλλοθι στα βρώμικα σχέδιά τους…


Σχετικά μας άρθρα...

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΝΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου