Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Ντάξξξ??? ή υπάρχει και κάτι ακόμη που δεν κατάλαβες???

Καταλάβατε τώρα πως παίζεται το παιχνίδι??? Και πως όλο αυτό το τρισάθλιο θέατρο, είναι μια καλοστημένη παράσταση με στόχο τη νοημοσύνη των αφελών???


Καταλάβατε μήπως πως όλη αυτή η φλυαρολογία για τη φοβερή και τρομερή επαναδιαπραγμάτευση, ήταν μια δόλια μεθόδευση με μοναδικό χαμένο εσένα και μοναδικό κερδισμένο τη συμμορία των εκβιαστών???

Τι τους εξασφάλισε αυτό το μεθοδικά σκηνοθετημένο θέατρο??? Δυο πράγματα: 
Πρώτον: Μια κοινωνία σε απόλυτη παράλυση και αυτό το είχαν ανάγκη αφού όσο εσύ πίστευες ότι επαναδιαπραγματεύονται, αυτοί νομιμοποίησαν από την πίσω πόρτα το χρέος της υποτέλειας, πληρώνοντς κανονικά τις δόσεις. 

Πώς πλήρωσαν τις δόσεις??? Με πλιάτσικο παντού. Σάρωσαν ότι είχε απομείνει από το προδοτικό PSI, και το κατέθεσαν στα θησαυροφυλάκια της Κατοχής, και δεν άνοιξε μύτη. Και δεν άνοιξε μύτη, γιατί σου πούλησαν αντίσταση. Και το κατάπιες αμάσητο περήφανε συμπολίτη μου.

Δεύτερον: Την προετοιμασία σου για να αποδεχτείς ως αναγκαστικό μονόδρομο μια σειρά από νέα τετελεσμένα.

Κι αφού όλα αυτά ωρίμασαν, να τώρα και η είδηση που έρχεται από...
τα κέντρα όλων αυτών που μέχρι χθές απειλούσαν με GREXIT:

Ολοκληρώθηκε λέει η έκτακτη συνεδρίαση του Brussels Group μέσω τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και θεσμών. Σε... δόσεις συζητήσεις και χρηματοδότηση. Tην ίδια ώρα, το Bloomberg αναφέρεται σε τρίτο μνημόνιο, ύψους έως 40 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από εδώ και στο εξής τα θέματα θα συζητούνται σε... δόσεις και η χρηματοδότηση θα γίνεται με το... σταγονόμετρο. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο να υπάρξει ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και συμφωνία, ακόμα και  μετά την 24η Απριλίου.

Το ερώτημα λοιπόν είναι σαφές...
Μαλάκες είναι να μη δανείσουν, αφού με τη σύμφωνη γνώμη μιας συμμορίας μειοδοτών, πέρασαν το δημόσιο δανεισμό σε καθεστώς Αγγλικύ δικαίου??? Τι θα χάσουν αφού έχουν βάλει στο χέρι ολόκληρη τη χώρα ακόμη και τα αγέννητα παιδιά και εγγόνια μας???

Και τι έσπευσε να κάνει η "κυβέρνηση της ελπίδας"???
Έσπευσε να δηλώσει προκαταβολικά πως δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τις πολιτικές συμμορίες του δωσιλογισμού. Ντάξ??? ή υπάρχει και κάτι ακόμη που δεν κατάλαβες???

Γιατί αν υπάρχει και κάτι ακόμη που δεν κατάλαβες, τότε καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στο σχετικό μας άρθρο με τίτλο:

Να γιατί αυτή η κυβέρνηση συνιστά ευλογία για τις συμμορίες των εκβιαστών και νεοταξίτικη πέμπτη φάλαγγα για τον τόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου