Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ελλάδα... Η πόρνη της Ιστορίας παραδομένη στα βίτσια φίλων και εχθρών

H προδοσία και η ασέλγεια εις βάρος της είναι βαθιά ριζωμένα μέσα της. Γη της επαγγελίας, μητέρα της Δημοκρατίας και του πολιτισμού, κακοποιημένη βάναυσα, από ληστρικούς λαούς,μα....κατά βάθος ανθρώπινους...


γράφει η ΕΛΕΝΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

Και ποιός δεν έχει ωφεληθεί, ποιός δεν άρπαξε, ποιός δεν ζήλεψε την ακτινοβολία της! Αθάνατη Ελλάδα, λάγνα πόρνη γεμάτη ομορφιές!

Ας θυμηθούμε τα χρόνια της Τουρκοκρατίας, και την σκληρή ζωή που φτιάχνουν οι Τούρκοι, με σκοπό την σωματική αλλά και την ψυχική αποδυνάμωση του Ελληνικού λαού. Ελληνες και χριστιανοί σφάζονται και κατακρεουργούνται.

Η εισβολή των Ενετών θα αναγκάσει τους Τούρκους να τρέξουν στην Ακρόπολη, χρησιμοποιώντας την ως φρούριο, με αποτέλεσμα οι Ενετοί να βομβαρδίσουν ένα μεγάλο μέρος της.

Λίγες δεκαετίες αργότερα ο Μισέλ Φουρμόν και ο Φρανσουά Σεβίν, Γάλλοι ιερωμένοι και απεσταλμένοι του Λουδοβίκου, για την...
συλλογη αρχαίων συγγραμμάτων, και επιγραφών, κατέστρεψαν και αφαίρεσαν ότι μνημεία μπορούσαν  "Την έσβησα, δεν της άφησα λίθο επί λίθου" είπε χαρακτηριστικά ο Φουρμόν αναφερόμενος στην Σπάρτη όπου λεηλάτησε.

Επιστρέφοντας στον Παρθενώνα στις αρχές του 19ου αιώνα δημιουργείται μείζον θέμα που απασχολεί την χώρα μας μέχρι και σήμερα.

Την αφαίρεση του Ελληνικού πλούτου από τον Ελγίν και την μεταφορά του στην Αγγλία. Και φυσικά η λεηλασία δεν σταμάτησε μόνο στην Ακρόπολη. Επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα ευτυχώς τον σταμάτησε η επανάσταση.

Πρώτη γεύση από Γερμανικό μελάνι το 1831, μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, όταν οι Ευρωπαικές προστάτιδες επέβαλλαν τον βασιλιά Βαυβαρό Οθωνα, εως ότου εισβάλλουν ολοκληρωτικά στην χώρα μας, και στις 27 Απριλίου, 1941 υψώνεται η ναζιστική σβάντικα στην Ακρόπολη.

Κατά την διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου έχουμε τριπλή κατοχή, από Γερμανούς, Ιταλούς,και Βούλγαρους. Είμαστε η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα που υπέστη βαρβαρότητα.Λεηλατήθηκε, σφαγιάστηκε, κατακρεουργήθηκε.

Ενας ολόκληρος πολιτισμός σκορπισμένος, ξενιτεμένος στα μουσεία του κόσμου.Κτίσματα παγκόσμιας εμβέλειας, που πρέπει όχι μόνο να μας συγκινούν, αλλά και να μας προβληματίζουν για την ανθρώπινη ύπαρξη, τον πολιτισμό, τους αισθητικούς κανόνες, και την σχέση του παρελθόντος με το παρόν μας. Ακολουθεί το δράμα του εμφυλίου και ένα σωρό καταστάσεις που βάλτωναν την χώρα ενώ έμοιαζε να ανθίζει.

Οι εχθροί καραδοκούσαν και ετοίμαζαν και πάλι τα εργαλεία της ασέλγειας, η αλλιώς κρίσης.Δάνεια τα οποία χρονολογούνται από το 1823 δια χειρός Ροτσάιλντ, Golman sachs, EKT, ΔΝΤ. Τρόικα και οι Ελληνες θύματα του success story.

Ποιοί ποντάρουν στην καταστροφή της? Ποιοί απλώνουν τα χέρια τους προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις πολιτικές ορμές τους,και τις οικονομικές φιλοδοξίες?
Είναι η Ελλάδα το θύμα μιας μεγάλης συνωμοσίας?
Ποιός φυλάει Θερμοπύλες? Ξέφραγο αμπέλι, οίκος ανοχής με ερεθιστικό περιεχόμενο, πολλούς εραστές, που μας οδήγησαν σε οικονομικό μαρασμό. 

"Πουτάνα Ελλάδα ποτέ δεν θα ισιώσεις" 
Θ.Κολοκοτρώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου