Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ξεχεσίδια και λοιποί κανιβαλισμοί

Απαξιώνοντας το νέο κόμμα Καρατζαφέρη, ο πρόσφατα διαγραφείς από τη ΝΔ Φ. Κρανιδιώτης, δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό «Αlpha»: «Εγινε μία και μοναδική συνάντηση και μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος σε αυτό το κόμμα (σ.σ.: το κόμμα Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου)... 


Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. "Κρέμασε το σαγόνι μου" με αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης. Ηθελε τον βασιλιά για πρέσβη και τον πρίγκιπα Νικόλαο για υποψήφιο. Αντιμνημονιακός και δραχμή. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο για να...

μείνουμε στο ευρώ, και να βγούμε τώρα και να πάμε στην δραχμή. Εχει μία άποψη κάθε μέρα», είπε, και συνέχισε: «Ο Γ. Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος περφόρμερ που έχει περάσει από την πολιτική πίστα. Ακόμα και ο Καμμένος είναι ερασιτέχνης μπροστά του. Δεν είναι τόσο τραβηχτικός ούτε ο Τσίπρας (...) 


Ο Γιώργος πιστεύει και θέλει να φτιάξει έναν ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς. Αυτό το πράγμα όλο θα καταλήξει να είναι το ΛΑ.Ο.Σ. συν τον Μπαλτάκο και κάποιους άλλους. Η ανακύκλωση έχει ένα όριο. Δεν ανακυκλώνεσαι επ' άπειρον. Το '10 ήταν "μνημόνιο", και τώρα "αντιμνημόνιο, δραχμή και λίγο βασιλιά", δεν είναι έτσι»... Πρόσθεσε: «Πάντα σε κάποιους παίκτες ποντάρουν κάποιοι από πίσω. Αυτή η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει έναν παίκτη που θα μπορούσε να συνεννοηθεί και με τον Καρατζαφέρη μπορεί να συνεννοηθεί. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο (σ.σ.: η δημιουργία τώρα του κόμματος Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου)». 

Σε αυτήν τη βάση ο Κρανιδιώτης επιβεβαίωσε ότι «οργανώνουμε μία πολιτική κίνηση (...) Ολοι αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ.: δεξιοί) πρέπει να έχουν μία έκφραση». Τόνισε, άλλωστε, ότι «ο Κυριάκος δεν θεωρεί τον εαυτό του δεξιό (...) Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κάνει ένα άλλο κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου