Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλια και παρατηρήσεις που αφορούν στην ανάρτησή μας με τίτλο:


  • Kostas Karadimas
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ . ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 4,5% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ .ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ 4,5% ΕΓΙΝΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ,ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 1-2 ή 5 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΗΡΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ . ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ , ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ . ΑΛΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ? ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ?

    Πριν από 19 λεπτά · ·

  • Kostas Karadimas ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ .
    Πριν από 18 λεπτά ·

  • Dimitris Koukouloglou Ενω ολοι οι αλοι εχουν σχεδιο Κωστα, βεεεεεεεεβαια.....καταστροφης σχεδιο ισως !!!
    Πριν από 14 λεπτά · ·

  • Kostas Karadimas ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΜΦΩΝΩ , ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΟΥΝ .ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ .ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    Πριν από 12 λεπτά ·

  • Kostas Karadimas Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΑΝΟΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
    Πριν από 12 λεπτά ·

  • Καρδινάλιος Αιρετικός Το Πασοκ και η ΝΔ ηταν πάντα σχηματισμοί τυχοδιωκτών χωρίς καλή πολιτική κατάρτιση ,..που προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο οτι είναι επαγγελματίες...Οτι κάνει δηλαδή και ο κάθε μικροπωλητής αυτοσχέδιων αποχυμωτών.Οι εξαιρέσεις ελάχιστες και δεν μετράνε μέσα στο σύνολο. Ένας άλλος παράγοντας είναι οτι κανένας "μέγας ελεγκτής" δεν θα σε αφήσει να εφαρμόσεις κάποια πολιτική που δεν τον συμφέρει.
    Πριν από 8 λεπτά · ·

  • Dimitris Koukouloglou Ο Αλαβανος εμφανιστικε τωρα για να ριξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το θεμα ακομα και δικιο να εχεις ειναι να βγει πρωτος και με διαφορα ο Τσιπρας, να δουμε τι θα κανει, εγω δεν λεω πως ειναι ο Σωτηρας μας αλλα προκειμενου να βλεπω την μουρη του Σαμαρα θα τον ψηφισω για πρωτη φορα, να εχει την ευκαιρια του...αν με δικαιωσει μπορει να τον ψηφιζω και ισοβια !!!
    Πριν από 6 λεπτά · ·

  • Kostas Karadimas
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΟΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ) .ΑΠΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ . ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ,Η ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΤΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΑΣΗ .

    Πριν από 4 λεπτά · ·

  • Kostas Karadimas ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ . ΙΣΑ ΙΣΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .ΑΠΛΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΘΕΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ . ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ
    Πριν από 2 λεπτά ·

  • Kiriakos Kiriakopoulos
    Κώστα μη με διαβαζεις βιαστικά. Δεν χαρακτήρισα κανέναν πρόστυχο κόμμα. Μίλησα για πολιτική προστυχιά με πρωταγωνιστή το ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησα δηλαδή για συγκεκριμένο πολιτικό σχεδιασμό που διαθέτει και χορογράφους που το ενορχηστρώνουν και το συντονίζουν αλλά και κυρίαρχο πολιτικό ζητούμενο στα πλαίαισα της ανασύνταξης του πολιτικού συστήματος. Σ αυτό το σενάριο, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει το ρόλο της και άλλοτε συνειδητά άλλοτε από αδυναμία και δέσμια των προσεγγίσεών της, αφήνεται και διολισθαίνει εκεί που την σπρώχκουν μέσα από μια σωστά σχιδαισμενη (γι αυτούς) τακτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έρχεται να αλλάξει την κοινωνία. Έρχεται να αντιαταστήσει τα αναλώσιμα (ΠΑΣΟΚ) που οδηγείται σε οριστική απόσυρση και να συστρατευθεί με όσες δυνάμεις από αυτό επιβιώσουν, στην ίδια όμως πολιτική κατεύθυνση και με την ανοχή των χορογράφων.

2 σχόλια:

  1. Για αύξηση μισθών στείλε ALEXIS (κενό) το ποσό που επιθυμείς και αποστολή στο 1981.
    Για να στείλεις κάπου κουκουλοφόρους να τα σπάσουν, στέλνεις
    MOLOTOF (κενό) τοποθεσία και αποστολή στο 2008

    Για το ποσό που θέλεις να σου κατάσχουν στείλε GLEZOS (κενό) τον αριθμό λογαριασμού σου και αποστολή στο 1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή