Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ…

Ο Προβόπουλος αποφάσισε συμμετέχοντας στο εθνικό δράμα να περικόψει και το δικό του μισθό...

γράφει ο ΦΟΡΟΥΜπήχτης

Η Ελληνική κοινωνία οφείλει να τον ανταμείψει για τη μεγάλη του κοινωνική προσφορά, με χρυσελεφάντινο ανδριάντα τιμής, μπροστά στο άγνωστο στρατιώτη.

Για λύσε μας τώρα και μερικές απορίες λατρεμένε εθνικέ ευεργέτη μας…

Μετά τη "γενναία" περικοπή του μισθού σου μισθοσυντήρητε, πόσα είναι αυτά που σου μένουν στο άσπιλο και αμόλυντο χέρι σου, για να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες του «φτωχικού» σου???  Πεντακόσια ευρώ – όσα δηλαδή φρόντισες να μείνουν στα δικά μας τα χέρια – ή μήπως λιγότερα και θα πρέπει να ανησυχήσουμε για το βιοπορισμό της φαμίλιας σου???

Το ρωτάμε γιατί σημασία δεν έχει πόσα έκοψες, αλλά πόσα σου έμειναν τελικά μετα τη γενναία σου "πατριωτική" πρωτοβουλία.

Πως είπες??? Εσύ προσφέρεις υψηλή εθνική υπηρεσία και ως εκ τούτου η πατρίς οφείλει... 


Να σε πληρώνει με κάτι τις καλύτερο απ ότι αμειβόμαστε όλοι εμείς οι παρακατιανοί και εθνικά ανεύθυνοι πολίτες???

Συμφωνούμε απόλυτα εθνικέ ευεργέτη μας. Όσο λοιπόν όλοι εμείς νομίζαμε ότι προσέφερες υψηλής ποιότητας εθνικές υπηρεσίες, το έβγαζες και με το παραπάνω το μαύρο παντεσπάνι σου παρ ολίγον εθνικέ ήρωά μας...

Όμως τώρα το καράβι το έριξες στο βράχο λεβέντη μας. Κι εκείνοι που απαιτούν υψηλές αμοιβές για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους, οφείλουν να πληρώσουν και υψηλό τίμημα για τα ολέθρια σφάλματα, τις ολιγωρίες και τις επικίνδυνες αμέλειές τους.  

Δεν είναι δυνατόν να είσαι υψηλά αμειβόμενος όταν υποτίθεται ότι μοχθείς και να σφυρίζεις αδιάφορα όταν αποδεικνύεται ότι το βούλιαξες το παπόρι…
Δεν είναι δυνατόν να σε πληρώνουμε εμείς (οι μαλάκες) για την εθνική σου προσφορά.. Και να καλούμαστε πάλι εμείς (οι ίδιοι μαλάκες) να πληρώσουμε και την εθνική τραγωδία…

Γιατί λοιπόν να περικόψεις μέρος του μισθού σου εθνικέ ήρωα και να μην καταργηθεί το σύνολο του μισθού σου???
Γιατί να συνεχίζεις ανενόχλητος και περήφανος να μπαινοβγαίνεις στα προεδρικά, ενώ για εθνικούς ευεργέτες της συνομοταξίας σου υπάρχουν και της φυλακής τα σίδερα???
Γιατί να παραμένεις εισηγητής μέτρων που δημεύουν τη δική μας περιουσία ενώ η πρώτη περιουσία που θα έπρεπε να δημευτεί, είναι η δική σου και των μελών της οικογενείας σου???
Πως γίνεται και με τα «μπράβο» να είσαι πάνω αλλά και με τα «γιούρια» να είσαι πάλι επάνω???

Πως γίνεται βρε κασσιτεροφτιαγμένο ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο (τουτ έστιν τενεκές και μάλιστα ξεγάνωτος), εσύ να πληρώνεσαι και μάλιστα αδρά, για τις «εθνικές σου υπηρεσίες, και η κοινωνία ολόκληρη να πληρώνει πανάκριβα τα ολέθρια αποτελέσματα της «εθνικής» σου προσφοράς???
Πως γίνεται το κράτος - νταβέλης να υφαρπάζει με το έτσι θέλω παλαιότερα εισοδήματα που αποκτήθηκαν με αίμα και ιδρώτα, και εσύ να μην καλείσαι να επιστρέψεις άμεσα εξωφρανικές αμοιβές παλαιοτέρων ετών που προσπορίστηκες σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας???
Και σε τελευταία ανάλυση ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αυτοαναγορεύεσαι σε «δήμιος» του μισθού σου, σε μια εποχή που θα έπρεπε κάποιος κανονικός δήμιος να φιλοτεχνήσει στο δικό σου το λαιμό???

Πως γίνεται τελικά σ αυτόν τον τόπο οι δολοφόνοι να αθωώνονται και οι δολοφονημένοι να καταδικάζονται σε θάνατο ακόμη και μετά το θάνατό τους???

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου