Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

Τελικά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε πολύ πιο σύντομα απ ότι περίμεναν ακόμη και οι πλέον χαλαροί υποστηρικτές του γαλάζιου Τσε Γκεβάρα που επιδόθηκε μετά μανίας στο λιανεμπόριο της εθνικής περηφάνιας. Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών ήταν καταιγιστικές.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η ρόμπα δεν ήταν μονάχα «Καμμένη». Εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε πως ήταν και ξεκούμπωτη. Και το αποτέλεσμα ήταν, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που το ήθελε "συσπειρωμένο" για ν αντιμετωπίσει τον οχτρό, να ασχολείται σήμερα με την αναζήτηση των μπασταρδόχαρτων (αγνώστου πατρός χαρτιών) που αμολούσε το στρουμπουλό παιδί, στο σύντομο περίπατό του στο προεδρικό.

Ο απόλυτος ξεφτιλισμός…
Η πλέον ταπεινωτική αποκαθήλωση της ανεκδιήγητης «Καμμένης» φούσκας.

Δεν αιφνιδιαστήκαμε. Προειδοποιήσαμε από την πρώτη στιγμή, ότι ο κρύος ιδρώτας στο στρουμπουλό προσωπάκι, ήταν ένας ιδρώτας ενοχικός, και καμία σχέση δεν είχε με την …υπερθέρμανση του πλανήτη. Δείτε τί λέγαμε ΕΔΩ...
Δικαιωθήκαμε!!!

Δεν αιφνιδιαστήκαμε ούτε πολιτικά. Έγκαιρα προειδοποιήσαμε πως... 


Η πολυδιαφημισμένη «αντιμνημονιακή» μπαρούφα, δε συνιστά πολιτική απάντηση στο κυρίαρχο πολιτικό πρόβλημα του τόπου, αλλά μια επικίνδυνη πολιτική αυταπάτη, που στόχο έχει τον αποπροσανατολισμό και εν τέλει τον εγκλωβισμό της κοινωνίας σε διεξόδους απόλυτα ελεγχόμενες από το κυρίαρχο σύστημα εξουσίας.  Για δείτε τι λέγαμε ΕΔΩ... Μιλήσαμε - και όχι τυχαία - για ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ.. Δείτε το...
Δικαιωθήκαμε και σ αυτό!!!

Δεν αιφνιδιαστήκαμε ούτε στο επίπεδο της πολιτικής διαχείρισης
Όταν όλοι χειροκροτούσαν το «Καμμένο» χαρτί, και αναζητούσαν επί ματαίω δηλώσεις ή δηλωσούλες για να πιαστούν και να στηρίξουν πολιτικά το «θεάρεστο» έργο του και να του πλέξουν το εγκώμιο, εμείς προειδοποιούσαμε με σαφήνεια και χωρίς περιστροφές ότι «Κάποιος ετοιμάζεται για τη μεγάλη κωλοτούμπα». Δείτε ΕΔΩ

Όταν όλοι έψαχναν δηλωσούλες για να σταθούν, το ίνδαλμά τους κατέφευγε σε μεγάλη δηλωσάρα πίστης και υποταγής στο σύστημα και τους σχεδιασμούς του.
Φυσικά χρειαζόταν και μια δικαιολογία. Και την κατασκεύασε αυτή τη δικαιολογία στον «ύψιστο κίνδυνο». 
Για το «Καμμένο» χαρτί, η κατάντια της χώρας και η ανάγκη ανάκτησης της εθνικής της αξιοπρέπειας, δε συνιστά ούτε ύψιστο κίνδυνο, ούτε ύψιστη υποχρέωση. Η απρόσκοπτη διευκόλυνση του εφιαλτικού σχεδίου σε βάρος του λαού μας όμως συνιστά κίνδυνο …υψιστότερο από τους ύψιστους…
Δικαιωθήκαμε και εδώ!!!

Μην περιμένετε από κανέναν από δαύτους που τον στήριξαν να βγει και να ζητήσει συγνώμη. Με την ίδια ευκολία που μέχρι χτες του έπλεκαν το εγκώμιο, θα αρχίζουν από αύριο να τον αντιμετωπίζουν ως οχτρό. Γιατί???
Και γιατί καιροσκοπικά λειτούργησαν...
Και γιατί την ενημέρωση τη βιάσαν...
Και γιατί τόσο χθες όσο και αύριο, από που επιχειρούν είναι να σας χειραγωγήσουν, επειδή και οι ίδιοι είναι χειραγωγούμενοι.

Συμπεράσματα:
Το «αντιμνημονιακό» μέτωπο ξεβρακώνεται. Αυτή ετερόκλητη συγκόλληση, χωρίς αρχές, χωρίς πραγματικές αξίες, και χωρίς συγκεκριμένης κατεύθυνσης πολιτική συνοχή, αποδεικνύεται ένα καμμένο χαρτί, που παραδέρνει στον καιροσκοπισμό και την πολιτική φιλοδοξία. Δε συνιστά πολιτική διέξοδο στα αδιέξοδα του τόπου.
Είναι μια απροκάλυπτη πολιτική πλάνη, που στόχο έχει τον εγκλωβισμό των αφελών.

Το «Καμμένο» χαρτί αποδείχτηκε ρόμπα ξεκούμπωτη. Από παντού τρέχουν κομμάτια και ερείπια. Ερείπια πολιτικής συνέπειας που ουδέποτε υπήρξε. Δηλώσεις υποταγής που οι αφελείς ουδέποτε περίμεναν. Μπασταρδόχαρτα που «καίνε» και που κανείς δεν τολμά να αναγνωρίσει την πατρότητά τους. Ο απόλυτος ξεφτιλισμός.

Η χώρα παραδίδεται, σε μια ελεγχόμενη από το σύστημα συμφερόντων συμμορία τεχνοκρατών – προσωπικοτήτων, και όπως όλα δείχνουν ο γαλάζιος Τσε Γκεβάρα που – το τονίζουμε – δεν προήλθε από πολιτική παρθενογένεση, αποφάσισε πως τα τριάκοντα αργύρια είναι δυο θέσεις αντιπροεδρίας, η άμυνα (βλέπε εξοπλισμοί), και η εξόρυξη υδρογονανθράκων (βλέπε χρήμα… πολυυυυύ χρήμα).

Καταλάβατε τώρα τι τους ήθελε τους Προβόπουλους και τους λοιπούς παρατρεχάμενους που μέχρι χθες κατακεραύνωνε υπερηφανολογώντας???

Τι λέτε??? Για πόσο ακόμη αυτός ο λαός του αξίζει να πιάνεται τόοοοσο μεγάλος μακάκας???

Για πόσο που να πάρει ο διάβολος???

Για πόσο ακόμη θα πρέπει να είμαστε οι αφελείς των συμμοριών και των πολιτικών παραγόντων  που υπηρετούν τα σχέδιά τους???

2 σχόλια:

  1. Ενώ Ο Σαμαράς ε!!!
    Πρωτο πραμα
    Μ' αρέσει που τρελενεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" μιλάς για αγαπητηλίκια με το Σαμαρά??? Μήπως κάπου κάποιος μπερδεύτηκε??? Λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή