Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Το σατανικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που θα φέρει τα πάνω κάτω...

Είναι αμετανόητοι. Αμετανόητοι και θρασείς. Αλλά αυτή τη θρασύτητα την τροφοδοτεί αποκλειστικά και μόνο η ανοχή μας. Μια επικίνδυνη αυτοκαταστροφική ανοχή, μιας κοινωνίας που τελικά ότι και να πάθει, το αξίζει και με το παραπάνω...


Μιας κοινωνίας ευκολόπιστων και ηλιθίων.  Μιας κοινωνίας που επιμένει να σέρνεται, που αρνείται πεισματικά να σταθεί όρθια, που τσουβαλιάζεται σαν άχυρο πίσω από το υποσχεσιολόγιο του κάθε κερατά, που υπάρχει για να ικανοποιεί με τις επιλογές της, τη γλοιώδη ελίτ μιας κάστας βολεμένων παντός καιρού και κάθε εξουσίας.

Αυτοί είμαστε. Αυτή είναι η κατάντια των λαών που χάνουν σταδιακά τη ταυτότητά τους και ενσωματώνονται σε κάθε λογής νεοξίτικους νεολογισμούς και τελικά καθίστανται οι λαπάδες της ιστορίας. Μια κοινωνία ηλιθίων που πανηγυρίζει και αυτοθαυμάζεται, όταν ασκώντας το κυριαρχικό της δικαίωμα, επιλέγει τον απατεώνα της επόμενης μέρας.

Αυτή η κοινωνία λοιπόν τώρα, καμαρώνει για την εξουσία της. Μια άβουλη μάζα από ζωντανά που γέμισε τις πλατείες για να πανηγυρίσει το μεγάλο της κατόρθωμα. Αυτοί οι πανηγυρτζήδες, θύμωναν μαζί μας, όταν τους αποκαλούσαμε ηλιθίους, και μας θεωρούσαν βιαστικούς, αυστηρούς και ανυπόμονους.

Είναι όλοι αυτοί που επιμένουν να αρνούνται να κατανοήσουν, πως όταν η πολιτική εξουσία τους καλεί να επενδύσουν στην υπομονή, το κάνει για να εκφυλίζει το μάχιμο της προσδοκίας.

Και μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ…
Μια αρμαθιά ετερόκλητων φαφλατάδων και μαθητευόμενων καιροσκόπων συγκρότησαν την «κυβέρνηση της ελπίδας». Κι αφού αμόλησαν βαρύγδουπες επικοινωνιακές πορδές και...
μαζί μ αυτές την καλούμπα των υποσχέσεων, τώρα αυτοί μαζεύουν καλούμπα κι εσύ που τους πίστεψες θα μείνεις με τις πορδές, μέχρι να έρθει η στιγμή για το καινούριο ανάθεμα για τη βλακώδη και εγκληματική συμπεριφορά σου.

Ας δούμε λοιπόν πόσο ξεφτιλισμένοι είναι με λόγια απλά…
Ήρθαν για να χορέψουν πεντοζάλη τις αγορές, και σήμερα διαπιστώνουν πως οι αγορές σφίγγουν όλο και περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας. Δεν το ήξεραν???

Ήρθαν για ν αποκαταστήσουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ευρώπης. Έτσι έλεγαν. Και σήμερα ομολογούν πως η «άλλη πλευρά» (δεν έχει όνομα αυτή η …άλλη πλευρά), τους εξαναγκάζει σε άτακτη υποχώρηση. Δε το περίμεναν??? Σεβασμό και κατανόηση περίμεναν???

Ήρθαν υποσχόμενοι να διαχειριστούν την καθημερινότητα για το καλό του λαού, και σήμερα δηλώνουν πως θα κάνουν τα πάντα «για το καλό της διαπραγμάτευσης». Τι είναι άραγε η διαπραγμάτευση που πρέπει οπωσδήποτε να σωθεί και γιατί είναι θέσφατο πως η σωτηρία της προϋποθέτει ένα νέο γύρο, ακόμη πιο ταπεινωτικό, γενικευμένης ανθρωποθυσίας???

Ήρθαν για να καταργήσουν πολλά, κι ένα από αυτά τα πολλά είναι ο ΕΝΦΙΑ. Και σήμερα δηλώνουν (Βαρουφάκης) πως: «Βάζουμε για λίγο στην άκρη τον ΕΝΦΙΑ για το καλό της διαπραγμάτευσης». Τι λέτε ωρέ τσαπερδόνες??? Αν δηλαδή από τη μία μεριά είναι το καλό της διαπραγμάτευσης κι από την άλλη μεριά το καλό του λαού, εσείς εκλεγήκατε για να μεριμνήσετε για το καλό του λαού και τελικά ασχολείστε με το καλό της διαπραγμάτευσης με κόστος για το λαό???

Είναι και πονηρούληδες…
Ναι… Ναι… Αυτοί που ψήφισες για να καταργήσουν με ένα νόμο το μνημόνιο. Ακούστε λοιπόν τι σατανικό σχέδιο έχουν συλλάβει.

Αφού πρώτα κατατρόμαξαν την «άλλη πλευρά» λέγοντας πως θα καταργήσουν το μνημόνιο, πετάγεται αίφνης η καραφλή μπαρούφα φωνάζοντας: «Ουάου… Σας τη φέραμε… Δεν καταργούμε τίποτε διότι εμείς δεν είμαστε ψιλοκουφαλίτσες».

Και τώρα ετοιμάζονται να τους αποτελειώσουν…
Λέει ο Μπαρούφας: «Βάζουμε για λίγο στην άκρη τον ΕΝΦΙΑ για το καλό της διαπραγμάτευσης, και βαδίζουμε ολοταχώς για δυο οι συμφωνίες: Τώρα μια ενδιάμεση για να αυξηθεί η ρευστότητα και μετά διαπραγματευόμαστε σκληρά για την τελική συμφωνία».

Μεταφράζουμε…
Τρέμετε χαϊβάνια εσείς της «άλλης πλευράς». Ο μεγάλος διαπραγματευτής… ο μαιτρ της δημιουργικής ασάφειας... Ο καραφλός γίγαντας που κατάφερε στις 20 του Φλεβάρη να σας εξαπατήσει γυρνώντας πίσω με μια νέα συμφωνία αλλά χωρίς λεφτά, αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται (ομού μετά του αρχηγού μας και πρωθυπουργού) να σας ξαναστριμώξει στο καναβάτσο. 

Αυτή τη φορά δε θα γυρίσουν πίσω με μια νέα συμφωνία αλλά με άδεια χέρια. Ο ένας από τους δυο θα κρατά τη νέα συμφωνία, και ο άλλος τα αρχίδια του Καράμπελα.

Συμπέρασμα…
Το έπαιξαν βρώμικα, αλλά το έστησαν καλά. Τρεις μήνες σε παραμυθιάζουν με μια επαναδιαπραγμάτευση που επί της ουσίας δεν έγινε ποτέ.

Τρεις μήνες σε ντοπάρουν, με τις φοβερές και τρομερές ανατροπές που δήθεν θα δρομολογούσαν στην Ευρώπη, για να  μη βλέπεις πως το μοναδικό που καθημερινά ανατρέπεται, είναι οι ψεύτικες υποσχέσεις τους με τις οποίες σου έκλεψαν την ψήφο.

Σε απόλυτη συνεννόηση με τους ευρωσυμμορίτες, έβαλαν χέρι και στα τελευταία αποθεματικά – όπου υπήρχαν – και στέγνωσαν τα πάντα.

Το βρώμικο παιχνίδι τους κορυφώθηκε χθες με τα άδεια μηχανήματα των τραπεζών, για να σου ενεργοποιήσουν το φόβο και την ανασφάλεια, ώστε να καταστείς ευάλωτος και απολύτως χειραγωγούμενος.

Και τώρα όλα είναι έτοιμα για να σε βάλουν κι αυτοί στο δίλημμα που σε έβαζαν πέντε ολόκληρα χρόνια οι προηγούμενοι: «Να υπογράψουμε μια νέα συμφωνία ή να χρεοκοπήσουμε αυτή τη στιγμή???»


Ε… Δε χρειάζεται και πολύ μυαλό για να υποθέσει κανείς τι θα απαντήσει, μια κοινωνία πανηγυρτζήδων, που πέντε χρόνια δεν κατάλαβε πως η καταστροφή της ήρθε, γιατί κάθε φορά απαντούσε με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο δίλημμα, νομίζοντας πως έτσι υπηρετεί τη σωτηρία της.


Σχετικά μας άρθρα...

Η χθεσινή πρόβα του μαύρου με τα μηχανήματα των τραπεζών δεν ήταν τυχαία

Με το φερετζέ της περηφάνιας στο βηματισμό της δουλοπρέπειας

2 σχόλια:

  1. Να χρεωκοπήσουμε εδώ και τώρα! Ούτε νέα συμφωνία ούτε άλλες μπούρδες! Στα τσακίδια και οι εταίροι και τα ευρά τους και το ΔΝΤ και όλοι μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλαυση τα άρθρα Κυριακόπουλου !Θυμιζουν τους ιστορικούς αρθρογράφους με την άριστη χρηση της γλώσσας! Εύγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή