Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ταξιδιωτική οδηγία Βρετανίας για τα Σκόπια

Η ιστοσελίδα  του Βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών, έχει εκδώσει συστάσεις προς όλους τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, που επιθυμούν να ταξιδεύσουν στην FYROM, προειδοποιώντας τους  ότι οι διαδηλώσεις στην πόλη των Σκοπίων  και σε άλλες πόλεις λόγω της πολιτικής κρίσης ενέχει κινδύνους προς αυτούς...


«Οι ενδεχόμενες περαιτέρω διαμαρτυρίες εν όψει των εκλογών που έχουν προγραμματισθεί  στις 5 Ιουνίου , αυξάνει την επικινδυνότητα  σε... υψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να ενημερώνεσθε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και να αποφεύγετε συναντήσεις με διαδηλωτές και συγκεντρώσεις πολιτών».

Επισημαίνεται ακόμη ότι η συγκοινωνία με την Ελλάδα – σιδηροδρομική ή οδική- ενδέχεται να έχουν ακυρωθεί ή να υπάρχουν καθυστερήσεις, λόγω ταραχών στα Σκοπιανο-ελληνικά σύνορα», αναφέρει  το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών καταλήγει στην ανακοίνωσή του ότι  τα Σκόπια, ωστόσο δεν είναι χώρα  που υπάρχουν προβλήματα , και δεν εντάσσονται σε αυτές που υπάρχει ο γενικός κίνδυνος της τρομοκρατίας, σημειώνει το «24Vesti» των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου