Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΟΔΙΑΦΥΓΗ

Μάκη… Ήξερες, ότι και η Καναδέζικη «Diamond & Diamond Merchant Banking Group» των πολυευεργετών Μ. Λαμπράκη και Αρτ. Σώρα, είναι και αυτή ….ανύπαρκτη??? Μάκηηηη….!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ!!! Έλαβα γράμμα από την ομογένεια, με έναν τεράστιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ διάλογο, που αφορά ιντερνετική αλληλλογραφία, με όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις, για τον ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ του ΣΩΡΑσμένου ευεργέτη της τσέπης του, για τα 650 (νέα) δις ΝΤΟΛΑΡΣ σε ληξιπρόθεσμα Ομόλογα του Αμερικάνικου Δημοσίου, που οι γκάγκστερς Λαμπράκης και Σώρρας έχουν καταθέσει υπέρ βωμών και εστιών της συμμορίας τους, για την ανύπαρκτη Καναδέζικη τράπεζα «Diamond & Diamond Merchant Banking Group» … Ακόμα και για τη χοντροκέφαλη κα Αγαθούλα θα μπορούσες να ξέρεις και απορώ γιατί δεν τα ξέρεις Μάκη μου και με γεμίζεις υποψίες…. Είναι δυνατόν???? Κοτζάμ Ταρζάν και βασιλεύς της ζουγκλός σου, να πάσχεις από εισησεοδιαφυγή???… Γαμώτο… Δεν το χωρά ο νούς μου μηδέ η φαντασία μου!!!

ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΑ ΜΙΣΑ, ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ — ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ...


ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΞΑΧΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΑΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ (Νικόλα, μέχρι το βράδυ θα περιμένω τις απαντήσεις σου — Μετά θα γίνεις μόνιμο πακέτο με τον Λαμπράκη και τον Σώρα):
 
Για να δούμε τι θα γίνει αυτή την Κυριακή στη συνάντηση τού ξενοδοχείου President, Αλεξάνδρας και Κηφισίας, για να δούμε!
Πολλοί τυπώνουν αποδείξεις και πάνε με ερωτήματα, ίσως και με ντομάτες και γιαούρτια για την μάσκα που λέγαμε.  Για να δούμε.  Μήπως αναβληθεί;
Πολύ καλά τα λέει ο Παλμογράφος, πολύ καλά.  Μέχρι τώρα λαμόγια ήσαν οι πολιτικοί.  Τώρα εμφανίζεται να είναι λαμόγια και ″παιδιά τού λαού‶ ….ελίτ, γιατροί, καθηγητές, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, και όλοι όσοι ″ξέρουν.‶  ….Ξεράδια!
Αχχχ, αυτή η κατάρα, αχχχχ!  Οι Εβραίοι γελάνε.  Αυτούς που λέτε ότι πολεμάτε!  Αυτό καταφέρατε όλο και όλο!  Αυτό, γαμώτη φάρα σας, και την δική σας και την δική μου, αυτό μόνο καταφέρατε!
From: Dionysios ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Sent: Tuesday, September 25, 2012 12:39 PM
To: Dionysios ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Subject: FW: Η αποστολή της END

Επιβεβαιωνει κατι που υποψιαζομουν.
Ενα σεναριο θα ηταν, πως ισως να υπαρχουν και τα λεφτα, οχι της προελευσεως που λενε, αλλα για να αγοραστη  η Ελλαδα με αλλον τροπο… Για λογαριασμο τριτων που θα μπορουσαν να ειναι οι ιδιοι που θελουν να μας αγορασουν και τωρα αλλα με εμφανη τροπο.
Ποιος θα μπορουσε να σκεφτη ασχημα η πονηρα για πραξεις ελληνων που θα ηθελαν να βοηθησουν την Ελλαδα;;; Και μαλιστα στα σημεια απελπισίας που βρησκομαστε;;
Κατι δεν παει καλα.

Ειχα σκοπο να το στειλω (η όχι) μετα τις πρωτες ημερες του Οκτωβριου, διοτι φερεγγυος φιλος, εχων σχεση με την ολη υποθεση, μου ειχε πει ότι θα υπαρχουν εξεληξεις.
Η κοινοποιηση όμως (σε απαντες) του http://www.palmografos.com/permalink/16086.html, με αναγκαζει να προτρεξω της αποφασεως μου. Θα ηθελα πολύ, να διαψευστω, τοσο εγω, οσο και τα λοιπα γραφομενα.
Η ετοιμηγορια, δικη σας.
Διονυσος
From EleosPia mailto: Sent Monday September 24, 2012 8:05 PM
To: EleosPia
Επισυνάπτεται: Η αποστολή της END στην Κύπρο

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ END: «ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ Η END ΕΠΕΣΚΕΦΘΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΖΗΤΗΘΗ …  ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ  ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ (ΟΙ «ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ) ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ …   ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ!  ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!!!!»

Η Ταμπέλα του ιατρείου του Μ. Λαμπράκη, σε Μεγένθυση!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΑΙ…!!!…???
Το μόνο που έκανε και συνεχίζει να κάνει η END, είναι αυτό που άφησα στα μηνύματα, σε κάποια τάχα μου ανεξάρτητη δημοσιογράφο, και κάποιον τάχα μου πανέξυπνο καθηγητή, ότι μέχρι τώρα οι ξένοι έλεγαν ότι τα λαμόγια τής Ελλάδας είναι πολιτικοί, αλλά τώρα με την END, γελάνε ακόμα παραπάνω ότι τα λαμόγια είναι και καθηγητές, και δημοσιογράφοι, και γιατροί, η ελίτ, οι σωτήρες, αυτό που έλεγα σε άλλα παλιότερα ημαίιλ, οι Τραϊανοί, οι Ράμφοι, οι Θεοδωράκηδες, οι Καζάκηδες, και όλοι αυτοί οι αθώοι πατριώτες.  Αυτό λέει η σφραγίδα τής END…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Σ—– Κ—-» ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Ποιά END ρε κουτάβια;  ποιά END;  το δικό σας END έρχεται, και δεν τό “χετε πάρει είδηση ακόμα. Δεν το βλέπετε;
Το χειρότερο απ’όλα δεν είναι η βλακεία που σάς δέρνει, ούτε ο ραγιαδισμός ένεκα τού οποίου ψάχνετε σωτήριες λύσεις ούτε η κακομοιριά που σάς διδάσκει η εκκλησία ένεκα τής οποίας αναζητάτε Παΐσιους και προφητείες, αυτά είναι φυσιολογικά χαρακτηριστικά μας, το χειρότερο απ’όλα είναι ότι με τέτοιο μυαλό δεν υπάρχει ελπίδα να δείτε άσπρη μέρα, και βλέπω να μάς μοιράζουν στα 103 Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί και όλα τα κακά τής μοίρας μας!
Ποιά END ρε κουτάβια;  Πάψτε να αναζητάτε προφητείες και σωτήρες, αλλιώς βλέπω να ξανάχετε δικτατορία!  ή σκλαβιά για άλλα 400!  Η λύση είναι ΜΙΑ! 
Σκληρή δουλιά με μυαλό και με τις σύγχρονες μεθόδους της αγοράς! Αυτό που σάς λέω εγώ το καταλαβαίνετε; 
Η END;   Ναι, για δείτε εδώ την END με τα ευρήματα τού Σωτήριου! Δεν σάς έχω πει να διασταυρώνετε τα πάντα; Ήταν τόσο δύσκολο να βάλετε στο Google ένα-δυό ονόματα και να δείτε τι γίνετε; 
Θα δείτε από πάνω τις επισυνάψεις τής Κας ″Αγαθούλας‶ που μού έστειλε το ημαίιλ, και τις ονόμασα ″παρελήφθη 1 και 2‶, η οποία βρήκε αμέσως την αιτία, ΟΙ  ΜΙΖΕΣ!  Ωρεεεεε!  Να κάτι νέο!
Στην τελευταία συνεντεύξη τού λαμπρού Λαμπράκη, στην TV CRETA, αναφέρει ο ίδιος ότι έβαλαν 600 δις στο κονσόρτσιουμ τραπεζών, στον Καναδά, Ντιάμοντ και Ντιάμοντ Μπανκιν Γκρουπ, τ’ακούς Κα Γκιόκα;;  Μού φαίνεται μοιάζεις και συ τού άλλου Γκιόκα, στην Καλιφόρνια.
 
Αν λοιπόν βάλετε το όνομα Diamond & Diamond Banking στο Google, θα βγει αμέσως το μαργαριτάρι.

(1)— Ο οργανισμός αυτός καταζητείται από το 2001 για παραβίαση τού και έχει βγει ανακοίνωση τού Καναδά δημοσίως ότι ″όταν τούς βρείτε πάρτε μας τηλέφωνο‶, διαβάστε την επισύναψη μου, ″δική μου, Νο 1″ 
 
(2)— Απ’ότι φαίνεται ο Λαμπράκης έχει τόσα πολλά να κάνει που δεν είπε το ακριβές όνομα, μάλλον ″ξέχασε‶ ο άνθρωπος, καλή του ώρα αυτού τού ευεργέτη, να πει το πραγματικό όνομα, μπας και το βρει κανείς, ξέχασε να πει «Diamond & Diamond Merchant Banking Group»
 
(3)— Για αυτό έρχεται ο Ramnousia, και λέει ″Τα 650 δις της END είναι σε ανύπαρκτη τραπεζα, δες τε την επισύναψη μου ″δική μου, Νο 2″ 
(4)— Και για αυτό έρχεται και ο Secret Real Truth και λέει, ″Μούφα» δες τε την επισύναψη μου ″δική μου, Νο 3‶. 
Επειδή, αν διαβάζατε τις επισυνάψεις, (αν και δεν το νομίζω, έχετε και καφενείο, έτσι;;) θα δείτε ότι ο πρόεδρος τής «Diamond, ο Anthony Diamond, είναι και ο πρόεδρος τού END στον Καναδά!!!!.
Αυτό τι σού λέει Αγαθούλα; 
Εμένα μού λέει ότι αν στριμώξουν τον Λαμπράκη να δείξει ότι υπάρχουν τα 600 δις, θα τού πεί τού προέδρου που αυτός διόρισε, να τού κάνει μιά επίσημη επιστολή, με σφραγίδες κλπ., που να λέει ότι πράγματι η τράπεζα έχει τόσα λεφτά σε αυτόν τον λογαριασμό. Δεδομένου όμως ότι τράπεζα δεν υπάρχει, και όταν υπήρχε το 2001 καταζητείτο, από που θα βγει ένα τέτιο γράμμα Κα. Αγαθούλα; 
 
Από το σπίτι τού Κου Anthony Diamond, εκεί που είναι και η έδρα τής τράπεζας που κανείς δεν μπορεί να βρει, ο οποίος θα κάνει αυτήν την χάρη στο αφεντικό του, τον Λαμπράκη!!!!
Έτσι δεν είναι Κα Αγαθούλα μας και Χαζούλα μας;  Έτσι είναι, φχαριστούμε Σωτήριε Σαμ…  Να γιατί δεν χρειάζεται να υπάρχουν τα λεφτά, μια επιστολή χρειάζεται μόνο!!!  Βεβαιωτική παρακαλώ!!! 
Τ’ακούς κυρία Αδα. Αγαθούλα; Σάς φάγαν οι κομμουνιστικές νοοτροπίες, όλο η κυβέρνηση σάς φταίει και όλο οι μίζες.
Όταν θα δείτε το πότε φταίτε εσείς, τότε θα αρχίσει η σωτηρία τής Ελλάδας. Και από τότε θα θέλετε 25 χρόνια να στηθεί κάτι σωστό.
Αυτές είναι έρευνες Κα. Αδα….. Αγαθούλα!  Όχι οι αυστραλέζικη εφημερίδα που μάς έστειλες, που και εκεί ακόμα αν διάβαζες, θα έβλεπες που είναι η μούφα.  
Η μούφα στη φυλλάδα που μάς πάσαρες, στο ″παρελήφθη 2‶, είναι εκεί που λέει, ″δόθηκε η εξήγηση ότι για να γίνει οποιαδήποτε έρευνα των αμερικανικών ομολόγων της με τα οποία προτείνεται να γίνει η χρη­ματοδότηση του δανείου, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία θα πρέπει να διεξαχθεί είτε σε επίπεδο κρατών, είτε με έννομη σχέση του φορέα που διεξάγει την έρευνα.»  Σοβαρά Κα. Αγαθούλα; Σοβαρά;;;
Δηλ. έχω εγώ τα ομόλογα στο όνομα μου και για να γίνει όποια έρευνα πρέπει να εμπλακούν κράτη; Την πουλάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!  την πουλάτε την τρέλλα σας;;; 
Και καλά, τώρα θα μάς βάλεις τα κλάματα, Κα. Αγαθούλα, και θα αρχίσεις εκείνο το κακομοιρίστικο το χριστιανικό παρλαλά, ότι ″εγω η κακομοίρα, που να ξέρω από διεθνείς χρηματαγορές.»
 
Καλώς, Κα Αγαθούλα, αλλά εκείνο το ″δόθηκε η εξήγηση» δεν σού άναψε κόκκινο φωτάκι;  Δεν έχεις βαρεθεί να σου εξηγούν οι άλλοι Κα. Αγαθούλα; Εσύ είσαι άμυαλη;  ανίκανη;  α…;  α…;  τι απ’όλα είσαι; 
Το μόνο που έκανε και συνεχίζει να κάνει η END είναι αυτό που άφησα στα μηνύματα, σε κάποια τάχα μου ανεξάρτητη δημοσιογράφο, και κάποιον τάχα μου πανέξυπνο καθηγητή, ότι μέχρι τώρα οι ξένοι έλεγαν ότι τα λαμόγια τής Ελλάδας είναι πολιτικοί, αλλά τώρα με την END γελάνε ακόμα παραπάνω, διότι τα λαμόγια είναι και καθηγητές, και δημοσιογράφοι, και γιατροί, η ελίτ, οι σωτήρες, αυτό που έλεγα σε άλλα παλιότερα ημαίιλ, οι Τραϊανοί, οι Ράμφοι, οι Θεοδωράκηδες, οι Καζάκηδες, και όλοι αυτοί οι αθώοι πατριώτες.
Αυτό λέει η σφραγίδα τής END
Χώρια που βλέπω, προβλέπω, και μπορώ τώρα να το κάνω, ότι ο Λαμπράκης δεν την έφαγε ακόμα από τις 70 και κάτι δίκες που έχει στο δικαστήριο τής Νέας Υόρκης και στα περίχωρα, αλλά μού φαίνεται με αυτήν την υπόθεση θα ξυρίσει την μουστάκα και θα κάθεται για ξεκούραση σε κα’να κελί.
 
Προλέγω, μακάρι να βγω λάθος, αλλά αν έγινε στα ραντεβού με Κύπρο και Χριστόφια που λένε, ώχου Παναγίτσα μου, πάλι περίγελως θα γίνουμε διεθνώς.
Αλλά και αν δεν έγινε, πάλι μηνύσεις βλέπω για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Τώρα, αν όλα αυτά, ότι η τράπεζα καταζητείται στον Καναδά, και δεν υπάρχει, και…, και…, είναι όλα ψέματα, δημόσια ψέματα, τότε σάς λέω ψέματα και εγώ.
Ξυπνάτε! 
Σάς εκμεταλλεύτηκαν πρώτα οι πολιτικοί γιατί σάς βρήκαν έτοιμους από την Τουρκοκρατία και το ράσο.
Τώρα ήρθαν οι μορφωμένοι, οι ξερόλες, οι επαΐοντες.
Η λύση είναι μία.
ΕΣΥ…Ένας, ένας, ο καθένας!!!  
Μόνοι σας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ) :
το πρωτότυπο που έχω από προχθές αλλά δεν προλαβαίνω: http://www.greeknewsonline.com/?p=22089
και το αντίγραφο http://www.palmografos.com/permalink/16086.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου