Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ψευδοκαλόγεροι... Ψευδοπροφήτες... και άπειρη διαδικτυακή παπαρολογία

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΛΑΣΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ" ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ...


Παππούς Νίκος ΑρβανίτηςΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΟΥΣ  "ΣΟΚ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ" ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΑ "ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ.

ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝ, Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΦΘΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΌΠΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑ.
ΑΥΤΟ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ.... ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ!!! ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!) ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ...
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.


ΜΕΣΕΣ - ΑΚΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ:
"ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΡΡΑΦΗ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΩΝ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΩΝ, ΟΥΦΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΑ, ΜΕ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΛΙΓΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΚΡΙΜΑ."

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η άθλια ανάρτηση μου θυμίζει έναν ψευδοκαλόγερο τηλεγλάστρα Μάξιμο, ο οποίος δεν ανήκει ουτε στη κρατική εκκλησία ουτε στους ΓΟΧ (Γνήσιους Ορθόδοξους Χριστιανους παλαιού εορτολογίου) και ο οποίος ΨΕΥΔΟπροφήτευε τη δευτέρα παρουσία του Κυρίου για το 2012 κι΄ αφού δεν έβγαινε την παρέτεινε λίγους μήνες και μετά χάθηκε για 2 χρόνια. τον ξαναείδα Δεκέμβρη 2014 τον αγύρτη, αμετανόητο.

Αμετανόητος διότι ο περούκας ψευδοπαπάς Μάξιμος, επανεμφανιζόμενος το 2014, ισχυρίζεται .οτι τελικά ο αντίχριστος ήλθε το 2013 (αντί του 2008 της αρχικής ψευδοπροφητείας του) και με τη σατανιστική και καταδικασμένη θρησκευτικά αριθμολογία του, βεβαιώνει τα κορόϊδα του, ότι τελικά ο Χριστός θα έλθει το.... 2018 !!!

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου