Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ

Γ. Παπανδρέου: Η Ελλάδα χρειάζεται πάλι πρώτο το ΠΑΣΟΚ... 

Σε άρθρο με τίτλο «από τον συντηρητικό Ευρωπαϊκό χειμώνα στην προοδευτική άνοιξη», ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι σήμερα, Ελλάδα και Γαλλία μπορούν να μπουν στην πρωτοπορία της αλλαγής πολιτικής στην Ευρώπη. 

«Σήμερα, λοιπόν, που οι προτάσεις μας δικαιώνονται, την ώρα που η Ευρώπη αλλάζει σελίδα, η Ελλάδα χρειάζεται και πάλι πρώτο το ΠΑΣΟΚ», αναφέρει.

Στην παρέμβασή του, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, ο τέως πρωθυπουργός εξαπέλυσε νέα επίθεση στη συντηρητική Ευρώπη και υπεραμύνθηκε των επιλογών του, λέγοντας ότι «δώσαμε πραγματική μάχη για την πρώτη στιγμή, σε αντίθεση με τη ΝΔ, η οποία αφού εγκατέλειψε την Ελλάδα με ύφεση -3% το 2009, στη συνέχεια κραύγαζε υποκριτικά «ανάπτυξη» στο εσωτερικό, αλλά ποτέ δεν τόλμησε να το διεκδικήσει πραγματικά από τους ομοϊδεάτες της στο εξωτερικό».

Θέτοντας στο στόχαστρό του τη ΝΔ, ο κ. Παπανδρέου υποστηρίζει ότι η σκληρότητα του μνημονίου ήταν «το τίμημα της αναξιοπιστίας της ΝΔ, που κληρονομήσαμε ως έθνος. Αλλά και του ιδεολογικού δογματισμού των Ευρωπαίων ομοϊδεατών της ΝΔ».
Σύμφωνα με τον τέως πρωθυπουργό, το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι άλλο από το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο της Ευρώπης «στον άξονα συντήρηση - πρόοδος, που θα διαμορφώσει καθοριστικά τη νέα πραγματικότητα, την καθημερινή ζωή των λαών της, των πολιτών της»...

«Σήμερα, λοιπόν, που οι προτάσεις μας δικαιώνονται, την ώρα που η Ευρώπη αλλάζει σελίδα, η Ελλάδα χρειάζεται και πάλι πρώτο το ΠΑΣΟΚ», κατέληξε στο άρθρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου