Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΖΑΚΗ - ΤΣΙΠΡΑ???

Αυτά που σας είπα τη περασμένη εβδομάδα, περί νέου κομματικού ονόματος του Καζάκη σε τρεις μήνες, Ξεχάστε τα. Τρεις μήνες ήταν μέχρι χθές, ο Μ.Ο. του χρόνου οβιδιακών κομματικών μεταμορφώσεων. του Καζάκη. 

Εδώ πλέον, άπαντες χρησιμοποιούν νέες …άγνωστες λέξεις, όπως Έλληνες, Έθνος, Πατρίδα, Πατριωτισμός, λες και μολύνθηκαν από εθνικισμό και τρεις μήνες είναι πολύ μακριά και οι επαναληπτικές εκλογές δεν μπορούν να περιμένουν.

Δεν ξέρω την επιστολή – πρόσκληση του Τσίπρα, αλλά ως φαίνεται υπάρχει και είναι ένα σκαλοπάτι υπεράνω της Καμμένης «ΝΟΝ ΠΕΪΠΕΡ» — Διαβάζουμε τα γραφέντα δια χειρός Καζάκη, Χθες:

Επιστολή – απάντηση (Ε.ΠΑ.Μ. – Καζάκη) προς ΣΥΡΙΖΑ
Προς τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο

κ. Αλέξη Τσίπρα...  Κύριε Πρόεδρε,
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) ανταποκρινόμενο στην ανοικτή πρόσκληση της διαδικασίας διαλόγου που ζητήσατε, με σκοπό να υπάρξουν προτάσεις για τον απεγκλωβισμό της χώρας από τις πολιτικές του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, θα ήθελε να ξεκαθαρίσει το εξής:...

Ριζική λύση στα σημερινά αδιέξοδα που οικοδομήθηκαν από το καθεστώς δουλοπαροικίας του χρέους και τη βαθειά ύφεση στην οποία οδήγησαν σκόπιμα οι πολιτικές των μνημονίων, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη ριζική αναθεώρηση των σχέσεων της χώρας με την ΕΕ και την συντεταγμένη και με σχέδιο έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, που θα δώσει τη δυνατότητα παραγωγικής ανασυγκρότησης προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
Ωστόσο, παίρνοντας ως δεδομένη την καλή σας πρόθεση, μπορούμε να σας προτείνουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης του ελληνικού λαού και ενίσχυσης της διαπραγματευτικής ισχύος της χώρας, με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα πιο οξυμένα προβλήματα και αδιέξοδα:

1. Άμεση διεκδίκηση… Εάν θεωρηθεί σκόπιμο μπορούμε να συμβάλουμε με αναλυτική περιγραφή τρόπου και της μεθοδολογίας εξορθολογισμού του κράτους υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και του λαού.
Το ΕΠΑΜ μπορεί να συμμετέχει και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις μόνο  μία κυβέρνηση Παλλαϊκού Μετώπου που θα έχει ως βασικούς της στόχους:…
δ) Τη συντεταγμένη και με σχέδιο έξοδο της χώρας από το ευρώ, ώστε να υπάρξει δυνατότητα παραγωγικής ανασυγκρότησης με όρους δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.
ε) Την προκήρυξη Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης με μοναδικό σκοπό τη σύνταξη και ψήφιση νέου αυθεντικά δημοκρατικού Συντάγματος για τη χώρα.
Ωστόσο είμαστε διατεθειμένοι για το καλό του λαού και της χώρας, να βοηθήσουμε στην εξειδίκευση και πρακτική υλοποίηση των προτάσεων που σας καταθέτουμε.
Αθήνα 8 Μαΐου 2012
Η Κεντρική Πολιτική Εκλογική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
==================
Με λίγα λόγια, ο Καζάκης και ενδεχομένως και ο Τσίπρας, χρειάζονται νέα δραχμή, για να μας αγοράσει νέο Σύνταγμα και Δημοκρατία κοψοχρονιά απ’ το Μοναστηράκι….!!!! Η ημερομηνία γάμου ορίσθηκε??? Θα επιτραπεί η είσοδος ή έχει πολύ τσόντα???

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου