Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ...ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ

Ο Κοντομηνάς (Millenium – Interamerican) ξανα-υιοθέτησε τον Πανταλάκη (πρώην ΑΤΕ)… Είναι… γάτα ο Κοντομηνάς???

Υπήρξαν για πολλά χρόνια συνεργάτες στη δημιουργία της Interamerican.
 
Στη συνέχεια ο Θόδωρος Πανταλάκης έκανε καριέρα με μεγάλη επιτυχία στα τέσσερα μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα, με τελευταίο σταθμό του την πολύπαθη Αγροτική Τράπεζα από την οποία φεύγοντας άκουσε τα χίλια μύρια όσα.
 
Όμως ο υπογράφων ξέρει μια αλήθεια, την οποία μου είχε εκμυστηρευτεί το 2010, όταν υπουργός ήταν η… τεράστια πολιτική φυσιογνωμία, ο κοζανίτης μετρ της παγκόσμιας οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
 
Ο Πανταλάκης, είχε καταθέσει σχέδιο διάσωσης της Αγροτικής πριν η κρίση χτυπήσει για τα καλά το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, το οποίο... 


Ο Παπακωνσταντίνου αρνήθηκε, με την απάντηση “θα δούμε” και με ένα διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να ασχολείται με άλλα θέματα (ίσως κάτι να ήξερε).
 
«Μπορώ να φέρω χρήματα και μπορεί και πρέπει να σωθεί η τράπεζα η οποία στηρίζει το 60% της περιφέρειας με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και κεφάλαια από εντός και εκτός Ελλάδας», είχε πει.
 
Άπαντες όμως αρνήθηκαν έως ότου η τράπεζα μπήκε υπό επιτήρηση και κάποιοι ζήσαν καλά και κάποιοι έκαναν πάρτυ. Κρίμα, κρίμα……
 
Ο Κοντομηνάς
Όλα αυτά τα ήξερε ο παλιός του φίλος, ο Κοντομηνάς και με το που έφυγε –μάλλον τον έφυγαν οι εγκέφαλοι- ξανακάλεσε τον Θοδωρή Πανταλάκη κοντά του. Και το έκανε αυτό γιατί:

   1.— Εκσυγχρονίζει την DEMKO από μια μικρή ασφαλιστική εταιρεία σε μια μεγάλη και σύγχρονη με νέο brand name. Η νέα μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία θα λέγεται PRIME
   2.— Έχοντας δίπλα του τον γάτο τραπεζίτη Πανταλάκη κάνει ασκήσεις επί χάρτου και περιμένει το κατάλληλο timing να χτυπήσουν είτε για τη Millenium, είτε για την έκπληξη.
 
Ο Κοντομηνάς ξέρει ότι σ’ αυτά ο Πανταλάκης είναι… παίχτης και ότι θα δικαιωθεί.
Με τιμή
Ο αγράμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου