Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ???... Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ NON PAPER

Τα πολιτικά χάσματα και τα non-paperς, είτε κατασκευάζονται είτε ανακαλύπτονται για να ξεχαστούν μετά, σε κάποια χωματερή. 

Καλημέρα.
1.— Ο Καμμένος επισκέφθηκε
τον Παπούλια στις 13-5-2012, οπότε λογικό είναι, ο Σαμαράς να ενημερώθηκε (ή και να έλαβε το non-paper) αυθημερόν (όπως και οι υπόλοιποι αρχηγοί), ώστε την επομένη 14-5-2012 να πάνε ενημερωμένοι στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών τπυ Παπούλια.

2.— Το παράδοξο θα ήταν, αν ο Σαμαράς είχε το non-paper πριν την συνάντηση Παπούλια – Καμμένου της 13-5-2012, δηλαδή από τις ….12-5-2012.

3.— Η ημερομηνία 14-5-2012 στο ΦΑΞ που έχει το αντίγραφο που δημοσίευσε ο Χατζηνικολάου, είναι η ημερομηνία που το έλαβε ο …Χατζηνικολάου και όχι η ημερομηνία που το διένειμε ο Παπούλιας, αφού τη δική του αποστολή ΤΗΝ ΕΛΑΒΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ 13-5-2012

4.— Ο Χατζηνικολάου το πήρε από ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ πηγή, γι’ αυτό και το δημοσίευσε αμέσως, λίγες ώρες πριν συναντηθούν οι κοπρίτες με τον αχυράνθρωπο Παπούλια, με αποτέλεσμα...


Να μη μπορεί να γίνει διαπραγμάτευση πάνω στο περιεχόμενο, αφού θα αποδεικνύονταν όλα προσχεδιασμένα.

5.— Ο Καμμένος ποτέ δεν αμφισβήτησε τη γνησιότητα του non-paper, αλλά από δύσκολη θέση είπε 2-3 μαλακίες για να  τα συμμαζέψει, αφού κάποιος τον εξέθεσε. Αντίθετα με πλεόνασμα πολιτικής βλακείας, έλεγε και ξανάλεγε, ότι τόσο ο Παπούλιας, όσο και ο Χατζηνικολάου ενήργησαν ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ και όχι ότι διακίνησαν έγγραφο, τη γνησιότητα του οποίου όφειλαν να διασταυρώσουν πριν κάνουν οτιδήποτε. Έλεγε και ξανάλεγε αόριστα, ότι κάποιοι θέλουν να πλαστογραφήσουν τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αν το non-paper ήταν πλαστό και ενέργεια-προϊόν άλλου και μάλιστα αντιπάλου, και η «κουτσή Μαρία» ξέρει τι έπρεπε να κάνει και να βγει πολλαπλά κερδισμένος.

6.— Στο τέλος, όλους τους βόλευε το συμμάζεμα, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, που το σκάνδαλο δεν είναι πραγματικό, όλοι κινδύνευαν με απώλειες, ακόμα και ο Χατζηνικολάου και η πηγή του, ενώ μετά τις επαναληπτικές εκλογές, το θέμα θα είναι ξεχασμένο, για να ….σχηματιστεί κυβέρνηση από υπεύθυνους αρχηγούς, προς σωτηρία του Έθνους και της Πατρίδας των Ελλήνων, αυτών των ιδίων που οι ίδιοι κοπρίτες τον έχουν κάνει να ξεχάσει και του έχουν κλέψει και του έχουν σκοτώσει και την εθνικότητα και τη Πατρίδα και τον Ελληνισμό.

7.— Τη στιγμή που ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ δείχνει τη συνεργασία Κύπρου – Ισραήλ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που διαχειρίζονται την ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ και ζητά απροκάλυπτα ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ….ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...

ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17-6-2012, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΩΝ, ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ, ΤΟΥ ….ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ….ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ 


ΑΝΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα πολιτικά χάσματα και τα non-paperς, είτε κατασκευάζονται είτε ανακαλύπτονται για να ξεχαστούν μετά, σε κάποια χωματερή.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου