Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ "ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου νούμερο 2 ,οι πιέσεις “δια των όπλων”ξεκίνησαν.Για την ακρίβεια δια των εξοπλισμών που φαίνεται ότι θα παίξουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές. Όπως και να το κάνουμε το θέμα …”πουλάει”.

Εντός Ελλάδος , ήδη από χθες το θέμα του Άκη Τσοχατζόπουλου “φουντώνει” και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μπαράζ δημοσιευμάτων με ονόματα που αναφέρονται στο ημερολόγιο του πρώην υπουργού Άμυνας. Οι φήμες ήδη έχουν δημιουργήσει κλίμα για μεγάλο “θόρυβο” που πάντα εξυπηρετεί τις προεκλογικές περιόδους.Ονόματα πολιτικών εκτός ΠΑΣΟΚ αλλά και δημοσιογράφων φημολογείται ότι περιλαμβάνονται στις σελίδες του ημερολογίου.

Όμως οι εξοπλισμοί από χθες χρησιμοποιούνται και από το εξωτερικό και ειδικά από τη Γερμανία ως μέσο απαξίωσης των Ελλήνων. 

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας σε μία απίστευτη προσπάθεια να παρουσιάσει την Ελλάδα ως μία χώρα...


Αδιάφορων που την ίδια ώρα που βουλιάζουν οικονομικά παραγγέλνουν άρματα μάχης και μαχητικά αεροσκάφη,μας είπε ότι είναι κακό που έχουμε πολλά άρματα μάχης και …μας πληροφόρησε ότι έχουμε παραγγείλει 60 μαχητικά αεροσκάφη.Και μάλιστα από χώρα εκτός της Γερμανίας που παριστάνει τον σωτήρα.

Το Βερολίνο έχει κάθε λόγο να απαξιώσει όσο μπορεί την Ελλάδα και παράληλα να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την "αυθάδεια" της Αθήνας να δεχτεί την παραχώρηση 400 αρμάτων μάχης από τις ΗΠΑ.

Συνεπώς και αυτή η προεκλογική εκστρατεία θα έχει πολύ από Άμυνα.Κι αυτό μπορεί να εξυπηρετεί τους έξω και τους μέσα πολιτικούς,αλλά δεν βοηθά σε καμία περίπτωση την Εθνική Άμυνα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου