Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Δημοκρατική πατριωτική εξουσία τώρα - Η εθνική τραγωδία είναι προ των πυλών

Ο θίασος των καιροσκόπων ζει το δικό του παραμύθι αποκομμένος πλήρως από την πραγματικότητα σε μια κρίσιμη πραγματικά περίοδο, και ενώ η χώρα συνθλίβεται στις συμπληγάδες ευθύτατων αλλά και ασύμμετρων γεωπολιτικών πιέσεων και πολύμορφων απειλών...


Αυτή η επικίνδυνη πολιτική συντροφιά, ασχολείται κατ αποκλειστικότητα με την υλοποίηση των όρων του συμβολαίου της ντροπής το οποίο έχει προσυπογράψει, και κλιμακώνει ένα νέο γύρο αδίστακτης επίθεσης σε βάρος του πληθυσμού, υποκρινόμενη πως έχει ανοίξει μέτωπο με την κακοδαιμονία αυτού του τόπου.

Στην πραγματικότητα αυτό που κάνει, είναι να υλοποιεί εντολές της κατοχικής διοίκησης εν όψει της επαναξιολόγησης του δωσιλογικού της έργου, και στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης ένα νέο πακέτο θεσμικών δεσμών έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα, που αλυσοδένουν τον πληθυσμό, διασφαλίζουν τις κατοχικές προτεραιότητες και αποδομούν την ίδια τη χώρα.

Ο Σεπτέμβρης που έρχεται, εγκαινιάζει μια ακόμη πιο μαύρη περίοδο που θα γενικεύσει τη δυστυχία, θα πολλαπλασιάσει την απόγνωση και καινούρια κομμάτια του Ελληνικού λαού θα οδηγηθούν στην καθολική συντριβή.

Πρόκειται για μια συνολικότερη στάση ξενόδουλη, ολέθρια και αδιέξοδη στο επίπεδο της οικονομικής – κοινωνικής πολιτικής, η οποία συνιστά και πράξη εθνικής μειοδοσίας μέσα στο...
συγκεκριμένο γεωπολιτικό περιβάλλον που συντελείται, από το προσωπικό που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στον τόπο.
  • Η χώρα έχει αποκοπεί ουσιαστικά από το φυσικό της γεωγραφικό χώρο…
  • Το λαθρομεταναστευτικό προσλαμβάνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις και συνιστά ξεκάθαρη εθνική απειλή…
  • Οι θεσμοί της διοίκησης σε ότι αφορά την εθνική ασφάλεια έχουν ουσιαστικά καταρρεύσει…
  • Το ιδιότυπο παρακράτος των ΜΚΟ αλωνίζει σε κάθε γωνιά της χώρας και αλληλοδιαπλέκεται απροκάλυπτα με τα κάθε λογής κυβερνητικά και παρακυβερνητικά παραμάγαζα…
  • Ολόκληρος ο γεωγραφικός περίγυρος βράζει…
  • Οι γειτονικές χώρες είτε πρωταγωνιστούν στα γεωπολιτικά παιχνίδια που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, είτε οχυρώνονται για ν αντιμετωπίσουν τις απρόβλεπτες επιπτώσεις…
Και σ αυτόν τον κυκεώνα των ραγδαίων εξελίξεων…
  • Η πραγματική εξουσία της χώρας έχει παραδοθεί σε χέρια ανεύθυνων και επικίνδυνων κομπάρσων… 
  • Η εθνική στρατηγική μπροστά σε όσα συμβαίνουν είναι παντελώς ανύπαρκτη…
  • Εθνικές προτεραιότητες ουσιαστικά δεν υφίστανται…
  • Ο υπουργός εξωτερικών τελεί υπό εξαφάνιση…
  • Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, διαχειρίζεται εθνικές υποθέσεις εκπορνεύοντας ουσιαστικά την Εθνική αξιοπρέπεια της χώρας…
Και η μοναδική ύψιστη αξία που παραμένει αδιαπραγμάτευτη, είναι το κατοχικό πρόγραμμα, οι κατοχικές δεσμεύσεις των δουλοπρεπών, η απόλυτη υποταγή των ανδρεικέλων σε όσα ταπεινωτικά έχουν προσυπογράψει.

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση... 
Το πολιτικό προσωπικό που προσκύνησε, είναι μια πέμπτη φάλαγγα αδίστακτη και εθνικά επικίνδυνη. Το πολιτικό τσίρκο των ανεύθυνων που κυβερνά πρέπει να ανατραπεί άμεσα και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού που ενέχεται σε πράξεις εθνικής μειοδοσίας τα πέτρινα χρόνια των μνημονίων, πρέπει με λαϊκή απαίτηση να παραπεμφθεί, να δικαστεί και να καταδικαστεί για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
  • Το κατοχικό σχέδιο πρέπει να ανακοπεί άμεσα…
  • Το θεσμικό πλαίσιο της υποταγής επείγει να ακυρωθεί μέσα σε μια νύχτα…
  • Το βρώμικο παρακράτος των ΜΚΟ πρέπει να τεθεί άμεσα εκτός νόμου…
  • Ο νεοναζισμός και ο εθνομηδενισμός πρέπει να καταστούν ιδιώνυμα αδικήματα…
  • Τα ισλαμικά ναρκοπέδια που στήθηκαν σε όλη τη χώρα επείγει να ξηλωθούν…
  • Λαθρομετανάστες και πρόσφυγες πρέπει να διοχετευθούν εκτός της Ελληνικής επικράτειας…
Και φυσικά ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εθνικής, θεσμικής, παραγωγικής και οικονομικής ανασυγκρότησης με ορίζοντα εκατό ημερών πρέπει να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή, με τη μαχόμενη κοινωνία να είναι ο εγγυητής και καταλύτης του.

Είναι φανερό πως όλα τα παραπάνω απαιτούν την ανάδειξη μιας αποφασισμένης, ασυμβίβαστης, δημοκρατικής και πατριωτικής ηγεσίας, στα πλαίσια ενός πατριωτικού παλλαϊκού μετώπου, που δε θα παζαρέψει ούτε τον όρκο της, ούτε την αξιοπρέπειά της. Μιας ηγεσίας που θα είναι ικανή να οργανώσει και να ηγηθεί του εθνικοαπελευθερωτικού μας ξεσηκωμού.

Οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη, κάθε μέρα που περνά φέρνει όλο και πιο κοντά στην πόρτα μας την εθνική τραγωδία.
  • Το τίμημα των μεγάλων λόγων χωρίς αντίκρισμα το πληρώσαμε με δυστυχία…
  • Το τίμημα της αδιέξοδης υπομονής για καλύτερες μέρες, προσμετράται με 10.000 δολοφονίες…
  • Το τίμημα της ανοχής στους νεολογισμούς αυτών που προσκύνησαν στα κελεύσματα της νέας Τάξης, ισοδυναμεί με μια σμπαραλιασμένη χώρα…
  • Τα μεγάλα λόγια για δήθεν ταξικούς αγώνες, όχι μονάχα δεν οδήγησαν σε νίκες αφού δεν ενέπνευσαν το κίνημα, αλλά δρομολογούν κάθε φορά και νέες απώλειες για το σύνολο των εργαζομένων.
Τώρα, ο ύψιστος ταξικός αγώνας, είναι πρωτίστως αγώνας εθνικοαπελευθερωτικός. Καμία φιλολαϊκή ταξική πολιτική δεν μπορεί να εφαρμοστεί, από θεσμούς παραδομένους στην κατοχική διοίκηση, κι από πολιτικές εξουσίες προσκυνημένες στις εντολές ξένων κέντρων.


Οποιαδήποτε κουβέντα για την εφαρμογή άλλων πολιτικών σε άλλη κατεύθυνση, είναι τουλάχιστον ειρωνεία, σε μια χώρα που η εθνική κυριαρχία έχει και τυπικά καταλυθεί, και το νομοθετικό έργο ασκείται κατ εντολή και για λογαριασμό ξένων επικυρίαρχων.
  • Ανατροπή λοιπόν… Τώρα…
  • Παραδειγματική τιμωρία… Τώρα…
  • Ανακοπή του κατοχικού κεκτημένου… Τώρα…
Και με την κοινωνία στο δρόμο να υπερασπίζεται την αξιοπρέπειά της, το ντόμινο της εξέγερσης θα πυροδοτήσει ανατροπές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κι αυτή η δυναμική θα είναι ο πολυτιμότερος σύμμαχος στο έργο της δημοκρατικής πατριωτικής εξουσίας που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Ας τους πετάξουμε στη μούρη το φόβο που έσπειραν για να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες της χώρας μας και τη ζωή μας.

3 σχόλια:

  1. Το "πρέπει να...", το αισθανόμαστε πια, και το έχουμε πει αναλύοντας
    το χίλιες φορές.
    Το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην τελική απόφαση, στη
    συμμετοχή και στην στρατηγική του "Πώς".
    Αν αυτό το πρόβλημα λυθεί, τότε τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει
    το "γίνεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται ο αρθρογράφος. Πρώτη φορά έρχομαι σε επαφή με το μπλογκ, οπότε μπορεί να ζητάω χιλιοειπωμένες απαντήσεις. Ωστόσο, δεν αντιλαμβάνομαι πώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εξής πρόταση: "Λαθρομετανάστες και πρόσφυγες πρέπει να διοχετευθούν εκτός της Ελληνικής επικράτειας…".

    Όπως ξέρουμε, οι γείτονές μας ήδη έχουν κλείσει τα σύνορα, ενώ άλλες χώρες είναι απίθανο να αναλάμβαναν το ρόλο του προορισμού για τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές. Υπάρχει περιθώριο μονομερών ενεργειών σε αυτό τον τομέα και πώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή