Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ

Το επικοινωνιακό παιχνίδι που αποσκοπεί στην καθολική κοινωνική αποβλάκωση καλά κρατεί…

Τα μέτρα έχουν κλειδώσει στο σύνολό τους, αλλά η τριανδρία της ντροπής με την αβάντα της κατοχικής τρόικας, αυτό που αναζητούν, είναι το περιτύλιγμα της απάτης για να τα σερβίρουν.

Ο «αριστερός» λαγός της συγκυβέρνησης πρωτοστατεί στο χορό της κοινωνικής εξαπάτησης…
Από πίσω το χοντροκομμένο ανθρωπάριο που δε δίστασε να αφήσει ακόμη και τα δακτυλικά του αποτυπώματα στις κατοχικές συμφωνίες…
Ενώ ο «αυστηρός» τεχνοκράτης υπουργός οικονομικών... 

Ερωτοτροπεί με καινούρια κατοχικά χαράτσια και φόρους κεφαλικούς.

Ένα είναι βέβαιο…
Αν τα μέτρα αυτά μπορούσαν να εξασφαλίσουν ανάσα ελπίδας στον πολίτη, δε θα έπαιζαν αυτό το άθλιο κρυφτό με την αλήθεια αλλά θα έσπευδαν να τη γνωστοποιήσουν από την πρώτη στιγμή.

Θυμάται άραγε κανείς την προσωρινή απόφαση του ΣτΕ που είχε κρίνει παράνομη και αντισυνταγματική τη διατήρηση των χαρατσιών πέραν της διετίας???

Κουίζ…
-Όποιος πιστεύει πως η τριανδρία ης ντροπής θα σώσει τη χώρα του… ας σηκώσει τα χέρια του να φασκελωθεί…
-Όποιος ελπίζει πως η ανοχή, η υπομονή και η καρτερικότητά του, θα ανταμειφθεί από τη ληστοσυμμορία που επιβουλεύεται τον τόπο μας… ας βάλει το χέρι του εκεί που ξέρει.
-Όποιος αντιλαμβάνεται πως η ανακοπή αυτού του επικίνδυνου κατήφορου, θα είναι αποτέλεσμα του ασυμβίβαστου ξεσηκωμού, της ανατροπής και της παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων και της δραματικής ανατροπής της εφιαλτικής πολιτικής που εφαρμόζεται… δεν έχει παρά να σηκώσει ψηλά τη γροθιά και την περηφάνια του, και ν απαιτήσει από τους «ηγέτες» του να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, και όχι στο καχεκτικό μπόι της πολιτικής τους ατολμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου