Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ…

Όλοι αυτοί, δεν είναι η πατρίδα όπως ισχυρίζονται, αλλά οι προσκυνημένοι που την πρόδωσαν. Δεν είναι οι υπερασπιστές της, αλλά οι Εφιάλτες που άνοιξαν διάπλατα την κερκόπορτα στην ξένη κατοχή. Δεν αποτελούν την ατμομηχανή που θα οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον, αλλά το Δούρειο ίππο που θα την οδηγήσει στον αφανισμό.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο προσκυνημένος γιός της Μαργαρίτας, αφού είχε πρώτα το θράσος να ομολογήσει ότι η πατρίδα που κλήθηκε να κυβερνήσει με την ανοχή αφελών και κοψοχέρηδων, χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο με τον ίδιο στη θέση του εφιάλτη, συνεχίζει να προκαλεί επιμένοντας ότι αυτή η πατρίδα πρέπει να αναδείξει ως πρώτο κόμμα, το κόμμα που την ταπείνωσε…

Ο διαπραγματευτής της κατοχικής συμφωνίας, ο άνθρωπος που μαζί με το γιο της Μαργαρίτας οδήγησε τον τόπο στα κρεματόρια της Γκεστάπο, δεν έχει μονάχα το θράσος να συνεχίσει να κραδαίνει τη συμφωνία της ντροπής που προσυπέγραψε για να απειλεί με αυτήν το λαό για τα χειρότερα, έχει και την πολιτική ξετσιπωσιά να ταυτίζει την «πατρίδα» και τους «πολίτες» της,  με τους δωσίλογους που την παρέδωσαν αμαχητί. Και το χειρότερο…

Επιχειρώντας να ανακόψει την πολιτική χειραφέτηση της Ελληνικής κοινωνίας, προσπαθώντας να αποφύγει την τιμωρία των ενόχων που θα είναι αμείλικτη, καλεί τους πολίτες εν όψει των εκλογών, να μην καταφύγουν σε ψήφο «τιμωρίας της πατρίδας και των πολιτών».
Ό λόγος δεν είναι γιατί νοιάστηκε για την πατρίδα και τους πολίτες της, αλλά γιατί τρέμει την ώρα και της προσωπικής του τιμωρίας ως πρωταίτιου της εθνικής καταστροφής.

Ο συνομιλητής και συνεταίρος των εμποράκων της εθνικής αξιοπρέπειας, όχι μονάχα αρνείται να αναγνωρίσει τη μεγάλη του συνευθύνη και την ντροπή της κατάπτυστης υπογραφής του στο βιβλίο των προσκυνημένων, αλλά έχει και το θράσος να ζητά «ισχυρή εντολή για να τα αλλάξει όλα». Να αλλάξει τι???
Τους όρκους υποταγής που έδωσε???
Τις επικοινωνιακές κωλοτούμπες που δεν είχε τα κότσια ούτε μέχρι τις εκλογές να την διατηρήσει αλώβητη???
Την πολιτική ιδιοσυγκρασία των φθαρμένων πολιτικών υλικών που συναποτελούν το κόμμα του, και με τα οποία συνέβαλε καθοριστικά στη διαχρονική αποδόμηση του τόπου???

Έχουν απίστευτο θράσος… Και η πολιτική τιμωρία τους σε πρώτη φάση πρέπει να είναι ευθέως ανάλογη της θρασύτητας με την οποία επιχειρούν και πάλι να εξαπατήσουν την Ελληνική κοινωνία.

Η πολιτική τιμωρία τους, πρέπει να έχει τέτοια έκταση και ανάλογη αποφασιστικότητα, που οσονούπω να οδηγήσει και στη φυσική τιμωρία των αδίστακτων εφιαλτών.

Η ψήφος της Κυριακής, πρέπει να είναι το πρώτο βόλι που θα στοχεύσει ευθέως τα προσκυνημένα κουφάρια των αδίστακτων.
Η ψήφος της Κυριακής, πρέπει να είναι αποφασιστική κίνηση περηφάνιας ενός λαού και μιας κοινωνίας που ταπεινώθηκε και λοιδορήθηκε με τρόπο πρωτοφανή από τους αδίστακτους ηγέτες της και τα πολιτικά εξαπτέρυγα που στήριξαν την αντεθνική αθλιότητα.
Η ψήφος της Κυριακής, πρέπει να αποτελέσει κορυφαία εκδήλωση αποφασιστικότητας αυτής της κοινωνίας για να ανακτήσει την αξιοπρέπειά της και να δρομολογήσει την πραγματική σωτηρία της.

Και αυτή η σωτηρία δεν μπορεί παρά να είναι ταυτισμένη απόλυτα με την παραδειγματική τιμωρία των εφιαλτών.

Γιατί όλοι αυτοί, δεν είναι η πατρίδα όπως ισχυρίζονται, αλλά οι προσκυνημένοι που την πρόδωσαν. Δεν είναι οι υπερασπιστές της, αλλά οι Εφιάλτες που άνοιξαν διάπλατα την κερκόπορτα στην ξένη κατοχή. Δεν αποτελούν την ατμομηχανή που θα οδηγήσει τη χώρα στο μέλλον, αλλά ο Δούρειος ίππος που θα την οδηγήσει στον αφανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου