Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Τέτοιοι αθλητές είναι επικίνδυνοι για την ευημερία της χώρας... Ε Αλέξη μου???

Το 1942, στην κατεχόμενη Ουκρανία πραγματοποιείται ο ιστορικός αγώνας μεταξύ επίλεκτων του Χίτλερ και της Ντιναμό Κιέβου. Η Γκεστάπο είχε προειδοποιήσει τους σοβιετικούς παίκτες: «Αν διανοηθείτε να κερδίσετε, θα πεθάνετε»... 

Αποτέλεσμα εικόνας για korakakh
Η απαράδεκτη Ελληνίδα αθλήτρια που τόλμησε να μην
επιτρέψει στη Γερμανία ν ανέβει στο βάθρο.
Και το χειρότερο... Ψιθύρισε δακρυσμένη τον
Εθνικό ύμνο της κατεχόμενης χώρας
Μόλις τέλειωσε ο αγώνας, τουφεκίστηκαν και οι 11 φορώντας τις φανέλες της ομάδας τους, επειδή τόλμησαν σε...
μια άφθαστη ενέργεια ηρωισμού, αντίστασης και αξιοπρέπειας να κερδίσουν, ανυψώνοντας το ηθικό των σκλαβωμένων συμπολιτών τους.

Και τώρα, αυτό το κορίτσι τόλμησε να διπλοταπεινώσει τους Γερμανούς. Αλέξη μήπως πρέπει να συγκληθεί το διπλωματικό κονκλάβιο άμεσα???

Νομίζω, πως δε μπορούμε να μένουμε απαθείς με το θράσος της Κορακάκη. Και επειδή η θανατική ποινή δε μπορεί να εφαρμοστεί με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, προτείνω να της αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα και να αποκλειστεί από κάθε αθλητική διοργάνωση δια παντός. Δε μπορεί αυτή η θρασύτατη νεαρά, να παίρνει έτσι το χρυσό μετάλλιο από τα χέρια της Γερμανίας και να κυκλοφορεί ατιμώρητη. Ω καιροί... Ω ήθη...

Θα ήθελα επίσης να καταγγείλω δημόσια την κυβέρνηση της αριστεράς (του κώλου), που παρέλειψε με ευθύνη των κ.κ Φίλη και Κυρίτση και λοιπών, να θυμίσει στην Ελληνική Ολυμπιακή ομάδα, πως δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται το θράσος των Ουκρανών στο γνωστό ποδοσφαιρικό αγώνα με την ποδοσφαιρική ομάδα των SS. Οι Γερμανοί είναι φίλοι και σωτήρες μας... Δε μπορούμε να τους κάνουμε τέτοια χουνέρια.

Διότι εμείς έχουμε άλλα ήθη. Ετσι δεν είναι κυρ Μητσοτάκη μου???
Το οτι η κυβέρνηση είχε αναλάβει ύψιστα καθήκοντα με την κατασκευή του τζαμιού, δε δικαιολογεί καμία ολιγωρία στις υποχρεώσεις της απέναντι στο τέταρτο Ράιχ. Τέτοιαι προσβολαί δε θα γίνονται αποδεκταί και θα πατάσσονται πάραυτα. 

Υπογραφή: Η περιφερειακή διοίκισις της Γκεστάπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου