Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Σερβική Δημοκρατία: Δολοφονική επίθεση Ισλαμιστή σε αστυνομικό τμήμα

ΖβόρνικΜπάνια Λούκα.  Στις επτά η ώρα το απόγευμα, σήμερα, έγινε επίθεση  από ένοπλο ισλαμιστή σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Ζβόρνικ, ο οποίος κατά την επίθεσή του,  φώναζε «Αλλάχ ακμπάρ», σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και τραυματίστηκαν άλλοι δύο... 


Η εκπρόσωπος της Δημόσιας Ασφάλειας, Αλεξάνδρα Σιμοϊλόβιτς, επιβεβαίωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι το βράδυ μετά τις... 19:00 έγινε επίθεση στο αστυνομικό τμήμα στο Ζβόρνικ από έναν ένοπλο άνδρα.

«Σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και τραυματίστηκαν άλλοι δύο. Στη συνέχει ο επιτιθέμενος σκοτώθηκε και οι τραυματισμένοι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο», είπε.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της ‘Σερβικής Δημοκρατίας’ της Βοσνίας,  Μίλαν Σαλαμαντίγια  επιβεβαίωσε, επίσης το θάνατο του επιτιθέμενου. 

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας, Ντράγκαν Λούκατς, δήλωσε απόψε ότι το αστυνομικό τμήμα δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση.
«Είναι μια φοβερή τρομοκρατική πράξη», δήλωσε ο Λούκατς στη ραδιοτηλεόραση του Σερβικής Δημοκρατίας.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας, Μίλοραντ Ντόντικ, δήλωσε ότι η τρομοκρατική επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στο Ζβόρνικ, είναι απόδειξη ότι οι Σέρβοι δεν μπορούν να υπολογίζουν σε πηγές πληροφοριών στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, όπως σημειώνει το σερβικό B92.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου