Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι έχουν βά­λει οι Γερμανοί τεχνοκράτες στο ΣΔΟΕ αφού απαιτούν τα πλήρη στοιχεία για τις καταθέ­σεις εκατομμυρίων Ελλήνων καταθετών και σπάσιμο κάθε απορρήτου αναφορικά με τα δεδομένα των ελληνικών τραπεζών. Ζητούν ακόμη και ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των στοιχείων για καταθέσεις φυσι­κών προσώπων και νομικών σχημάτων.

Πρόκειται για ένα αίτημα (ή μήπως απαί­τηση;) που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τη δημιουργία ελεγχόμενου πλήρως από το Βερολίνο μητρώου τραπεζικών λο­γαριασμών.
Σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση υποχωρήσει στις πιέσεις της Task Force και του Ράιχενμπαχ, τότε για πρώτη φορά... 


Μια ξένη χώρα θα έχει άμεση πρόσβαση στις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, με άγνω­στες συνέπειες.

Ειδικότερα, προβλέπεται η δημιουργία σχετικού μητρώου όπου θα αναγράφο­νται ο αριθμός λογαριασμού, η ημερομη­νία ανοίγματος και κλεισίματος αυτού και οι ημερομηνίες γέννησης των κατόχων των λογαριασμών και των λοιπών συμβεβλημέ­νων προσώπων.
Επίσης, θα απαιτούνται τα ονόματα των νομικών προσώπων που είναι κάτοχοι του λογαριασμού, τα ονόματα και οι διευθύν­σεις όσων καταθέτουν χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς, ενώ το μητρώο θα ανα­τροφοδοτείται με στοιχεία καθημερινά.

Τέλος, θα υπάρξει εμπλοκή της Κεντρι­κής Γερμανικής Υπηρεσίας Τεχνολογικής Πληροφορικής, που έχει την έδρα της στη Βόννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου