Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ

Το φωνάζουμε εδώ και καιρό... Επιμένουμε ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, και ότι τα φαινόμενα που απατούν, δεν είναι πάντα αποκαλυπτικά - με την πρώτη ματιά - για τις πραγματικές προθέσεις των οργανωτών τους.

Η κούφια πατριδοκάπηλη και "ρατσιστική" φιλολογία των ακροδεξιών μορφωμάτων, είναι ακ των πραγμάτων και εκ του αποτελέσματος, το ίδιο επικίνδυνη με την επιδοτούμενη ρητορεία των επαγγελματιών "αντιρατσιστών".

Το αναδεικνύαμε το πρωί (Δες ΕΔΩ) και πριν καλά καλά σουρουπώσει η θλιβερή επιβεβαίωση έρχεται από τη Γερμανία για να αποδείξει πως η ακροδεξιά και ο κατευθυνόμενος ισλαμοφασισμός δεν είναι παρά συγκοινωνούντες τενεκέδες... Στο ίδιο έργο πρωταγωνιστές... και ενδεχομένως με τον ίδιο "αόρατο" χορηγό και χορογράφο. 
Τι κάνουν λοιπόν οι "λεβέντες του πατριωτισμού" στη Γερμανία, αυτές τις δύσκολες στιγμές που ο πλανήτης απειλείται με ανεξέλεγκτη ανάφλεξη??? 

Διαβάστε την είδηση που ακολουθεί και θα καταλάβετε ποιός σε ποιού το μύλο χύνει νερό και παίζει απροκάλυπτα το παιχνίδι του...


Γερμανική ακροδεξιά οργάνωση θέλει να προβάλει στο Βερολίνο ολόκληρη την ταινία «Η αθωότητα των μουσουλμάνων» που προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ και έχει προκαλέσει βίαιες διαδηλώσεις σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel.

«Για εμάς είναι θέμα τέχνης και ελευθερίας του λόγου», εξηγεί ο Μάνφρεντ Ρους, στέλεχος της ομάδας Pro Deutschland, όπως αναφέρει το περιοδικό.

Η Pro Deutschland είναι μια μικρή ομάδα που συνηθίζει να πραγματοποιεί προκλητικές διαδηλώσεις. Τον Αύγουστο μέλη της συγκεντρώθηκαν μπροστά από τρία τεμένη στο Βερολίνο και ανήρτησαν καρικατούρες του προφήτη Μωάμεθ.

Σύμφωνα με το Σπίγκελ, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ επέκρινε τα σχέδια της ομάδας λέγοντας: «Τέτοιες ομάδες και οργανώσεις θέλουν μόνο να προκαλέσουν τους μουσουλμάνους της Γερμανίας και ρίχνουν λάδι στη φωτιά».
 
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου