Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Να γιατί αυτή η κυβέρνηση συνιστά ευλογία για τις συμμορίες των εκβιαστών και νεοταξίτικη πέμπτη φάλαγγα για τον τόπο

Ίσως ακόμη πιο τραγικό κι από την κατάντια του τόπου μας, να είναι η κατάντια μιας κοινωνίας ολόκληρης που άγεται και φέρεται από το παπαγαλιστάν, και άλλοτε με την απάθεια, άλλοτε με την απατηλή προσμονή της, ενίοτε δε ακόμη και με το ίδιο της το χειροκρότημα, αποδέχεται τις δολοφονικές πολιτικές που οδηγούν την ίδια στον αφανισμό και την πατρίδα μας σε τραγωδία...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι όμως υπερθετικά τραγικότατη, η κατάντια όλων εκείνων που πίνουν νερό στο όνομα αυτού «του λαού μας», που με την ατολμία και τη θολούρα τους, δεν κάνουν τίποτε για ν ανακόψουν τη μαζική αποβλάκωση, την απάθεια, τη μοιρολατρία και εν τέλει το ραγιαδισμό.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σύντομα θα αποδειχτεί πραγματική «ευλογία» για τις συμμορίες των εκβιαστών που καταδυναστεύουν τον τόπο. Ένας πραγματικός σύμμαχος που καταφέρνει να κρατά «παρκαρισμένη» τη λαϊκή οργή, υλοποιώντας παράλληλα και προωθώντας μια συνολική πολιτική διαχείριση, που δεν ανακόπτει και βεβαίως δεν αναιρεί τους γενικούς άξονες μιας δρομολογημένης πολιτικής, που συνιστά το δολιότερο γεωπολιτικό πείραμα όλων των εποχών.

Το σκηνικό της αντιπαράθεσης και ο σαματάς της υποτιθέμενης "διαπραγμάτευσης", δε συνιστά την ουσία αυτού που πραγματικά διαδραματίζεται αυτό τον καιρό, αλλά έναν απατηλό φερετζέ που επιχειρεί να κρύψει πως, η ουσία της πολιτικής συμφωνίας υλοποιείται ήδη κάτω από το τραπέζι.
  • Το καθεστώς της κατοχικής επικυριαρχίας, με κανέναν τρόπο δεν αμφισβητήθηκε, παρά τα όποια επικοινωνιακά ρεκτιφιέ. 
  • Τα εθνικά δεσμά που αποκαλούνται κοσμοπολίτικα ως «δημόσιο χρέος», και τα οποία φυλακίζουν κάθε ιδέα άσκησης εθνικά κυρίαρχης πολιτικής, επί της ουσίας έχουν νομιμοποιηθεί και... με «αριστερό» πιστοποιητικό, από τη στιγμή που καταβλήθηκε έστω και μια από τις τρέχουσες δόσεις και από αυτή την κυβέρνηση.
Την ίδια περίοδο, ότι άφησε πίσω του ως εναπομείνασα κοινωνική αποταμίευση το προδοτικό PSI, πλιατσικολογήθηκε μέχρι και το τελευταίο σέντ, για να παραδοθεί στα θησαυροφυλάκια των μαφιόζων. Μ αυτά και με κείνα…

Και αφού η κοινωνία ταΐστηκε με υπερδοσολογία «ανάσας» και «περηφάνιας», παρουσιάστηκε αίφνης ο εθνικός διαπραγματευτής, για να δηλώσει ευθέως και απερίφραστα πως «η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αναλάβει το πολιτικό κόστος του έντιμου συμβιβασμού».

Ποιου έντιμου βρε μπουχέσα??? Ποιος συμβιβασμός μπορεί να είναι έντιμος, όταν συνδιαλλάσσεσαι με μια συμμορία μαφιόζων και εθνικών εκβιαστών??? Και τι σόι εντιμότητα μπορεί να έχει ένας συμβιβασμός, όταν ομολογείς απερίφραστα ότι θα έχει ταυτόχρονα και πολιτικό κόστος??? Από πότε η εντιμότητα που σηματοδοτεί άσκηση εθνικά υπερήφανης και κυρίαρχης πολιτικής, πηγαίνει αγκαλιά με το πολιτικό κόστος που παραπέμπει σε πολιτικές δωσιλογισμού και γενικευμένης αντικοινωνικής επίθεσης???

Όλα αυτά βεβαίως δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Είναι εξελίξεις για τις οποίες προειδοποιήσαμε σε χρόνο ανύποπτο όταν μιλούσαμε για «ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ», αλλά τότε δεν άκουγε κανείς…

Το επαναλάβαμε πεισματικά όταν πανηγυρτζήδες παλιάς και νέας κοπής, «διαδήλωναν» για «ανάσα και αξιοπρέπεια» τονίζοντας πως «ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ», αλλά… ποιος συγκρατεί αφηνιασμένους χαχόλους???

Το αναδείξαμε και πάλι όταν επισημαίναμε πως παρά τους φανφαρόνικους πανηγυρισμούς, η πολυδιαφημισμένη διαπραγμάτευση, δεν υπήρξε τίποτε περισσότερο παρά μια εθελούσια αιχμαλωσία, σε σχετικό μας άρθρο με τίτλο: «ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ», αλλά και τότε αυτός ο λαός απαντούσε σε ερωτήσεις αναζητώντας τον… «καταλληλότερο».

Και φυσικα συνεχίσαμε να το φωνάζουμε όταν προειδοποιήσαμε λίγο και ρό πρίν πως: "ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΞΑΝΕΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΧΝΟΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ".


Η ώρα λοιπόν της απόλυτης επιβεβαίωσης πλησιάζει. Οι μάσκες ήδη άρχισαν να αποσύρονται. Και το βρώμικο σχέδιο που αποσκοπεί στην απόλυτη παράλυση της κοινωνίας μπροστά σε αυτά που έρχονται, έχει μπει ήδη σε καθολική εφαρμογή.

Οι άξονες της δολιότητας είναι τρεις. Λειτουργούν παράλληλα και συντονισμένα. Και προωθούνται συστηματικά από τους κυρίαρχους κύκλους, τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ, αλλά και τον πολιτικό εκφυλισμό μιας αντιπολίτευσης, που το ένα της κομμάτι σέρνεται ανήμπορο πίσω από τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή ο απόλυτος ξεπεσμός αι η απαξίωση των μέχρι χθες κυβερνώντων, είναι το βολικότερο άλλοθι σ αυτή την επικίνδυνη χορογραφία.
  • Ο πρώτος άξονας, επιχειρεί να αναβαθμίσει στη συνείδηση των πολιτών, την αξία της πολιτικής διαχείρισης που διεκπεραιώνεται από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Δεν πρόκειται για αντιστάσεις αλλά για καμώματα διαχειριστικά που αναγορεύουν τα δευτερεύοντα σε κυρίαρχα και εν τέλει στρογγυλεύουν τη διαδικασία προσαρμογής των απατηλών προσδοκιών σε προδιαγραφές που δεν αμφισβητούν και δεν ανατρέπουν το κατοχικό κεκτημένο.

Ακόμη και τα όποια στοιχεία επιχειρείται να εμφανιστούν ως υποτιθέμενη αυτονόμηση της εξωτερικής πολιτικής, στην ουσία τους αποτελούν προσαρμοσμένα εργαλεία διαχείρισης των ευρωκοινωτικών πολιτικών και αποφάσεων.

Άλλωστε ακόμη και η πολυζητημένη επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα, με την οποία ντοπαρίστηκε η προσδοκία αυτού του λαού, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη «φυλακισμένη» εξωτερική πολιτική της χώρας πράγμα που αναδείξαμε τόσο ΕΔΩ όσο και ΕΔΩ.
  • Ο δεύτερος άξονας, σχετίζεται με την τροφοδότηση του φόβου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά οργανωμένη επιχείρηση, που το μεγαλύτερο ατού της Ελληνικής κοινωνίας, κατάφερε να το μετατρέψει σε δέος, ικανό να φυλακίσει τη σκέψη της.

Θεμελιακός κορμός αυτής της επιχείρησης, είναι η φιλολογία του GREXIT. Ίσως δεν αρκεί να πούμε απλά, πως όλη αυτή η βρωμιά με το GREXIT, αποσκοπεί να αντιστρέψει τους όρους και να εμφανίσει εν πολλοίς ως απειλή για τους  Έλληνες αυτό που θα κατέστρεφε το άθλιο οικοδόμημά τους στην Ευρώπη.

Γι αυτό και θα καλέσουμε τον αναγνώστη να τολμήσει απροκατάληπτα να αναλογιστεί τουλάχιστον τα εξής και να τους τα τρίψει στη μούρη χειραφετώντας τη σκέψη του και την αποφασιστικότητά του:
  • Για ποιο GREXIT μιλάτε βρε ελεεινοί??? Αν είχε έστω και ένα λόγο να φοβάται το GREXIT η Ελληνική κοινωνία, τότε γιατί ο πλανήτης ολόκληρος έπεσε πάνω σε μια χώρα που αντιπροσωπεύει μόλις το 2% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης??? Για να σώσετε εμάς από τη δυστυχία ενός GREXIT, ή για να σώσετε τα τομάρια σας από την απροσδόκητη καταστροφή???
  • Που βρήκατε τα αρχίδια εσείς βρε ελεεινοί να δρομολογήσετε GREXIT για την Ελλάδα, αποστερούμενοι όλα όσα σας προσέφεραν απλόχερα οι πολιτικές μας ηγεσίες που κιότεψαν και υπηρέτησαν πρόθυμα το βρώμικο σχέδιο και τις εντολές σας???

Στη λογική λοιπόν του «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη», με την ανοχή και τη δόλια συμπόρευση των Ελληνικών κυβερνήσεων (μηδέ εξαιρουμένης και αυτής του ΣΥΡΙΖΑ), αυτό που επιχειρείται είναι να μετασχηματιστεί σε πλεονέκτημα σε φόβο, για να καθηλώνονται οι αντιστάσεις και να καθίστανται εύπεπτες οι δωσίλογες και δουλοπρεπείς πολιτικές.

Από αυτόν ακριβώς το φόβο είναι που οφείλουμε να δραπετεύσουμε. Το  GREXIT δε συνιστά τρόμο για μας, αλλά πραγματική φωτιά στα πατζάκια όλων αυτών που τολμούν να το επικαλούνται. Ας δραπετεύσει λοιπόν η σκέψη μας από την επικοινωνιακή φυλακή που έστησαν για να την μαντρώσουν.
  • Ο τρίτος άξονας τέλος, που διόλου τυχαία δεν είναι η διαρκής τροφοδοσία του με το κατάλληλο υλικό, είναι το κλίμα κλονισμού της αίσθησης της εθνικής ασφάλειας, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την κοινωνική αυτοπεποίθηση, και την ίδια την υπόσταση της ενότητας αυτού του λαού.

Η χώρα παραδίδεται στον ισλαμοφασισμό και στις συμμορίες πρακτόρων καισκοτεινών κέντρων. Πρόκειται για μια επικίνδυνη πρακτική, που δε συνιστά μονάχα την έκφραση μιας πανάθλιας υποτίθεται «αριστερής» ιδεοληψίας…   
Δε στηρίζει μόνο με τρόπο εμφανώς προκλητικό τους επικίνδυνους νεοταξίτικους σχεδιασμούς που στοχεύουν ευθύτατα την ψυχή και τη φυσιογνωμία της Ελληνικής κοινωνίας…
Αυτό που κυρίως κάνει, είναι να συνιστά μια επικίνδυνη επένδυση με άκρως απρόβλεπτες προεκτάσεις, που θα τη βρούμε μπροστά μας ως τραγωδία πραγματική.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι πρόκειται ν ακολουθήσει. Τι ακριβώς πρόκειται να σηματοδοτήσουν οι δρομολογούμενοι πολιτικοί και εθνικοί συμβιβασμοί. Αντιλαμβάνεστε που τελικά οδηγείται η χώρα, για ν αναγκάζονται τόσο προκλητικά και τόσο απροκάλυπτα να καταφεύγουν στην επικουρική στήριξη ακραίων, αδίστακτων  και επικίνδυνων θυλάκων στο μαλακό υπογάστριο της χώρας.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως αυτή η κυβέρνηση, δε θα διαψεύσει απλά με πάταγο τις προσδοκίες όλων εκείνων που επένδυσαν σ αυτήν. Αλλά θ αποδειχτεί σύντομα ένα δόλιο, ύπουλο και επικίνδυνο όχημα, που μπροστά του θα ωχριούν ακόμη και πλέον ξεφωνημένοι της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας.


Σχετικά μας άρθρα...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Ο Βλαντιμίρ κι ο Κακομοίρ - Συνάντηση του Πούτιν με τον εκπρόσωπο των οπωροπωλών Ελλάδας.

Από το συρφετό των πανηγυρτζήδων, στη περιδίνηση των κοψοχέρηδων

Η "μαγκιά" ξεφούσκωσε - Ο Βαρουφάκης δήλωσε πως η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να αναλάβει το πολιτικό κόστος του συμβιβασμού

Με μια κορυφαία πράξη δουλοπρέπειας ο ΣΥΡΙΖΑ εξανεμίζει και το τελευταίο ίχνος "καλών προθέσεων" και παραδίδεται ολοκληρωτικά

Η χρεωκοπία του ΣΥΡΙΖΑ και της νεοταξίτικης "Αριστεράς"

Τα καταραμένα, δάνεια της εθνικής αιχμαλωσίας και η ύπουλη Τρίτη Κατοχή

Οχι άλλα παιχνίδια με την εθνική ασφάλεια - Διώξτε τώρα την εμμονική γιαγιά και να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Κίνημα εξεγέρσεων ή πεμπτοφαλαγγίτικη εφεδρεία που στοχοποιεί το κίνημα και τον Ελληνισμό???

 

 

1 σχόλιο:

  1. Δεν βλέπω τη χρησιμότητα τέτοιων, τελεολογικού χαρακτήρα, απόψεων. Η αλήθεια είναι ότι η κυβερνητική αερολογία δεν είναι ενθαρρυντική, αλλά δεν έχομε φτάσει ακόμα στο τέλος της γέφυρας...

    Εκτός από τους γνωστούς θεσμούς (sic), τουτέστιν, το ευρω-ιερατείο, την Casa del Capo dei Capi Draghi και τους τοκογλύφους πέραν του Ατλαντικού, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν κι άλλοι θεσμοί στην Ευρώπη, όπως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εφόσον ερωτηθεί, μπορεί να γνωμοδοτήσει για την κατάφωρη παραβίαση του ελάχιστου ευρωπαϊκού κεκτημένου σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής μας ζωής στην Ελλάδα.

    Υπάρχουν πολλά εργαλεία κι ας μην τα ξαναλέμε, ούτε να επαναλαμβάνομε ότι η Συνθήκη της Λισαβόνας, λόγου χάρη, προνοεί και προτάσσει για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ένα ελάχιστο ευρωπαϊκό κεκτημένο, που είναι ο κατώτατος μισθός, ο κοινωνικός διάλογος, η διαιτησία, το 8ωρο, η κοινωνική ασφάλιση. Προφανώς το κάθε κράτος τα διαχειρίζεται όλα αυτά όπως νομίζει καλύτερα, αλλά υπάρχει ένα ελάχιστο κεκτημένο που με τα προγράμματα εσωτερικής υποτίμησης, στην Ελλάδα έχει αναίσχυντα καταργηθεί!

    Υπάρχουν επίσης τα αρμόδια όργανα για να κρίνουν αν η σύμβαση της Βιέννης παραβιάστηκε ή δεν παραβιάστηκε υπό το καθεστώς των μνημονίων.

    Πράγματι, πολλά τα εργαλεία...Μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή